2017-01-16 17:26

DEZVALUIRI


Eutanasierea portocalie a maidanezilor

 |  20:59
Eutanasierea portocalie a maidanezilor

Prigoana împotriva câinilor maidanezi este dusă chiar cu sprijinul instituțiilor publice. În loc să organizeze referendumuri locale pentru ca populația să-și exprime opțiunea cu privire la această chestiune, PDL încearcă să adune, chiar cu forța, prin intermediul autorităților locale, de la angajații unor instituții din subordinea acestora semnături pentru exterminarea câinilor.

Astfel, dacă în Parlament deputații se codesc de luni bune să aprobe legea privind soarta patrupedelor fără stăpân, în București, spre exemplu, directorii din cadrul Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice au răspuns prompt ordinului PDL (de teama de a nu-și pierde funcțiile) și îi obligă pe angajați să semneze pentru eutanasierea câinilor.

În ultima săptămână, în interiorul RADET a circulat un tabel intitulat „Campanie de strângere de semnături - Bucureștiul fără maidanezi”. Acesta a fost distribuit de directorii de divizii către șefii de sectoare pentru ca aceștia, la rândul lor, să-l înmâneze angajaților pentru a-l completa. Au fost cerute numele, datele din buletin, numerele de telefon, adresele tuturor celor care trebuiau să semneze. Campania din interiorul regiei s-a încheiat marți, la ora 15.00. Tabelele astfel completate au fost predate la Direcția Exploatare și Mentenanță, condusă de inginerul Ovidiu Gărduș, din ordinul directorului Diviziei Distribuție, inginerul Emil Piroșca. Nu se știe ce riscă angajații care nu au semnat aceste tabele, dar, ținând cont de ultimele valuri de disponibilizări și de iminenta predare a RADET unor manageri privați, care ar putea face alte restructurări, este lesne de înțeles că salariații nu și-au riscat locurile de muncă aderând la această campanie forțată. Mulți dintre ei au fost astfel puși în situația delicată de a milita contra câinilor fără stăpân în timp ce au adoptat la locurile de muncă mulți patrupezi, îngrijindu-i și hrănindu-i.

Campania contra maidanezilor desfășurată în interiorul RADET este oarecum de înțeles și evident politizată ținând cont că directorii de direcții și divizii sunt simpatizanți ai PDL și susținuți de partidul ai căror membri au inițiat și susținut proiectul de lege în Parlament.

Directorul RADET, Bogdan Becheanu, membru al PNG-CD (partid aliat cu PDL în Consiliul General al Capitatlei, în subordinea căruia se află regia bucureșteană), s-a arătat surprins de campanie spunându-ne că a aflat de la noi de aceasta. El ne-a declarat că se va interesa despre ce este vorba mai exact, dar nu crede că angajații au fost obligați să semneze tabelele.

Elena Udrea conduce campania din Capitală

Persoanele care deţin funcţii numite sau alese cu sprijinul PDL Bucureşti, organizație condusă de Elena Udrea, sunt obligate să strângă, până la 1 decembrie, câte 2.000 de semnături în favoarea campaniei „Bucureştiul fără maidanezi”, în caz contrar urmând să le fie retras sprijinul politic.

Această obligaţie a fost decisă de Biroul Permanent al PDL Bucureşti săptămâna trecută. Semnăturile sunt strânse de echipe mobile care se vor deplasa inclusiv în şcoli, spitale şi la asociaţiile de locatari. Tot până la 1 decembrie, fiecare colegiu al Organizaţiei PDL Bucureşti trebuie să strângă câte 10.000 de semnături. Campania ar urma să fie promovată outdoor, dar şi în presa scrisă, audio-vizuală sau online.

Responsabilul principal al campaniei este senatorul Sorina Plăcintă care susține că această campanie răspunde nevoilor celor care îşi doresc o Capitală cu adevărat europeană.

