2016-12-09 00:14

DEZVALUIRI


Eutanasierea portocalie a maidanezilor

 |  20:59
Eutanasierea portocalie a maidanezilor

Prigoana împotriva câinilor maidanezi este dusă chiar cu sprijinul instituțiilor publice. În loc să organizeze referendumuri locale pentru ca populația să-și exprime opțiunea cu privire la această chestiune, PDL încearcă să adune, chiar cu forța, prin intermediul autorităților locale, de la angajații unor instituții din subordinea acestora semnături pentru exterminarea câinilor.

Astfel, dacă în Parlament deputații se codesc de luni bune să aprobe legea privind soarta patrupedelor fără stăpân, în București, spre exemplu, directorii din cadrul Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice au răspuns prompt ordinului PDL (de teama de a nu-și pierde funcțiile) și îi obligă pe angajați să semneze pentru eutanasierea câinilor.

În ultima săptămână, în interiorul RADET a circulat un tabel intitulat „Campanie de strângere de semnături - Bucureștiul fără maidanezi”. Acesta a fost distribuit de directorii de divizii către șefii de sectoare pentru ca aceștia, la rândul lor, să-l înmâneze angajaților pentru a-l completa. Au fost cerute numele, datele din buletin, numerele de telefon, adresele tuturor celor care trebuiau să semneze. Campania din interiorul regiei s-a încheiat marți, la ora 15.00. Tabelele astfel completate au fost predate la Direcția Exploatare și Mentenanță, condusă de inginerul Ovidiu Gărduș, din ordinul directorului Diviziei Distribuție, inginerul Emil Piroșca. Nu se știe ce riscă angajații care nu au semnat aceste tabele, dar, ținând cont de ultimele valuri de disponibilizări și de iminenta predare a RADET unor manageri privați, care ar putea face alte restructurări, este lesne de înțeles că salariații nu și-au riscat locurile de muncă aderând la această campanie forțată. Mulți dintre ei au fost astfel puși în situația delicată de a milita contra câinilor fără stăpân în timp ce au adoptat la locurile de muncă mulți patrupezi, îngrijindu-i și hrănindu-i.

Campania contra maidanezilor desfășurată în interiorul RADET este oarecum de înțeles și evident politizată ținând cont că directorii de direcții și divizii sunt simpatizanți ai PDL și susținuți de partidul ai căror membri au inițiat și susținut proiectul de lege în Parlament.

Directorul RADET, Bogdan Becheanu, membru al PNG-CD (partid aliat cu PDL în Consiliul General al Capitatlei, în subordinea căruia se află regia bucureșteană), s-a arătat surprins de campanie spunându-ne că a aflat de la noi de aceasta. El ne-a declarat că se va interesa despre ce este vorba mai exact, dar nu crede că angajații au fost obligați să semneze tabelele.

Elena Udrea conduce campania din Capitală

Persoanele care deţin funcţii numite sau alese cu sprijinul PDL Bucureşti, organizație condusă de Elena Udrea, sunt obligate să strângă, până la 1 decembrie, câte 2.000 de semnături în favoarea campaniei „Bucureştiul fără maidanezi”, în caz contrar urmând să le fie retras sprijinul politic.

Această obligaţie a fost decisă de Biroul Permanent al PDL Bucureşti săptămâna trecută. Semnăturile sunt strânse de echipe mobile care se vor deplasa inclusiv în şcoli, spitale şi la asociaţiile de locatari. Tot până la 1 decembrie, fiecare colegiu al Organizaţiei PDL Bucureşti trebuie să strângă câte 10.000 de semnături. Campania ar urma să fie promovată outdoor, dar şi în presa scrisă, audio-vizuală sau online.

Responsabilul principal al campaniei este senatorul Sorina Plăcintă care susține că această campanie răspunde nevoilor celor care îşi doresc o Capitală cu adevărat europeană.

