2019-02-21 01:47


Explozia blocului din Bacău l-a pus pe gânduri. Hrebenciuc vrea anchetă parlamentară în cazul contractului cu E.ON Gaz

 |  15:26
Explozia blocului din Bacău l-a pus pe gânduri. Hrebenciuc vrea anchetă parlamentară în cazul contractului cu E.ON Gaz

Viorel Hrebenciuc spune că va propune Parlamentului să verifice în ce mod companiaE.ON Gaz îşi respectă obligaţiile de investiţii prezăzute în contractele deprivatizare semnate cu statul român. Hrebenciuc, deputat de Bacău, afirmă că înjudeţul său, dar şi în alte zone din ţară, compania distribuitoare de gaze nuface investiţii în infrastructură.

„După evenimentul, soldat cu rănirea a trei persoane şi distrugerea debunuri materiale, petrecut într-un bloc din Bacău ar trebui verificat automatcum şi-au făcut investiţiile preconizate cei de la E.ON Gaz. Probleme sunt şicu E.ON Electrica. La mine în colegiu am reuşit, după multă insistenţă, să-idetermin să schimbe transformatorul din comuna Dofteana, dar şi la Târgu Trotuşsunt probleme. Reţelele sunt foarte vechi, iar ei nu fac investiţii”, adeclarat Viorel Hrebenciuc pentru Agerpres.Deputatul social-democratsusţine că ar trebui verificat modul de înfăptuire a investiţiilor la toatecompaniile care au înscrise în contractele de privatizare asemenea prevederi,mai ales în acele domenii de interes deosebit pentru România. „Riscăm să neconfruntăm nu numai cu probleme economice, dar şi sociale şi ce este şi maigrav, cu tragedii umane”, a avertizat el.

Reamintim că o explozie, urmată de un incendiu s-a produs pe 21 decembrieîntr-un bloc din Bacau, în urma unei acumulări de gaze. Două persoane au fostgrav rănite şi o a treia a fost intoxicată cu fum. (I.D.)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-07-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...