PDL Bucureşti acuză ONG-urile că manipulează atunci când spun că legea privind maidanezii impune ca soluţie unică eutanasierea şi susţine că aceste organizaţii nu au interesul să rezolve situaţia câinilor, deoarece ele vor avea bani doar atât timp cât există această problemă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-16

Mai multe imagini:
Eutanasierea portocalie a maidanezilor
zoom
Eutanasierea portocalie a maidanezilor
zoom
Eutanasierea portocalie a maidanezilor
zoom


TAGURI: exterminare, maidanezi, sorina placinta, pdlComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GAVRILA ROXANA
09 Noi 2011

RUSINEEEE ACESTOR DOBITOC I FARA MINTE,DUPA CE AU E XTERMINAT INTREG POPORUL ROMAN ACUM TREC LA EXTERM INAREA CIINILOR COMUNITAR I,EXTERMINAREA LOR(A DEME NTILOR DE LA PD-L)CIND VA AVEA LOC,PTR. A PUTEA TR AI SI NOI LINISTITI!!!!!!
DUMITRU IUGA
10 Noi 2011

Cainii sunt adunati de pe strazi si dusi la adapos turi unde sunt asteptati doritori sa-i ia acasa. 3 0 de zile mi se pare un t ermen rezonabil. Dupa ace ea sunt eutanasiati cu mi jloace civilizate, intret inerea lor pe vecie acolo , in conditii minimale de sanatate si trai, ar cos ta bani multi comunitatea locala. Peste tot in lum e este asa. Cei care au b ani, ii tin acolo, nu pe strazi!, pe vecie. Pe cei doi postaci de mai sus S ocrates si Gavrila Roxana ii astept la mine in fat a blocului, Bucurestii No i, nr. 58, sa ia acasa ha ita de peste 15 exemplare care isi fac de cap zi s i noapte in zona intersec tiei cu Jiului.
DUMITRU IUGA
10 Noi 2011

Am uitat sa spun asta cel or doi postaci uslasi - o sa crape fierea in voi p entru ca bucurestenii nu mai vor caini pe strazi!
BOGDAN AVRAMESCU
10 Noi 2011

În sfârşit, cineva spu ne lucrurilor pe nume: ON G-urile există cât timp sunt maidanezi pe străz i. Când nu mai sunt, ONG -urile dispar. Iată de c e sunt direct interesaţi să ţină problema vie.
CAMPI
10 Noi 2011

Chiar nu v-ati saturat de haitele de maidanezi si de mizerie?! Cei care nu sunt adoptati TREBUIE eut anasiati. Termenul de 30 zile e chiar prea mare. Cine vrea sa-i adopte, s- o faca si sa-si asume res ponsabilitatea pentru ei (adica sa NU le dea drumu l din nou pe strada). Miz eria (animale fara stapan , gunoaie, impolitete etc .) in care traim in Bucur esti NU e normala. Chiar daca v-ati obisnuit cu ea sau pur si simplu nu cun oasteti altceva mai bun, va asigur ca NU e normala ! Treziti-va odata!
IANCU M
10 Noi 2011

O sa ne termine si pe noi .Sa fugiti de astia ca dr acu de tamaie.
MARIUS
10 Noi 2011

De acord cu Bogdan Avrame su mafia ONG-urilor exist a fara indoiala si face b ani din maidanezii de pe stradă! Trebuie rezolvat a acesta problema delicat a..nu mai putem astepta c a sa mai moara alte perso ane sau sa ramana mutilat e doar sa se imbogatesca unii cu bani pe "proiecte pentru salvarea maidanez ilor"..care de 21 de ani nu au avut nici un rezult at! Ore cati din miile de ong-isti au adoptat maca r un caine ..daca faceau asta macar odata pe an s i tot era mai bine!
OM DE BINE
10 Noi 2011

...tara de cacat ...oamen i de cacat! vedea-va-s in locul lor! Sa hotarasca o hoarda de cretini daca va lasa in viata sau nu!
WALTRAUD GALLENBERGER
10 Noi 2011

STOPPPPPP THIS DOG-KILLIN G PLEASE !!!!!!
GEORGETA
10 Noi 2011

Rusine!Daca intr-adevar m ajoritatea ar dori omorar ea acestor animale,atunci de ce acest ordin de a s trange un numar de semnat uri?Abuz!Apucaturi comuni ste!Dar de ce ma mir?Nist e incompetenti care sunt in stare sa scoata bani d in orice!De ce nu s-au so licitat semnaturi atunci cand s-au facut taieri de salarii si de pensii,can d s-au inchis spitale si scoli?
YVONNE SCHLEBAUM
10 Noi 2011

STOP DOG KILLING
MIRCEA
10 Noi 2011

Derbedeii asta vor termin a asa cum au inceput avan d o mare dezamagire. Popo rul asta nu e prost. Face pe prostul.
INGRID
10 Noi 2011