PDL Bucureşti acuză ONG-urile că manipulează atunci când spun că legea privind maidanezii impune ca soluţie unică eutanasierea şi susţine că aceste organizaţii nu au interesul să rezolve situaţia câinilor, deoarece ele vor avea bani doar atât timp cât există această problemă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-16

Mai multe imagini:
Eutanasierea portocalie a maidanezilor
zoom
Eutanasierea portocalie a maidanezilor
zoom
Eutanasierea portocalie a maidanezilor
zoom


TAGURI: exterminare, maidanezi, sorina placinta, pdlComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GAVRILA ROXANA
09 Noi 2011

RUSINEEEE ACESTOR DOBITOCI FARA MINTE,DUPA CE AU EXTERMINAT INTREG POPORUL ROMAN ACUM TREC LA EXTERMINAREA CIINILOR COMUNITARI,EXTERMINAREA LOR(A DEMENTILOR DE LA PD-L)CIND VA AVEA LOC,PTR. A PUTEA TRAI SI NOI LINISTITI!!!!!!
DUMITRU IUGA
10 Noi 2011

Cainii sunt adunati de pe strazi si dusi la adaposturi unde sunt asteptati doritori sa-i ia acasa. 30 de zile mi se pare un termen rezonabil. Dupa aceea sunt eutanasiati cu mijloace civilizate, intretinerea lor pe vecie acolo, in conditii minimale de sanatate si trai, ar costa bani multi comunitatea locala. Peste tot in lume este asa. Cei care au bani, ii tin acolo, nu pe strazi!, pe vecie. Pe cei doi postaci de mai sus Socrates si Gavrila Roxana ii astept la mine in fata blocului, Bucurestii Noi, nr. 58, sa ia acasa haita de peste 15 exemplare care isi fac de cap zi si noapte in zona intersectiei cu Jiului.
DUMITRU IUGA
10 Noi 2011

Am uitat sa spun asta celor doi postaci uslasi - o sa crape fierea in voi pentru ca bucurestenii nu mai vor caini pe strazi!
BOGDAN AVRAMESCU
10 Noi 2011

În sfârşit, cineva spune lucrurilor pe nume: ONG-urile există cât timp sunt maidanezi pe străzi. Când nu mai sunt, ONG-urile dispar. Iată de ce sunt direct interesaţi să ţină problema vie.
CAMPI
10 Noi 2011

Chiar nu v-ati saturat de haitele de maidanezi si de mizerie?! Cei care nu sunt adoptati TREBUIE eutanasiati. Termenul de 30 zile e chiar prea mare. Cine vrea sa-i adopte, s-o faca si sa-si asume responsabilitatea pentru ei (adica sa NU le dea drumul din nou pe strada). Mizeria (animale fara stapan, gunoaie, impolitete etc.) in care traim in Bucuresti NU e normala. Chiar daca v-ati obisnuit cu ea sau pur si simplu nu cunoasteti altceva mai bun, va asigur ca NU e normala! Treziti-va odata!
IANCU M
10 Noi 2011

O sa ne termine si pe noi.Sa fugiti de astia ca dracu de tamaie.
MARIUS
10 Noi 2011

De acord cu Bogdan Avramesu mafia ONG-urilor exista fara indoiala si face bani din maidanezii de pe stradă! Trebuie rezolvata acesta problema delicata..nu mai putem astepta ca sa mai moara alte persoane sau sa ramana mutilate doar sa se imbogatesca unii cu bani pe "proiecte pentru salvarea maidanezilor"..care de 21 de ani nu au avut nici un rezultat! Ore cati din miile de ong-isti au adoptat macar un caine ..daca faceau asta macar odata pe an si tot era mai bine!
OM DE BINE
10 Noi 2011

...tara de cacat ...oameni de cacat! vedea-va-s in locul lor! Sa hotarasca o hoarda de cretini daca va lasa in viata sau nu!
WALTRAUD GALLENBERGER
10 Noi 2011

STOPPPPPP THIS DOG-KILLING PLEASE !!!!!!
GEORGETA
10 Noi 2011

Rusine!Daca intr-adevar majoritatea ar dori omorarea acestor animale,atunci de ce acest ordin de a strange un numar de semnaturi?Abuz!Apucaturi comuniste!Dar de ce ma mir?Niste incompetenti care sunt in stare sa scoata bani din orice!De ce nu s-au solicitat semnaturi atunci cand s-au facut taieri de salarii si de pensii,cand s-au inchis spitale si scoli?
YVONNE SCHLEBAUM
10 Noi 2011

STOP DOG KILLING
MIRCEA
10 Noi 2011

Derbedeii asta vor termina asa cum au inceput avand o mare dezamagire. Poporul asta nu e prost. Face pe prostul.
INGRID
10 Noi 2011

