2017-01-21 02:07

DEZVALUIRI


„Făceam sex normal şi sex oral”. AUDIO!

 |  21:00
„Făceam sex normal şi sex oral”. AUDIO!

Confesiunile celei care susţine că a “prestat” pentru Victor Ponta

Rep.: Când  l-ai cunoscut prima dată pe Victor Ponta?

X.: Pe Victor Ponta l-am cunoscut în vara anului 2008, în luna iulie. S-a prezentat ca fiind şoferul lui Robert Negoiţă, sub numele de „Gabi”. Nu am avut atunci nici o relaţie sexuală, abia după o săptămână ne-am întâlnit, am avut relaţii sexuale normale, după care a urmat să ne întâlnim în fiecare lună. Aproximativ... aproape un an.

Câţi ani aveai când l-ai văzut prima oară?

Când l-am cunoscut aveam 17 ani şi jumătate, eram minoră.

El ştia că eşti minoră?

Ştia că sunt minoră.

De unde ştia? I-ai spus câţi ani ai sau de unde ştia?

Da, m-a întrebat câţi ani am, dar nu m-a întrebat prima oară când ne-am întâlnit, abia a doua, a treia oară m-a întrebat ce vârstă am. Se aştepta să am mai mult, să fiu deja majoră. Mi-a propus să mergem într-o călătorie, să mai vin cu încă o fată. Dar eu nu puteam să ies din ţară pentru că eram minoră pe atunci.

„Robert Negoiţă ne-a făcut legătura”

Cine v-a făcut legătura?

Cunoştinţă ne-a făcut Robert Negoiţă, la Rin Grand Hotel. Acolo ne întâlneam de obicei. Aveam cameră dată de Robert, care era trecută pe protocol. Mă plătea cu o sumă de 100 de euro.

Cine anume te plătea cu 100 de euro?

100 de euro îmi dădea Victor Ponta, plus ceea ce îmi dădea Robert Negoiţă, dublu.

Robert Negoiţă, în momentul în care v-a făcut legătura, ţi-a spus exact ce ai de făcut?

Mai fusesem la astfel de întâlniri şi ştiam că urmează să am relaţii sexuale cu Victor Ponta.

Tu ţi-ai dat seama de prima dată cine este?

Nu mi-am dat seama de prima oară. Abia a doua oară. Între timp s-a nimerit să îl şi văd la televizor şi mi-am dat seama că totul a fost o glumă când s-a prezentat ca fiind şoferul lui Robert Negoiţă, şi că nici nu îl cheamă Gabi, cum se prezentase.

Aşa, ca şi tip... Din câte persoane ai mai cunoscut, cum ţi s-a părut?

Era o persoană liniştită. Nu era violent, nu era nesimţit.

Ai spus că aveaţi partide normale de sex. În ce constau?

Sex normal şi sex oral.

De obicei cât stătea cu tine?

Maximum o oră şi ne întâlneam seara, după ce îşi termina treburile.

V-aţi întâlnit vreodată în altă locaţie decât în hotelul lui Robert Negoiţă?

Nu, doar la Rin Grand Hotel.

În afară de bani, ţi-a făcut alte cadouri? Parfumuri, o pereche de ciorapi, haine?

Da, când am împlinit 18 ani mi-a făcut cadou un telefon BlackBerry.

Când a fost asta?

Dacă eu l-am cunoscut în vara anului 2008, în iarnă, când eu am împlinit 18 ani mi-a făcut cadou acel telefon.

Mai ai cumva telefonul?

Da, îl mai am.

Cadou - telefon cu poza soţiei în el

Telefonul era nou-nouţ, sau mai avea ceva date înregistrate pe el?

Da, mai avea date înregistrate pe el, cum ar fi o poză cu soţia lui. Dar acum nu mai am acea poză.

Dar el ţi l-a prezentat ca fiind totuşi un telefon nou, un cadou...

Da, da.

În afară de Victor Ponta, ai mai avut cu altcineva, prezentat de Robert, relaţii, din partid?