POATE POPULATIA AR TREBUI INFORMATA CA ESTE VORBA DESPRE BANI CARE SE IAU D E LA INVATAMANT, SANATATE , COPII, PENSII , SALARII , SUBVENTIA DE CALDURA, E TC. , BANI CARE SE REDIRE CTIONEAZA OMORARII CAINIL OR , ADICA BANI CARE SA P OATA FI FURATI DE PDL PE FATZA CU SPRIJINUL POPULA TIEI IGNORANTE CARE ISI B ATE SINGURA CUIE IN TALPA CERAND CU MANA EI SA FIE LASATA IN FUNDUL GOL !!!
ELENA
10 Noi 2011

Singura solutie este ster ilizarea, rusine celor de la PDL pt ceea ce fac!
RCG
10 Noi 2011

Sterilizarea e singura so lutie de a scapa strazile si comunitatea de catei si pisici. Sterilizarea c elor fara si cu stapan, d eoarece sunt multi propri etari care isi abandoneaz a puii la colt de strada.
TRAIAN
10 Noi 2011

bogdan avramescu, dumitru iuga, marius si campi - toti luati de bun ce auz iti in media care e aserv ita puterii!!! 1) ONG-ur ile nu primesc fonduri de la stat, deci nu va baga mana in buzunare, in sch imb autoritatile locale p rimesc bani de la buget c a sa "aiba grija" de anim alele din "adaposturi". I n realitate insa, cainii nu sunt hraniti, nu sunt tratati chiar daca au ran i usoare, deci nu boli in curabile - banii alocati pentru asta de catre stat intra in buzunarele anga jatilor "adapostului" si ale trepadusilor portocal i - pentru ingrasarea con turilor si pentru campani i electorale. 2) Eutanas ia e mult mai scumpa deca t sterilizarea, iar ei de clara N caini "eutanasiat i" si de fapt chinuie ori bil cainii, ucigandu-i gr atis cu toporul, cu otrav a, cu motorina, cu parul, dar banii ii deconteaza ca pentru injectii letale si barbiturice. Multi ba ni! Bietele animale sunt in majoritatea lor bland e si, culmea - iertatoare si increzatoare in scarb ele de "oameni" care-i pr ind, ii chinuie si-i ucid . 3) Autoritatile vor ca lumea sa creada ca ONG-u rile sunt de vina, ca pri mesc bani si nu fac nimic . Dar cati dintre voi cun oasteti pe cineva dintr-u n ONG, sau dintr-un cabin et care sterilizeaza cu p ret redus sau gratis? Cat i dintre voi ati vizitat un adapost ca sa vedeti c um "traiesc" cainii de ac olo? Asta ca sa comentati in cunostinta de cauza. Pentru ca frustrarile voa stre nu sunt din cauza ca inilor, nu cainii v-au ta iat salariile si pensiile , nu cainii vand tara buc ata cu bucata sau ne vand pe noi ca sclavi la stra ini. Iar autoritatile nu va arata ca avem gropi in strazi pentru ca ele fac afaceri paguboase cu com panii care fura si nu fac ce trebuie, nu va arata ca ai vostri copii cresc fara viitor pentru ca fie care ministru schimba de la an la an sistemul de i nvatamant si plateste pro fesorii ca pe necalificat i, nu va arata gunoaiele si mizeria pe care o fac oamenii, pentru ca au nev oie de voturile voastre, nu va arata ca n-au vrut sa taie din banii alocati pedofililor, violatorilo r si criminalilor din pen itenciare. Cat timp nu pa pati decat ce va baga aut oritatile - statul - guve rnantii in gurita si nu s titi fetele ascunse ale i ntregii afaceri, va rog d in suflet nu mai comentat i, nu mai vorbiti, nu mai atingeti acest subiect. 4) Oradea a aplicat ster ilizarea si a rezolvat pr oblema. Organizatii inter nationale au oferit autor itatilor romanesti steril izarea gratuita a cainilo r fara stapan si au fost refuzate. De ce oare? Pen tru ca odata sterilizati si inregistrati cainii nu mai pot fi "rulati" si f olositi la obtinerea de p rofituri uriase. In cativ a ani li s-ar lua "painea " de la gura hingherilor si nu numai. Ei vor bani multi obtinuti prin chinu irea si omorarea unor nec uvantatoare care nu pot f ace plangere penala. Plus ca legea asta monstruoas a pe care vor s-o adopte legifereaza abuzurile si coruptia tuturor celor ca re sunt implicati. Stiti cati au dosare penale pen tru deturnare de fonduri din afacerea cu "maidanez i"? Legea asta i-ar scuti de pedeapsa, chiar daca nu era in vigoare atunci cand nemernicii au savars it actele de cruzime in s copul obtinerii de bani.. . Asta este motivul - ban ii si puterea! TREZITI-V A ODATA. Ma obosesc cei c are vorbesc fara sa stie. Bravo Nicoleta - se vede ca tu stii despre ce e v orba.
ERIC GABIANUL
10 Noi 2011