POATE POPULATIA AR TREBUI INFORMATA CA ESTE VORBA DESPRE BANI CARE SE IAU DE LA INVATAMANT, SANATATE, COPII, PENSII , SALARII, SUBVENTIA DE CALDURA, ETC. , BANI CARE SE REDIRECTIONEAZA OMORARII CAINILOR , ADICA BANI CARE SA POATA FI FURATI DE PDL PE FATZA CU SPRIJINUL POPULATIEI IGNORANTE CARE ISI BATE SINGURA CUIE IN TALPA CERAND CU MANA EI SA FIE LASATA IN FUNDUL GOL !!!
ELENA
10 Noi 2011

Singura solutie este sterilizarea, rusine celor de la PDL pt ceea ce fac!
RCG
10 Noi 2011

Sterilizarea e singura solutie de a scapa strazile si comunitatea de catei si pisici. Sterilizarea celor fara si cu stapan, deoarece sunt multi proprietari care isi abandoneaza puii la colt de strada.
TRAIAN
10 Noi 2011

bogdan avramescu, dumitru iuga, marius si campi - toti luati de bun ce auziti in media care e aservita puterii!!! 1) ONG-urile nu primesc fonduri de la stat, deci nu va baga mana in buzunare, in schimb autoritatile locale primesc bani de la buget ca sa "aiba grija" de animalele din "adaposturi". In realitate insa, cainii nu sunt hraniti, nu sunt tratati chiar daca au rani usoare, deci nu boli incurabile - banii alocati pentru asta de catre stat intra in buzunarele angajatilor "adapostului" si ale trepadusilor portocali - pentru ingrasarea conturilor si pentru campanii electorale. 2) Eutanasia e mult mai scumpa decat sterilizarea, iar ei declara N caini "eutanasiati" si de fapt chinuie oribil cainii, ucigandu-i gratis cu toporul, cu otrava, cu motorina, cu parul, dar banii ii deconteaza ca pentru injectii letale si barbiturice. Multi bani! Bietele animale sunt in majoritatea lor blande si, culmea - iertatoare si increzatoare in scarbele de "oameni" care-i prind, ii chinuie si-i ucid. 3) Autoritatile vor ca lumea sa creada ca ONG-urile sunt de vina, ca primesc bani si nu fac nimic. Dar cati dintre voi cunoasteti pe cineva dintr-un ONG, sau dintr-un cabinet care sterilizeaza cu pret redus sau gratis? Cati dintre voi ati vizitat un adapost ca sa vedeti cum "traiesc" cainii de acolo? Asta ca sa comentati in cunostinta de cauza. Pentru ca frustrarile voastre nu sunt din cauza cainilor, nu cainii v-au taiat salariile si pensiile, nu cainii vand tara bucata cu bucata sau ne vand pe noi ca sclavi la straini. Iar autoritatile nu va arata ca avem gropi in strazi pentru ca ele fac afaceri paguboase cu companii care fura si nu fac ce trebuie, nu va arata ca ai vostri copii cresc fara viitor pentru ca fiecare ministru schimba de la an la an sistemul de invatamant si plateste profesorii ca pe necalificati, nu va arata gunoaiele si mizeria pe care o fac oamenii, pentru ca au nevoie de voturile voastre, nu va arata ca n-au vrut sa taie din banii alocati pedofililor, violatorilor si criminalilor din penitenciare. Cat timp nu papati decat ce va baga autoritatile - statul - guvernantii in gurita si nu stiti fetele ascunse ale intregii afaceri, va rog din suflet nu mai comentati, nu mai vorbiti, nu mai atingeti acest subiect. 4) Oradea a aplicat sterilizarea si a rezolvat problema. Organizatii internationale au oferit autoritatilor romanesti sterilizarea gratuita a cainilor fara stapan si au fost refuzate. De ce oare? Pentru ca odata sterilizati si inregistrati cainii nu mai pot fi "rulati" si folositi la obtinerea de profituri uriase. In cativa ani li s-ar lua "painea" de la gura hingherilor si nu numai. Ei vor bani multi obtinuti prin chinuirea si omorarea unor necuvantatoare care nu pot face plangere penala. Plus ca legea asta monstruoasa pe care vor s-o adopte legifereaza abuzurile si coruptia tuturor celor care sunt implicati. Stiti cati au dosare penale pentru deturnare de fonduri din afacerea cu "maidanezi"? Legea asta i-ar scuti de pedeapsa, chiar daca nu era in vigoare atunci cand nemernicii au savarsit actele de cruzime in scopul obtinerii de bani... Asta este motivul - banii si puterea! TREZITI-VA ODATA. Ma obosesc cei care vorbesc fara sa stie. Bravo Nicoleta - se vede ca tu stii despre ce e vorba.
ERIC GABIANUL
10 Noi 2011

