2019-03-24 00:55


FAVORITUL ministrului Justiției pentru șefia DNA

 |  14:38
FAVORITUL ministrului Justiției pentru șefia DNA

Lupta pentru sefia DNA se da intre Florentina Mirică, Marius Iacob şi Cristian Lazăr, iar neoficial se vorbeste deja despre un favorit al ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

În cursa pentru funcţia de procuror şef al DNA s-au înscris Florentina Mirică, şefa Serviciului combatere a corupţiei în justiţie din Direcţia Naţională Anticorupţie, Marius Iacob, procuror şef adjunct al DNA, şi Cristian Lazăr, procuror şef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă ICCJ și procuroarea Elena Grecu. Aceasta lucrează din 2015 ca şefă a Biroului Juridic al DNA, structura centrală. Anterior, a fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Toți cei patru canidați susțin astăzi proba interviului, fiind audiați chiar de ministrul Justiției. Conform surselor România TV, favorit în cursa pentru șefia DNA este Cristian Lazăr.

În aceste momente, la sediul Ministerului Justiției se mai află doar Florentina Mirică, restul candidaților plecând după audieri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-26

TAGURI: Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, sefia dna, favorit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
26 Iul 2018

Domnule ministru cantariti bine si puneti un om normal nu fascistoizi sau homalai
@ANONIM
26 Iul 2018

Mergi la tratament la psihiatru si tu si sluga mafiei psd tudorel cu pensia si privilegii pe care tu analfabet borfas nici nu le visezi.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...