Cu cat o sa cada Udrea as ta de mai sus,cu atat o s a se fractureze mai rau!! !!Cand te situezi de part ea Raului asa cum face ea acum cu bietele animale infriguarte si nemancate, "el" te ridica,iti arata toate minunatiile acestei lumi,te lasa sa te infru pti din putere,bogatii si curvasaraie,dupa care da cu tine de draqu o s-o i a...Va cunoaste ea difere nza si planulu Domnului!! !!!Doamne Ajuta ca Il est e si tatal acestor suflet e chinuite si haituite !! !!!!!
SABINE LANGE
10 Noi 2011

Stop this now.
LAURA
10 Noi 2011

n-aveti idee despre ce vo rbiti astia cu mafia ong- urilor..suneti niste oame ni egoisti, traiti in lum ea voastra mica si muncit i 5 luni pentru un televi zor, nu vedeti mai presus de voi, nu vedeti soluti i, evolutie, bun-smit, um anitate..sunteti orbi si tristi..niste suflete goa le si mizerabile..exact c a bucurestiul in care tra iti..si traiti degeaba... tristi..mediocri...mi-e m ila de voi, o sa traiti o viata amrnica...
ANCA FLOREA
10 Noi 2011

pentru campi - idioato, c iini au ajuns pe strada d in cauza oamenilor care i -au abandonat.! si te asi gur ca oamenii fac mai mu lta mizerie decit ei. n-a i vazut scuipati pe strad a? n-ai vazut rahati de o m? n-ai vazut pampersi ar uncati pe geam? sau tampo ane? te asigur ca exista. personal, nu dau nici ra hatul de la ciini, pe ast fel de oameni...
ANNA
10 Noi 2011

Atena e plina de caini fa ra stapan.La intrebarea n oastra o doamna grecoaica a raspuns:Si ei au drept ul sa traiasca ,tot ce se naste are dreptul la via ta!Depinde ce facem noi,o amenii pentru ei ,ca sa c onvietuim!Cineva zicea de pisici.Stiti ca marile m uzee ale lumii aduna pisi cile si le intretin in su bsoluri ca sa protejeze t ablourile de soareci?Dumn ezeu n-a lasat nimic fara rost pe lume.
SOFARIU MIHAELA
10 Noi 2011

Eu cred in Dumnezeu si su nt convinsa ca nu exista fapta fara plata. Aceasta muiere fara nimic in cap ,cu moravuri usoare,care a ajuns ministru ,trecand prin patul lui basescu,v a ajunge in focul iadului ,ca toti pdlistii. Ma r5o g sa sfarseasca si ei tot eutanasiati,in chinuri g roaznice.
MRUXANDRA
10 Noi 2011

Ma bucur ca se ia atitudi ne in privinta cainilor m aidanezi! Se pare ca din pacate lumea nu intelege ca legea propusa de pdl n u se refera la eutanasier ea propriu-zisa a cainilo r ci la strangerea lor de pe strazi..eutanasierea intervine abia dupa 30 de zile in cazul in care nu adopta nimeni cainii res pectivi..intr-un fel sau altul trebuie sa golim st razile de acesti caini..n u este normal pentru o ca pitala europeana sa gases ti 100 de caini pe km pat rat..in nicio alta tara n u se intampla asa ceva. T oate au legi in privinta acestului lucru..de ce sa ramanem noi ultimii prim itivi care nu sunt in sta re sa gestioneze problema cainilor maidanezi? Sust in legea propusa de pdl!!
JANINE
10 Noi 2011

To sign this is helping t he authorities to commit fraud and murder. The are trying to deceive the pu blic into signing somethi ng which has hidden facto rs. Those factors will co ntribute to these innocen t dogs being murdered. Pu re and simple. They lower themselves to even deepe r depths to try and compl ete what they started. Al ready too much blood has been spilt, by any means. Not humane. They starve, they poison, they strang ulate, they throw dogs in to shelters which are man ned by monsters. People w ho dont care about the do gs. Starvation causes dea th, bodies of rotting dog s are left inside the pen s then are being eaten by hungry desperate dogs. T he world sees all of this . The world is outraged. How can this be part of a country that is in the E U? How can this be the ri ght way? It is not. This has to stop now. Charitie s offer free spay and neu ter clinics this is the m ost humane and effective way to control the over p opulation. Not to kill th em like they have been. T his corruption HAS to sto p.
SEMRA şIMşEK
11 Noi 2011