Cu cat o sa cada Udrea asta de mai sus,cu atat o sa se fractureze mai rau!!!!Cand te situezi de partea Raului asa cum face ea acum cu bietele animale infriguarte si nemancate,"el" te ridica,iti arata toate minunatiile acestei lumi,te lasa sa te infrupti din putere,bogatii si curvasaraie,dupa care da cu tine de draqu o s-o ia...Va cunoaste ea diferenza si planulu Domnului!!!!!Doamne Ajuta ca Il este si tatal acestor suflete chinuite si haituite !!!!!!!
SABINE LANGE
10 Noi 2011

Stop this now.
LAURA
10 Noi 2011

n-aveti idee despre ce vorbiti astia cu mafia ong-urilor..suneti niste oameni egoisti, traiti in lumea voastra mica si munciti 5 luni pentru un televizor, nu vedeti mai presus de voi, nu vedeti solutii, evolutie, bun-smit, umanitate..sunteti orbi si tristi..niste suflete goale si mizerabile..exact ca bucurestiul in care traiti..si traiti degeaba...tristi..mediocri...mi-e mila de voi, o sa traiti o viata amrnica...
ANCA FLOREA
10 Noi 2011

pentru campi - idioato, ciini au ajuns pe strada din cauza oamenilor care i-au abandonat.! si te asigur ca oamenii fac mai multa mizerie decit ei. n-ai vazut scuipati pe strada? n-ai vazut rahati de om? n-ai vazut pampersi aruncati pe geam? sau tampoane? te asigur ca exista. personal, nu dau nici rahatul de la ciini, pe astfel de oameni...
ANNA
10 Noi 2011

Atena e plina de caini fara stapan.La intrebarea noastra o doamna grecoaica a raspuns:Si ei au dreptul sa traiasca ,tot ce se naste are dreptul la viata!Depinde ce facem noi,oamenii pentru ei ,ca sa convietuim!Cineva zicea de pisici.Stiti ca marile muzee ale lumii aduna pisicile si le intretin in subsoluri ca sa protejeze tablourile de soareci?Dumnezeu n-a lasat nimic fara rost pe lume.
SOFARIU MIHAELA
10 Noi 2011

Eu cred in Dumnezeu si sunt convinsa ca nu exista fapta fara plata. Aceasta muiere fara nimic in cap,cu moravuri usoare,care a ajuns ministru ,trecand prin patul lui basescu,va ajunge in focul iadului,ca toti pdlistii. Ma r5og sa sfarseasca si ei tot eutanasiati,in chinuri groaznice.
MRUXANDRA
10 Noi 2011

Ma bucur ca se ia atitudine in privinta cainilor maidanezi! Se pare ca din pacate lumea nu intelege ca legea propusa de pdl nu se refera la eutanasierea propriu-zisa a cainilor ci la strangerea lor de pe strazi..eutanasierea intervine abia dupa 30 de zile in cazul in care nu adopta nimeni cainii respectivi..intr-un fel sau altul trebuie sa golim strazile de acesti caini..nu este normal pentru o capitala europeana sa gasesti 100 de caini pe km patrat..in nicio alta tara nu se intampla asa ceva. Toate au legi in privinta acestului lucru..de ce sa ramanem noi ultimii primitivi care nu sunt in stare sa gestioneze problema cainilor maidanezi? Sustin legea propusa de pdl!!
JANINE
10 Noi 2011

To sign this is helping the authorities to commit fraud and murder. The are trying to deceive the public into signing something which has hidden factors. Those factors will contribute to these innocent dogs being murdered. Pure and simple. They lower themselves to even deeper depths to try and complete what they started. Already too much blood has been spilt, by any means. Not humane. They starve, they poison, they strangulate, they throw dogs into shelters which are manned by monsters. People who dont care about the dogs. Starvation causes death, bodies of rotting dogs are left inside the pens then are being eaten by hungry desperate dogs. The world sees all of this. The world is outraged. How can this be part of a country that is in the EU? How can this be the right way? It is not. This has to stop now. Charities offer free spay and neuter clinics this is the most humane and effective way to control the over population. Not to kill them like they have been. This corruption HAS to stop.
SEMRA şIMşEK
11 Noi 2011

