2019-03-26 00:22


Familia polițistului GIGINĂ, acuzații la adresa DNA. Ce solicitare le adresează judecătorilor de la ÎCCJ

 |  13:10
Familia polițistului GIGINĂ, acuzații la adresa DNA. Ce solicitare le adresează judecătorilor de la ÎCCJ

Familia poliţistului Bogdan Gigină a depus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o acţiune prin care contestă durata prea mare a anchetei de la DNA, informează Agerpres.

Practic, prin această contestaţie, familia poliţistului solicită judecătorilor să dispună ca DNA să grăbească ancheta. Instanţa a stabilit pentru 1 februarie primul termen al procesului. Pe 7 decembrie 2016, Gabriel Oprea, Petre Mazilu - administratorul firmei General MPM Impex SRL şi Adrian Corcodel - şeful echipei care efectua lucrări în zona în care s-a produs accidentul în care a murit poliţistul Bogdan Gigină au fost puşi sub acuzare de DNA pentru ucidere din culpă. Potrivit DNA, în seara de 20 octombrie 2015, în jurul orei 19,00, agentul de poliţie Bogdan Gigină a fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecinţă a unui traumatism cranio-cerebral şi facial cu fractură craniană, leziuni care i-au cauzat decesul. La momentul producerii accidentului, Bogdan Gigină făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a fostului ministru Gabriel Oprea. Procurorii susţin că Gabriel Oprea este cel care a impus, folosindu-se de ascendentul conferit de funcţia sa şi cu încălcarea dispoziţiilor legale care reglementează însoţirea demnitarilor, ca deplasarea să se facă cu viteză foarte ridicată, cauză care a contribuit la producerea accidentului rutier care a dus la decesul lui Bogdan Gigină.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-19

TAGURI: gigina, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
19 Ian 2018

Foarte bine ca familia face presiuni asupra DNA, insa cazul -de la inceput- trebuia preluat de Cutea Martiala a Armatei, iar jegul de pres-edinte care este commandant suprem al armatei, trebuia sa intervina ca acest process sa fie terminat in cateva luni, cu o singura condamnare, cea capitala, pentru asa-zisul general opera, pentru producerea din culpa a mortii unui soldat aflat in misiune, si parasirea acestuia-ranit- fara sa-i dea minim ajutor, fara a exista nici cea mai subtire motivatie, exceptie ingamfarea si grandomania personala, de a arata prostituatei aflate cu el, ce dur este el si ca el este un dumnezeu ,in Romania...La zi, familia ar trebui sa-l dea in judecata pe comandantul suprem al armatei, adica pe gunoiul de iohanis, pentru obstructionarea justitiei intr-un caz de omucidere evidenta...
@ LEVST
19 Ian 2018

Delirium Tremens...curtea martiala.... bla,bla,bla.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...