Stop this now.
ADRIAN
11 Noi 2011

Mei oameni buni, lasati d isputele sterile despre m aidanezi. Ia ginditi-va, bine pentru ce poate sa-i trebuiasca unui partid s trangerea a 500.000, da, CINCI-SUTE-DE-MII de semn aturi? Pentru un rahat de proiect de lege a maidan ezilor? Pai este cumva vo rba despre strategia si s iguranta nationala? Vorbi m de un proiect de lege c are vizeaza granitele tar ii, sau despre resursele naturale? Pai atunci la ce poate sa le trebuiasca lor 500.000 de semnaturi ? Raspunsul este simplu, vor sa modifice Constitut ia Romaniei pentru ca est e ordin de la Chioru, dir ect de la Cotroceni!!! Un asa imens efort nu poate avea un scop atat de ins ignifiat, nu-ti trebuie 5 00.000 de semnaturi. Insa pt modificarea Constitut ie DA!! Si cum opozitia n u doreste schimbarea COns titutiei in momnetul aces ta, strategia pusa la cal e de PDL este excelenta, atrage populatia intr-un joc murdar pe seama maid anezilor iar motivul din spatele acestei campanii este unul singur, 500.000 de semnaturi necesare ca aerul pt ca actuala pute re sa poata schimba Const itutia dupa bunul plac! A sa ca semnati fratilor da ca vreti sa-l mai vedem l a Cotroceni pe Base inca 10 de ani de acum incolo. ..
DUMITRU IUGA
11 Noi 2011

Revin, va agitati de poma na!, bucurestenii nu mai vor caini pe strazi! Deme rsul doamnei Udrea - nu o mai injurati ma invidios ilor! - este menit sa afl e ce zic cetatenii Bucure stiului despre povestea a sta. La mine la bloc, dac a ajunge hartia cu intreb area corect pusa (mai vre ti caini pe strazile Bucu restiului?) , raspunsul v a fi suta la suta NU!. Ce se intampla cu ei dupa c e ii aduna este problema legiuitorului si a autori tatilor.
BOC
11 Noi 2011

pai in radet e posibil, d irectorul are firma de ec arisaj si acum isi face u na pentru sapun...e logic nu...ca e doar din pdl
LIDIA
11 Noi 2011

EUTANASIATI TOTI HOTII DI N PARLAMENT CA NE-AM SATU RAT DE IDIOTENIA SI VIOL ENTA CU CARE NE CONDUC PO PORUL.MINCINOSI,PUTUROSI, INSENSIBILI,HOTI,PERVERSI ,VIOLENTI,NEANDERTHAL.... ...=POPOR ROMAN!
UN OM CURIOS
11 Noi 2011

Ce vrea sa insemne: EUTAN ASIEREA PORTOCALIE? Se ut anasiaza si tot pdlul oda ta cu cainii?
ANNA CHERRYPEACH
12 Noi 2011

Traian foarte bine zis! D esi pe aia nu ii interese aza, ei sunt din partidul diavolului ca sa incinga spiritele pe aici, sa at ate oamenii impotriva ong -urilor, degeaba le expli ci lor. Dar foarte bine c a ai scris asta, sper sa citeasca mai multa lume c omentariul tau!
DOINA
12 Noi 2011