Stop this now.
ADRIAN
11 Noi 2011

Mei oameni buni, lasati disputele sterile despre maidanezi. Ia ginditi-va, bine pentru ce poate sa-i trebuiasca unui partid strangerea a 500.000, da, CINCI-SUTE-DE-MII de semnaturi? Pentru un rahat de proiect de lege a maidanezilor? Pai este cumva vorba despre strategia si siguranta nationala? Vorbim de un proiect de lege care vizeaza granitele tarii, sau despre resursele naturale? Pai atunci la ce poate sa le trebuiasca lor 500.000 de semnaturi? Raspunsul este simplu, vor sa modifice Constitutia Romaniei pentru ca este ordin de la Chioru, direct de la Cotroceni!!! Un asa imens efort nu poate avea un scop atat de insignifiat, nu-ti trebuie 500.000 de semnaturi. Insa pt modificarea Constitutie DA!! Si cum opozitia nu doreste schimbarea COnstitutiei in momnetul acesta, strategia pusa la cale de PDL este excelenta, atrage populatia intr-un joc murdar pe seama maidanezilor iar motivul din spatele acestei campanii este unul singur, 500.000 de semnaturi necesare ca aerul pt ca actuala putere sa poata schimba Constitutia dupa bunul plac! Asa ca semnati fratilor daca vreti sa-l mai vedem la Cotroceni pe Base inca 10 de ani de acum incolo...
DUMITRU IUGA
11 Noi 2011

Revin, va agitati de pomana!, bucurestenii nu mai vor caini pe strazi! Demersul doamnei Udrea - nu o mai injurati ma invidiosilor! - este menit sa afle ce zic cetatenii Bucurestiului despre povestea asta. La mine la bloc, daca ajunge hartia cu intrebarea corect pusa (mai vreti caini pe strazile Bucurestiului?) , raspunsul va fi suta la suta NU!. Ce se intampla cu ei dupa ce ii aduna este problema legiuitorului si a autoritatilor.
BOC
11 Noi 2011

pai in radet e posibil, directorul are firma de ecarisaj si acum isi face una pentru sapun...e logic nu...ca e doar din pdl
LIDIA
11 Noi 2011

EUTANASIATI TOTI HOTII DIN PARLAMENT CA NE-AM SATURAT DE IDIOTENIA SI VIOLENTA CU CARE NE CONDUC POPORUL.MINCINOSI,PUTUROSI,INSENSIBILI,HOTI,PERVERSI,VIOLENTI,NEANDERTHAL.......=POPOR ROMAN!
UN OM CURIOS
11 Noi 2011

Ce vrea sa insemne: EUTANASIEREA PORTOCALIE? Se utanasiaza si tot pdlul odata cu cainii?
ANNA CHERRYPEACH
12 Noi 2011

Traian foarte bine zis! Desi pe aia nu ii intereseaza, ei sunt din partidul diavolului ca sa incinga spiritele pe aici, sa atate oamenii impotriva ong-urilor, degeaba le explici lor. Dar foarte bine ca ai scris asta, sper sa citeasca mai multa lume comentariul tau!
DOINA
12 Noi 2011

