2018-12-14 21:25


Femeie reținută după ce și-a înjunghiat mama de 170 de ori

 |  14:18
Femeie reținută după ce și-a înjunghiat mama de 170 de ori

O bătrâ de 77 de ani, din Curtea de Argeş, a fost găsită moartă, vineri seară, fiind înjunghiată de 170 de ori în torace. Fiica bătrânei a fost reţinută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub acuzaţia de omor deosebit de grav, procurorii având indicii şi probe că ea este cea care ar fi comis crima. Potrivit concluziilor necropsiei efectuate la Serviciul de Medicină Legală (SML) Argeş, victima prezenta doar în zona toracică 153 de plăgi penetrante, provocate cu două cuţite diferite, o parte dintre leziunile suferite conducând la deces.

Femeia a fost introdusă în arestul IPJ Argeş şi urmează să fie prezentată, în cursul zilei de sâmbătă, magistraţilor Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Potrivit anchetatorilor, bătrâna vânduse de curând o casă în Câmpulung Muscel, iar rudele şi apropiaţii femeii ştiau că aceasta are în apartament suma de aproximativ 11.000 de euro.

"Bătrâna locuia singură în apartamentul situat la parterul unui bloc din cartierul Ivancea, strada Valea Iaşului. A fost descoperită moartă de către fiica sa, care venise în vizită. Era decedată în dormitor, înjunghiată cu cinci lovituri în zona toracică. Primele date arată că a fost înjunghiată în baie, de unde victima s-a târât până în dormitor", a declarat procurorul Alexandru Petre, de la Parchetul Tribunalului Argeş.

Potrivit sursei citate, anchetatorii au în acest moment un cerc de suspecţi din care fac parte membri ai familiei şi apropiaţi ai bătrânei.

"Rudele şi prietenii ştiau că aceasta are în casă suma de 11.000 de euro rezultată din vânzarea unei case de la Câmpulung Muscel. Nu am reuşit până în acest moment să stabilim dacă suma de bani lipseşte din casă, deoarece nu am reuşit să ajungem cu ancheta la locul indicat de către fiică, în care bătrâna ar fi ţinut banii." a mai declarat procurorul Alexandru Petre.

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului criminialist, fiind ridicate toate probele găsite în apartamentul victimei, potrivit Mediafax.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă de către un echipaj al Serviciului Medico Legal Argeş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-07-02

TAGURI: femeie, retinuta, injunghiat, mama
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IONESCU V
05 Iun 2012

Da, se intampla in zilele noastre si se va intampla mai des ! Oare de ce ...???!! Probabil sa justifice munca politiei.....e nevoie, NU....???!!
Random imageUltimele stiri


loading...