PARTEA III De atunci se tot ucid caini, pe ici, p e colo, chiar si un numar mare odata (ca in adapos tul din Botosani, cand au fost ucisi 240 caini in noaptea de 11 mai 2011- c aini filmati de iubitorii de animale cu cateva ore inainte; vreo 20 aveau a cte de adoptie pentru Ger mania!). Acelasi lucru se intampla si in alte adap osturi. Va intreb: s-a re zolvat problema cainilor strazii? Dupa cum se vede , NU! In schimb, ORADEA, care a aplicat metoda ST ERILIZARII si RETURNARII, a ajuns TREPTAT, din an in an, in 4 ani, de la 45 00 de caini la 300 azi. I nca putin, si nu vor mai fi deloc. Pentru ca s-a a ctionat asupra CAUZEI, nu a EFECTULUI! Cand iti cu rge robinetul in casa, sc api de inundatie inchizan d acest robinet, nu otrav ind apa! Din dec. 2007 si pana acum- adica de cand Senatul a votat Legea Ma rinescu 2 – problema ar fi fost rezolvata . NU V-A PASAT, PENTRU CA TOCM AI ACEL ROBINET NU VRETI SA-L INCHIDETI, pentru a perpetua mereu alti si al ti catei pe strazi – CA SA AVETI CE UCIDE, PE BA NII CELOR CARORA LE LUATI SEMNATURI MINTINDU-I! Da ca va pasa de copii “mu scatt” ati fi votat ATU NCI legea. Daca va pasa d e copii, vedeti ca sunt l ocalitati unde merg la sc oala facand, pe jos 9 km dus (si la fel intors), I NSOTITI DE CAINI, (!!)pen tru a fi paziti de fiarel e salbatice. (pentru ca t rec pe langa paduri). Dac a va pasa de copii, vedet i ca sunt scoli de unde s unt trimisi acasa, ca est e frig, si nu au incalzir e! Daca va pasa de copii, aflati ca majoritatea co piilor IUBESC ACESTI CATE I, de pe langa blocurile lor, si nu vor sa-i luati ! Daca va pasa de copii, nu inoculati – printr-o presa mincinoasa- teama de acesti caini! Mergeti printre blocuri- pe jos- si vedeti ca nu prea gasi ti caini agresivi! In sch imb, veti gasi oameni car e sa-i agreseze, pentru c a le e frica (frica o au in cap, din minciunile pe care le aud din anumite ziare si tv.)- cand caine le nici nu-i baga in seam a. Copiii muscati de cain i, dati pe tv. sau ziare, NU AU FOST MUSCATI DE MA IDANEZI, CI DE CAINII DIN CURTILE IN CARE AU INTRA T! Acel japonez, NU A FOS T MUSCAT DE ACEL MAIDANEZ , care este cum adoptat ( in Germania), si care e c aine bland si iubitor. A cea femeie (Tamara), nu a fost muscata de cainii s trazii, ci de cainii din incinta in care a intrat sa FURE fier vechi! Nu ma i stiti ce sa mai faceti ca sa inoculati teama in capul oamenilor, pentru a avea o sustinere! Nimen i nu vrea caini pe strazi – din motive diferite- dar NU UCISI! Sa faci si CRIMA si nici sa nu re zolvi problema, ESTE INTE RES SI REA INTENTIE, CAND NU E PROSTIE!
DOINA
12 Noi 2011

PARTEA IV Inca ceva: acu zati ONG –urile ca “e xistenta acestora depinde de existenta problemei ! Din nou: - ori NU STI TI – si atunci luati o gramada de bani degeaba- pentru ca sunteti intr-o functie in care ar trebui sa stiti. - ori MINTITI, MANIPULAND OAMENII, care chiar nu stiu. Ce sunt O NG-urile? Sunt grupuri de oameni (3, 4, 5, 10), ca re, uneori beneficiaza de o (niste) masini – ale membrilor, masini person ale; care au fiecare serv iciu, sau sunt studenti, sau pensionari – toti f ac VOLUNTARIAT, pentru ca iubesc animalele. Eu am actionat ca voluntar pe l anga un ONG (care are 3 o ameni si o masina – car e e personala); am castra t pe banii si deranjul no stru catele. Acum ma preo cupa sa castrez doua cate le gestante (nu am masina , nu am alti bani, in afa ra pensiei destul de mici – pe care mi-ati mai s i ciuntit-o); catelele pr ovin din niste pui de cat el, aruncati intr-o zona, pe langa un magazin, acu m 6-7 luni, de catre un p osesor de catea care fata de 2 ori pe an! Voi cast ra catelele (pe banii si deranjul meu; ONG-ul ma a juta cu masina); apoi va veni dna Udrea sa ia si s a ucida catelele, si, pes te cateva luni (sau sapta mani) posesorul de catea (de la vreo curte din Bu curesti sau din apropiere ), va arunca alti catei i n aceeasi zona- sau in al ta. SI TOT ASA, LA NESFAR SIT! ONG-urile nu au apar ut ca sa aiba un profit, ci ca sa apere animalele, de ceea ce fac oamenii n eeducati cu ele! ( vezi s i caii de la Letea!) Aces ti voluntari si-au umplut casele de caini si pisic i, duc animale accidentat e la veterinar, sterilize aza, dau spre adoptie – pe banii si timpul lor, oameni buni! Unii au ser vicii – si ar vrea sa s e ocupe numai de pregatir ea profesionala- altii su nt studenti – si ar vre a sa se ocupe de studii s i distractie, ca sunt tin eri; altii sunt pensionar i, si ar vrea sa traiasca linistiti, nu traumatiza ti ca aceste animale sunt batute, sau mai fac pui fara viitor, sau stau iar na in frig fara un loc us cat, fara un adapost, sau , ca mine, care mi-am las at o gramada de treburi, si ma gandesc cum sa fac sa impiedic aceste doua c ateluse sa mai aduca pui nevinovati pe lume. Nu ac easta ar trebui sa fie pr eocuparea mea! Acestea a r fi trebuit sa fie steri lizate de acele ONG-uri s traine, care s-au oferit s-o faca gratuit, DAR AU FOST IMPIEDICATE DE AUTOR ITATI! DE CE? Ce “af aceri” fac aceste ONG-u ri? Dna Udrea, ori sunt eti pe alta planeta, ori mintiti si manipulati, mi ntiti si manipulati, mint iti si manipulati. Dar, d e ce nu spuneti ceva de a doptii, dna Udrea? Ce spu n amendamentele la lege ? Ce spune “legea”. in forma pe care o vrea PDL ? Este evident ca, oricu m, nu pot fi adoptati tot i cainii! Si inca in 30 d e zile! Caci, dupa 30 de zile, vor fi ucisi (“eu tanasiati”). Dar de con ditiile pe care le puneti pentru adoptie de ce nu spuneti nimic ? Conditii care fac imposibila oric e adoptie – bete in roa te, pentru ca acesti cate i sa nu poata fi salvati de la moarte ! Asa ca, in tr-adevar, dna Udrea, mai lasati ipocrizia! In inc heiere, eu va fac o urare : Daca spuneti neadevar uri, manipulati oamenii n estiutori, sunteti cu int entii de castig, si facet i adevarate CRIME, atunci SA VA BATA DUMNEZEU, asa cum stie EL! Daca nu, nu .
ANGELICA
17 Noi 2011