PARTEA III De atunci se tot ucid caini, pe ici, pe colo, chiar si un numar mare odata (ca in adapostul din Botosani, cand au fost ucisi 240 caini in noaptea de 11 mai 2011- caini filmati de iubitorii de animale cu cateva ore inainte; vreo 20 aveau acte de adoptie pentru Germania!). Acelasi lucru se intampla si in alte adaposturi. Va intreb: s-a rezolvat problema cainilor strazii? Dupa cum se vede, NU! In schimb, ORADEA, care a aplicat metoda STERILIZARII si RETURNARII, a ajuns TREPTAT, din an in an, in 4 ani, de la 4500 de caini la 300 azi. Inca putin, si nu vor mai fi deloc. Pentru ca s-a actionat asupra CAUZEI, nu a EFECTULUI! Cand iti curge robinetul in casa, scapi de inundatie inchizand acest robinet, nu otravind apa! Din dec. 2007 si pana acum- adica de cand Senatul a votat Legea Marinescu 2 – problema ar fi fost rezolvata . NU V-A PASAT, PENTRU CA TOCMAI ACEL ROBINET NU VRETI SA-L INCHIDETI, pentru a perpetua mereu alti si alti catei pe strazi – CA SA AVETI CE UCIDE, PE BANII CELOR CARORA LE LUATI SEMNATURI MINTINDU-I! Daca va pasa de copii “muscatt” ati fi votat ATUNCI legea. Daca va pasa de copii, vedeti ca sunt localitati unde merg la scoala facand, pe jos 9 km dus (si la fel intors), INSOTITI DE CAINI, (!!)pentru a fi paziti de fiarele salbatice. (pentru ca trec pe langa paduri). Daca va pasa de copii, vedeti ca sunt scoli de unde sunt trimisi acasa, ca este frig, si nu au incalzire! Daca va pasa de copii, aflati ca majoritatea copiilor IUBESC ACESTI CATEI, de pe langa blocurile lor, si nu vor sa-i luati! Daca va pasa de copii, nu inoculati – printr-o presa mincinoasa- teama de acesti caini! Mergeti printre blocuri- pe jos- si vedeti ca nu prea gasiti caini agresivi! In schimb, veti gasi oameni care sa-i agreseze, pentru ca le e frica (frica o au in cap, din minciunile pe care le aud din anumite ziare si tv.)- cand cainele nici nu-i baga in seama. Copiii muscati de caini, dati pe tv. sau ziare, NU AU FOST MUSCATI DE MAIDANEZI, CI DE CAINII DIN CURTILE IN CARE AU INTRAT! Acel japonez, NU A FOST MUSCAT DE ACEL MAIDANEZ, care este cum adoptat (in Germania), si care e caine bland si iubitor. Acea femeie (Tamara), nu a fost muscata de cainii strazii, ci de cainii din incinta in care a intrat sa FURE fier vechi! Nu mai stiti ce sa mai faceti ca sa inoculati teama in capul oamenilor, pentru a avea o sustinere! Nimeni nu vrea caini pe strazi – din motive diferite- dar NU UCISI! Sa faci si CRIMA si nici sa nu rezolvi problema, ESTE INTERES SI REA INTENTIE, CAND NU E PROSTIE!
DOINA
12 Noi 2011

PARTEA IV Inca ceva: acuzati ONG –urile ca “existenta acestora depinde de existenta problemei”! Din nou: - ori NU STITI – si atunci luati o gramada de bani degeaba- pentru ca sunteti intr-o functie in care ar trebui sa stiti. - ori MINTITI, MANIPULAND OAMENII, care chiar nu stiu. Ce sunt ONG-urile? Sunt grupuri de oameni (3, 4, 5, 10), care, uneori beneficiaza de o (niste) masini – ale membrilor, masini personale; care au fiecare serviciu, sau sunt studenti, sau pensionari – toti fac VOLUNTARIAT, pentru ca iubesc animalele. Eu am actionat ca voluntar pe langa un ONG (care are 3 oameni si o masina – care e personala); am castrat pe banii si deranjul nostru catele. Acum ma preocupa sa castrez doua catele gestante (nu am masina, nu am alti bani, in afara pensiei destul de mici – pe care mi-ati mai si ciuntit-o); catelele provin din niste pui de catel, aruncati intr-o zona, pe langa un magazin, acum 6-7 luni, de catre un posesor de catea care fata de 2 ori pe an! Voi castra catelele (pe banii si deranjul meu; ONG-ul ma ajuta cu masina); apoi va veni dna Udrea sa ia si sa ucida catelele, si, peste cateva luni (sau saptamani) posesorul de catea (de la vreo curte din Bucuresti sau din apropiere), va arunca alti catei in aceeasi zona- sau in alta. SI TOT ASA, LA NESFARSIT! ONG-urile nu au aparut ca sa aiba un profit, ci ca sa apere animalele, de ceea ce fac oamenii needucati cu ele! ( vezi si caii de la Letea!) Acesti voluntari si-au umplut casele de caini si pisici, duc animale accidentate la veterinar, sterilizeaza, dau spre adoptie – pe banii si timpul lor, oameni buni! Unii au servicii – si ar vrea sa se ocupe numai de pregatirea profesionala- altii sunt studenti – si ar vrea sa se ocupe de studii si distractie, ca sunt tineri; altii sunt pensionari, si ar vrea sa traiasca linistiti, nu traumatizati ca aceste animale sunt batute, sau mai fac pui fara viitor, sau stau iarna in frig fara un loc uscat, fara un adapost, sau, ca mine, care mi-am lasat o gramada de treburi, si ma gandesc cum sa fac sa impiedic aceste doua cateluse sa mai aduca pui nevinovati pe lume. Nu aceasta ar trebui sa fie preocuparea mea! Acestea ar fi trebuit sa fie sterilizate de acele ONG-uri straine, care s-au oferit s-o faca gratuit, DAR AU FOST IMPIEDICATE DE AUTORITATI! DE CE? Ce “afaceri” fac aceste ONG-uri? Dna Udrea, ori sunteti pe alta planeta, ori mintiti si manipulati, mintiti si manipulati, mintiti si manipulati. Dar, de ce nu spuneti ceva de adoptii, dna Udrea? Ce spun amendamentele la lege ? Ce spune “legea”. in forma pe care o vrea PDL? Este evident ca, oricum, nu pot fi adoptati toti cainii! Si inca in 30 de zile! Caci, dupa 30 de zile, vor fi ucisi (“eutanasiati”). Dar de conditiile pe care le puneti pentru adoptie de ce nu spuneti nimic ? Conditii care fac imposibila orice adoptie – bete in roate, pentru ca acesti catei sa nu poata fi salvati de la moarte ! Asa ca, intr-adevar, dna Udrea, mai lasati ipocrizia! In incheiere, eu va fac o urare: Daca spuneti neadevaruri, manipulati oamenii nestiutori, sunteti cu intentii de castig, si faceti adevarate CRIME, atunci SA VA BATA DUMNEZEU, asa cum stie EL! Daca nu, nu.
ANGELICA
17 Noi 2011