Da, cu Nicu Bănicioiu. S-a întâmplat tot în 2008, la mare, la un concurs de Miss TSD (Tineretul Social Democrat, nota red.). Mi l-a prezentat, şi ştiam că aşa face de obicei, nu neapărat pe Victor şi pe Nicu Bănicioiu, dar mi-a mai prezentat şi alte personaje care nu făceau parte din politică, şi, făcându-mi cunoştinţă cu el, am crezut că trebuie să am relaţii sexuale şi cu acesta, cu Nicu Bănicioiu. Am avut relaţii sexuale cu el, la un hotel unde eram cazată, mai exact la Flora, şi nu m-a plătit, nu mi-a dat nici un ban, după care şi Robert s-a supărat pe mine şi mi-a zis că nu am procedat bine că m-am întâlnit cu Nicu Bănicioiu.

„Începuse să se ascundă”

Revenind la Victor Ponta... cam cât timp v-aţi văzut, câte luni?

Aproximativ un an. Din iunie 2008, până în februarie, martie, 2009, până în primăvara lui 2009.

Şi de ce aţi încetat să vă mai vedeţi?

Nu ne-am mai văzut pentru că nu îmi mai  răspundea la mesaje, nici nu mă mai căuta să îmi zică să ne întâlnim, nici nu îmi mai convenea   preţul, şi oarecum începuse să se ascundă. Era prea ocupat cu serviciul şi nu mai vrea să facă asemenea chestii, cel puţin asta mi-a zis mie.

Când vă întâlneaţi, Victor Ponta folosea prezervativ?

Da, întotdeauna.

Te căuta şi din alte motive, să îţi spună că este o relaţie puţin specială între voi, îţi mai spunea o vorbă dulce la telefon?

Nu, nu, nu. Mă suna o dată pe lună şi mă întreba dacă pot să vin la Bucureşti, să ne întâlnim.

Ai fost vreodată la Parchet, să dai vreo declaraţie, de când a început acest scandal, sau la DIICOT?

Nu, niciodată. Nu am dat nici o declaraţie.

Să spunem că el neagă, că ar fi avut vreo relaţie cu tine, tu ai vreun argument, să-i spui „măi, cum spui tu că nu ai fost cu mine, când eu te ştiu atât de bine”, ce ai putea să îi spui?

A fost de faţă şi Robert Negoiţă, că doar el ne-a făcut cunoştinţă,  şi a mai fost şi o fată. Nu mai ştiu cum o cheamă, dar dacă o văd o recunosc. Deci nu am fost doar eu cu el.

Dar câte fete eraţi în cercul ăsta?

Eram destule... La acea agenţie erau fete şi liniştite, şi altele care prestau şi alte servicii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-09

TAGURI: victor ponta, domnisoara xComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DE CACAT
25 Noi 2011

de cacat. fake
VASI
25 Noi 2011

sa va fie rusine si voi sunte-ti o rusine pentru tara asta ......
GHEORGHE
25 Noi 2011

Ma gandesc ca nu sunteti atat de naivi incat sa faceti asemenea dezvaluiri fara probe concludente. Adica ceva poze filme etc. ca pe vorbe spuse fara acoperire . . . slaba speranta sa aveti vreun rezultat. Poate doar vreun proces pentru calomnie din care sa ieiti jumuliti, ceace eu nu va doresc!
GEOANA
25 Noi 2011

Niste nesimtiti domnule, sunt indignat de ce au putut sa ii faca domnisoarei,saracuta curvulita
ADRIAN
25 Noi 2011

Fake. Lame.
KAPA
25 Noi 2011

asta e stilul vechilor comunisti spiritul de gasca ca si preotii, oare ce se ascunde sub masca acestor oamenii seriosi
STEFF
25 Noi 2011

Un mare rahat, cum dracu poti sa postezi asa ceva? Mai baietii mici si juvenili, oricine poate sa i-a o curva de pe strada sa-i dea 100 de euro si sa-i spuna sa zica ca s-a f---ut cu iliescu.Daca n-aveti nimic palpabil renuntati mai imbecili juvenili la astfel de cacatturi platite de apropiati ai lui geoana
FRANK
25 Noi 2011

pai n-ar trebui sa fie retinuta si fata pentru prostitutie?
CETEPOPESCU
25 Noi 2011

Eu cred ca futa-laii de la pesede sunt acum cu morcovul in fund. Daca toata treaba se adevereste a fi reala .... adio politica. Blestemul lui Geoana sa cada asupra voastra mai nesimtitilor , imaturilor si mincinosilor de la USLa.
CODY
25 Noi 2011