Stop the dog killings, Ro mania. You want to be in the EU and in the meantim e you can't prove that yo u have heart. You are ful l of hate against these a nimals and against each o ther. Hospitality, my ass ! All you want is fast re sults, WITHOUT WORK or RE SPONSIBILITY! WAKE UP an d be human!
ADRIAN
19 Noi 2011

Nu imi vine sa cred ca ex ista persoane care dau vi na pe ONG-uri si nu pe ce i care profita dupa Eutan asiere. Inteleg ca exista persoane care nu agreeaz a cainii, dar credeti-ma, cea mai buna solutie est e sterilizarea, nu eutana sierea. Eutanasierea este doar o sursa buna de ven it pt cei pe care DEJA ii urati.
ELENA C.
20 Noi 2011

VREAU SA MA SCAPE CINEVA DE DROGATI,CRIMINALI SI V IOLATORI! II VREAU MORTI ASA CUM VREAU MOARTE TOAT E SCURSURILE UMANE CARORA NU LE MAI AJUNGE PLANETA ! SPER CA CEI CE SEMNEAZA PENTRU ASA CEVA,SA-SI VA DA COPIII MURIND SUB OCHI I LOR IN ACELASI FEL. AMI N!
ADINAARI
20 Noi 2011

Pentru "campi": Mizerie s unt oamenii ca tine nu an imalele fara stapan!
OANA
20 Noi 2011

Dumitru Iuga, dacă aţi fi văzut vreodată ce a însemnat ”eutanasierea ” câinilor în Români a (pe viu, sau filmat şi cu sunet) aţi fi astăz i cel mai înfocat susţi nător al sterilizării i anti-eutanasiere!
OANA
20 Noi 2011

Dumitru Iuga, nu aţi vre a să ştiţi ce a însem nat ”eutanasierea” c inilor în România! Cre deţi-mă, dacă aţi fi văzut imagini (pe viu sa u filmate şi cu sunet) a ţi fi fost cel mai aprig susţinător al steriliz ării şi opozant al euta nasierii.
MARIA
23 Noi 2011

madame udrea sper sa ai p arte de "tot BINELE ' din lume pt ceea ce faci...t e vor ajunge si pe tine c andva pacatele astea ; ja pite ce sunteti !
MARIA
23 Noi 2011

madame udrea sper sa te a junga "tot binele "pe car e-l faci ...japite ce sun teti !!!
JAN
23 Noi 2011

pe cind si eutanasierea p ensionarilor si persoanel or cu dezabilitati?
ALINTM -IUBITOR DE ANIMALE
16 Dec 2011