Stop the dog killings, Romania. You want to be in the EU and in the meantime you can't prove that you have heart. You are full of hate against these animals and against each other. Hospitality, my ass! All you want is fast results, WITHOUT WORK or RESPONSIBILITY! WAKE UP and be human!
ADRIAN
19 Noi 2011

Nu imi vine sa cred ca exista persoane care dau vina pe ONG-uri si nu pe cei care profita dupa Eutanasiere. Inteleg ca exista persoane care nu agreeaza cainii, dar credeti-ma, cea mai buna solutie este sterilizarea, nu eutanasierea. Eutanasierea este doar o sursa buna de venit pt cei pe care DEJA ii urati.
ELENA C.
20 Noi 2011

VREAU SA MA SCAPE CINEVA DE DROGATI,CRIMINALI SI VIOLATORI! II VREAU MORTI ASA CUM VREAU MOARTE TOATE SCURSURILE UMANE CARORA NU LE MAI AJUNGE PLANETA! SPER CA CEI CE SEMNEAZA PENTRU ASA CEVA,SA-SI VADA COPIII MURIND SUB OCHII LOR IN ACELASI FEL. AMIN!
ADINAARI
20 Noi 2011

Pentru "campi": Mizerie sunt oamenii ca tine nu animalele fara stapan!
OANA
20 Noi 2011

Dumitru Iuga, dacă aţi fi văzut vreodată ce a însemnat ”eutanasierea” câinilor în România (pe viu, sau filmat şi cu sunet) aţi fi astăzi cel mai înfocat susţinător al sterilizării şi anti-eutanasiere!
OANA
20 Noi 2011

Dumitru Iuga, nu aţi vrea să ştiţi ce a însemnat ”eutanasierea” câinilor în România! Credeţi-mă, dacă aţi fi văzut imagini (pe viu sau filmate şi cu sunet) aţi fi fost cel mai aprig susţinător al sterilizării şi opozant al eutanasierii.
MARIA
23 Noi 2011

madame udrea sper sa ai parte de "tot BINELE ' din lume pt ceea ce faci...te vor ajunge si pe tine candva pacatele astea ; japite ce sunteti !
MARIA
23 Noi 2011

madame udrea sper sa te ajunga "tot binele "pe care-l faci ...japite ce sunteti !!!
JAN
23 Noi 2011

pe cind si eutanasierea pensionarilor si persoanelor cu dezabilitati?
ALINTM -IUBITOR DE ANIMALE
16 Dec 2011