Ati primit ,cumva ,ordin de la nenorocitii care ne-au falimentat tara,sa murdariti imaginea celor care nu sunt de acord cu ei ?!?Este rusinos ce faceti !!!
PIX
25 Noi 2011

kakatul banicoiu are antecedente cu misse. cand era student stomatOLOG, eramare pupincurist si drept consecinta ajungea mare alegator de mise prin comisiile anuale la balu bobocilor. asa a agatzat-o pe una blonda dentizda prin tg jiu. deci distrusul socialist, chiar se potriveste in poza asta. urat cu spume fiind, e ajutat cu materie prima de cumatru negoitza sa mai lase si el labba.
A
25 Noi 2011

Au primit ordin PSD-istii sa intre sa comenteze. De parca nu stie tota tara ca e adevarat.
DUMITRU
25 Noi 2011

Sa-i fie rusine lui Ponta, un gest imoral mai ales ca este o persoana politica si tinde la o functie foarte inalta in stat!
GELU
25 Noi 2011

Frate,sincer toti sunt la fel...ma refer la politicieni...curve si iar curve....nu se feresc cand e vorba de..... si femeile din politica sunt la fel...asa ca....no comment baieti...mai bine scrieti de afacerile care le fac toti impreuna indiferent ce culoare au politica, la tv se cearta iar in realitate fac bani la greu din furaciuni etc asta e romanica frate
BASESCUL
25 Noi 2011

cat de prost sa fi sa crezi astfel de fake-uri? ah, da...normal, traim in tara cu cel mai prost IQ pe cap vita furajera... astfel de practici sunt facaturi "made in securitate" dar care din pacate prind foarte bine la prostime!
COMAN
25 Noi 2011

Atentie ANAF ! Calculati ce suma datoreaza bugetului, fata care spune ca a incasat venituri in bani pentru sex ,inclusiv de la Victor Ponta si de la Negoita si luati masuri de incasare a acestor sume , stiid ca propria declaratie este davada certa pentru suma datorata cu titlu de impozit sau taxa, catre bugetul statului. Atentie DNA ! Verificati daca ANAF a calculat si incasat impozitele si taxele datorate de aceasta fata.
GINA
26 Noi 2011

o facatura de doi bani . tatele de la O.T.V au si inceput sa turuie.
SILE
27 Noi 2011

Nu stiu citi jurnalisti sunt constienti ca ,,pumnul lui Basescu" ii va face pe foarte multi sa nu mai creada toate prostiile pe care le scriu fara probe serioase.Este posibil sa fie modificata si legislatia in asa fel incit sa se poata pedepsi afirmatiile minciniase dovedite ca atare in instanta. O seara buna!
ALI
29 Noi 2011

Pustoaica racolata de pe strada de diversi. Platita bine. Pusa sa invete un discurs si asta e. Nimic mai mult ...
BEBE
20 Dec 2011

NISTE COURVE PUSE LA PRODUS SA'SI FACA RECLAMA! NISTE JEGURI DE FEMEI , CARE DACA NU SE FAC DE TOT DE KKT NU LE STA BINE !!!
VETA
09 Ian 2012

Mai oameni buni, credeti ca un om poate fi dezonorat doar pe niste barfe?. Nu observati ca povestea este cusuta cu ata alba?. Si eu pot sa spun ca ROBERTA ANASTASE a facut sex cu BOC si ca ROBERTA la lovit pentru ca a ramas neterminata.Nu pot dovedii acest lucru pentru ca persoana care ia vazut, a murit chiar ieri. Poate fi luata in consideratie afirmatia mea?????
ARPONE
13 Mai 2012

din martie 2009 Ponta era preocupat sa spele bani in Raliul National, n-a mai avut timp de fete care cer bani, ca prin raliu avea gratis, chiar si unele cu SIDA, de care nici n-a aflat ca sunt infectate. Noroc cu przervative. Cu acei bani putea sa plateasca in sttanga si dreapta. Ho ordinar si ilegalist. Cine ii va face control fiscal? Vreun PSD-ist? Sigur ca da, ca trebuie totul musamalizat.
ARPONE
14 Mai 2012

si Veta s-a culcat cu Iliescu, a vomitat si a fost luat cu ambulanta pentru dezinfectare comunista. Cody insa s-a intalnit cu Adrian Nastase dupa ce Nastase prin geam a fugit de nevasta-sa, ca se stie pentru barbati orice, de aia ii place sa numere "oale" de mai multe ori, nu cumva sa greseasca.

Adauga un comentariu

Random image