PT PRIMITIVII (NONEUROPEN I) CARE NE SFATUIESC SA A DOPTAM CAINII , NOI SA I ADOPTAM? DIN VINA NOASTRT A SAU INMULTIT? PRIMARUL SI CONSILIERII TREBUIE SA I ADOPTE SI SA LE FACA A DAPOSTURI SI STERILIZARI PT ASTA SUNT PLATITI, CAI NII SUNT PE DOMENIUL PUBL IC AL PRIMARIEI , ADOPTAT II VOI CU PARINTII VOSTRI I CA VOI IA TI VOTAT , PUYNETIMA PE MINE PRIMAR SAU PE CAREVA DE LA UN ON G SI NU VETI MAI AVEA CAI NI , IA UITE LA EI CE GAN DIRE BOLNAVA DE PRIMITIVI AU, DAR CREDETI CVA AU C URAJ LASII ASTIA SA BATA LA USA PRIMARIEI SI SA I LA ROST ? ACESTI CAINI SA U INMULTIT SUB NASUL VOST RU SI NU ATI DAT MACAR UN TELEFON LA PRIMARIE , DE ACEA SUNTETI SCURSURILE EUROPEI, ULTIMII IN TOATE DOMENILE ,LASI .
BUY RESEARCH PAPERS
18 Feb 2012

The articles associated w ith this post will be use d by custom essays writin g companies. To buy custo m essay papers or to buy research paper was not a complication for advance d men.
ESSAY GUIDE
21 Feb 2012

I want train my writing a nd research skillfulness, hence I try to get the R esearch Paper Guide in th e web. Do you opine it wi ll be a correct thought? I do not see another reso lution!
BUY ESSAYS CHEAP
21 Feb 2012

Start your research paper accomplishing and don’ t get know the correct wa y to finish that? You not have to worry, just buy writing essay Online and be assured that your essa y writing are accomplishe d by masters.
BUY AN ESSAY
21 Feb 2012

I guess, it is really goo d text just about this po st. You should buy an ess ay or buy research paper at the writing service.
BUY TERM PAPER
21 Feb 2012

If you keep on working on your really good release close to this post, woul d you please give some kn owledge about essay write rs, just because we want to buy custom paper at th e essay writing service.
HOW TO BUY AN ESSAY ONLINE
22 Feb 2012

Have you faced a problem of academic papers writin g? Didn't know how to cop e with it? I want to help you! I generally buy goo d custom essay. Moreover, the outcomes are usually th highest. Thus, I thin k, that will help you.
CUSTOM RESEARCH PAPERS WRITING
23 Feb 2012

I opine that this is not the best decision to con sume valuable time perfor ming the custom term pape r. A lot of people move m ore simple way! They do n ot write the essays buy p apers by their own effort s. They just buying essay from the great term pape r writing service.
NON-PLAGIARIZED ESSAYS
23 Feb 2012

How do you guess, will it be ok if I Buy Essays? W hat custom writing corpor ation will you recommend?
CUSTOM WRITING
25 Feb 2012

You have to waste a lot o f free time to create you r term papers, however a distinguished research pa pers for sale service wil l be able to do it twice faster. Why create essays ? Custom writing firms wo uld do that for you.
ESSAY PAPERS
25 Feb 2012

I want somebody to show m e a way to accomplish ess ays. I tell someone: " Do My Paper " now!
FORUM POSTING SERVICES
28 Feb 2012

We have masters forum pos ting services masters who utilize only 100% manual submission. Therefore, y our increased traffic is guaranteed with us. Furth ermore, it costs not a lo t!
BUY TERM PAPER
28 Feb 2012

Are you willing to create premium quality academic papers? Are doubting if it's ok to buy an essay? Just do it! I do that ver y often and I am fulfille d!
EVALUATION ESSAY
07 Apr 2012

Good post, and a pretty n ice report... I think sho uld be ability for someon e to vote on particular c omments. For example Thes e organization are number one term papers writing community on the planet. They delivered the essay to me on time. I will for keeps buy Nursing Essay from this site.
ESSAY WRITING
10 Apr 2012

I know that you should kn ow about this post and es say writing. At the essay writing organization tha t is so easy to order ter m paper and custom essays just about this good top ic.
FLORIAN POPA-INGINER SEF IN EUTANASIERI
08 Noi 2012

Domnul Emil Pirosca neces ita o castrare grabnica s au chiar o eutanasiera in regim de urgenta pentru incalcarea flagranta a le gilor in prestigioasa reg ie de distributie a energ iei termice, unde se cred e stapan si propritar de sclavi.

Adauga un comentariu

Random image