PT PRIMITIVII (NONEUROPENI) CARE NE SFATUIESC SA ADOPTAM CAINII , NOI SA I ADOPTAM? DIN VINA NOASTRTA SAU INMULTIT? PRIMARUL SI CONSILIERII TREBUIE SA I ADOPTE SI SA LE FACA ADAPOSTURI SI STERILIZARI PT ASTA SUNT PLATITI, CAINII SUNT PE DOMENIUL PUBLIC AL PRIMARIEI , ADOPTATII VOI CU PARINTII VOSTRII CA VOI IA TI VOTAT , PUYNETIMA PE MINE PRIMAR SAU PE CAREVA DE LA UN ONG SI NU VETI MAI AVEA CAINI , IA UITE LA EI CE GANDIRE BOLNAVA DE PRIMITIVI AU, DAR CREDETI CVA AU CURAJ LASII ASTIA SA BATA LA USA PRIMARIEI SI SA I LA ROST ? ACESTI CAINI SAU INMULTIT SUB NASUL VOSTRU SI NU ATI DAT MACAR UN TELEFON LA PRIMARIE , DE ACEA SUNTETI SCURSURILE EUROPEI, ULTIMII IN TOATE DOMENILE ,LASI .
BUY RESEARCH PAPERS
18 Feb 2012

The articles associated with this post will be used by custom essays writing companies. To buy custom essay papers or to buy research paper was not a complication for advanced men.
ESSAY GUIDE
21 Feb 2012

I want train my writing and research skillfulness, hence I try to get the Research Paper Guide in the web. Do you opine it will be a correct thought? I do not see another resolution!
BUY ESSAYS CHEAP
21 Feb 2012

Start your research paper accomplishing and don’t get know the correct way to finish that? You not have to worry, just buy writing essay Online and be assured that your essay writing are accomplished by masters.
BUY AN ESSAY
21 Feb 2012

I guess, it is really good text just about this post. You should buy an essay or buy research paper at the writing service.
BUY TERM PAPER
21 Feb 2012

If you keep on working on your really good release close to this post, would you please give some knowledge about essay writers, just because we want to buy custom paper at the essay writing service.
HOW TO BUY AN ESSAY ONLINE
22 Feb 2012

Have you faced a problem of academic papers writing? Didn't know how to cope with it? I want to help you! I generally buy good custom essay. Moreover, the outcomes are usually th highest. Thus, I think, that will help you.
CUSTOM RESEARCH PAPERS WRITING
23 Feb 2012

I opine that this is not the best decision to consume valuable time performing the custom term paper. A lot of people move more simple way! They do not write the essays buy papers by their own efforts. They just buying essay from the great term paper writing service.
NON-PLAGIARIZED ESSAYS
23 Feb 2012

How do you guess, will it be ok if I Buy Essays? What custom writing corporation will you recommend?
CUSTOM WRITING
25 Feb 2012

You have to waste a lot of free time to create your term papers, however a distinguished research papers for sale service will be able to do it twice faster. Why create essays? Custom writing firms would do that for you.
ESSAY PAPERS
25 Feb 2012

I want somebody to show me a way to accomplish essays. I tell someone: " Do My Paper " now!
FORUM POSTING SERVICES
28 Feb 2012

We have masters forum posting services masters who utilize only 100% manual submission. Therefore, your increased traffic is guaranteed with us. Furthermore, it costs not a lot!
BUY TERM PAPER
28 Feb 2012

Are you willing to create premium quality academic papers? Are doubting if it's ok to buy an essay? Just do it! I do that very often and I am fulfilled!
EVALUATION ESSAY
07 Apr 2012

Good post, and a pretty nice report... I think should be ability for someone to vote on particular comments. For example These organization are number one term papers writing community on the planet. They delivered the essay to me on time. I will for keeps buy Nursing Essay from this site.
ESSAY WRITING
10 Apr 2012

I know that you should know about this post and essay writing. At the essay writing organization that is so easy to order term paper and custom essays just about this good topic.
FLORIAN POPA-INGINER SEF IN EUTANASIERI
08 Noi 2012

Domnul Emil Pirosca necesita o castrare grabnica sau chiar o eutanasiera in regim de urgenta pentru incalcarea flagranta a legilor in prestigioasa regie de distributie a energiei termice, unde se crede stapan si propritar de sclavi.

Adauga un comentariu

Random image