2017-01-17 11:24

DEZVALUIRI


''Fetiţele'' clanului Domnu tâlhăreau clienţii în bordelul de pe Mircea Vulcănescu. VIDEO

 |  19:43
''Fetiţele'' clanului Domnu tâlhăreau clienţii în bordelul de pe Mircea Vulcănescu. VIDEO
Prostituate care produceau pentrumembrii clanului Domnu, dar şi indivizi care tâlhăreau clienţii care treceaupragul stabilimentului au fost reţinuţi ieri de poliţişti în urma unordescinderi imobiliare. Până acum, anchetatorii au adunat şapte victime care aufost ademenite, sechestrate şi tâlhărite de membrii clanului. Poliţiştii spuncă numărul celor tâlhăriţi este mai mare, dar că victimelor le este ruşine să spunăcă au fost jefuite în timp ce erau la prostituate în imobilul de pe MirceaVulcănescu.

Peste şapte bărbaţi, clienţi aiprostituatelor care prestau servicii sexuale pentru bunăstarea membrilorclanului Domnu, au fost tâlhăriţi după ce au fost ademeniţi să facă sex. Metodanu este una nouă. Seara, pe strada Mircea Vulcănescu din Capitală apar precumciupercile după ploaie fetele de produs. În ţinute mai mult sau mai puţinprovocatoare, cu sau fără dinţi în gură, tinerele fac cu mâna şoferilorpropunându-le una mică în maşină sau la cameră. Cei care au avut curajul săintre în focarul de infecţie s-au ales pe lângă o ciupercă, două şi cubuzunarele goale. Asta pentru că fetele nu prestau singure, ci aveau peşte.Individul avea la rândul său şi aşa-zise săgeţi, în special minori care făceaureclamă fetelor, dar şi mai mulţi bărbaţi specializaţi pe tâlhărie. Odatăintrat clientul, fie hainele lui erau buzunărite în timp ce el asuda peste fată,fie gealaţii îl forţau să dea de bunăvoie bunurile de valoare. Dacă nu sesupunea cerinţelor era adus pe drumul cel bun cu doi-trei pumni la ficat.Alţii, care erau mai corpolenţi, erau ameninţaţi cu sabia.

În urma investigaţiilor, poliţiştii aureuşit să probeze şapte fapte de tâlhărie. Acestea au avut loc în perioada 06noiembrie 2010 - 23 martie 2011. De asemenea, s-a stabilit că au existatsituaţii în care părţilor vătămate le-au fost solicitate diferite sume de bani,în schimbul restituirii bunurilor sustrase, respectiv, carduri bancare,pistoale cu aer comprimat, acte de identitate ori diferite înscrisuri.

Odată probatoriul strâns, anchetatoriiau trecut la aducerea persoanelor implicate în tâlhării, şantaj, sechestrare,proxenetism şi prostituţie. Astfel, ieri-dimineaţă, în baza autorizaţiilor depercheziţie emise de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, lucrători ai Secţiei 3Poliţie - Biroul de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de poliţişti din cadrulSecţiilor 1, 2, 4, 5 Poliţie, Serviciul de Investigaţii Criminale - PoliţiaSectorului 1 şi Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din IGPR, auefectuat şapte percheziţii domiciliare pe raza Sectoarelor 1, 3 şi 6. De laaceste adrese au fost ridicaţi AugustinaBalaciu, în vârstă de 27 de ani, Elica Balaciu, în vârstă de 36 de ani, D. R. învârstă de 16 ani, Victor Domnu, în vârstă de 29 de ani, Eugenia Sava, în vârstăde 31 de ani, şi prostituatele Cătălina Bibicioiu, în vârstă de 18 ani, ElenaIordache, în vârstă de 18 ani şi N. I. de 17 ani.

Sex cu sabia la gât

În urma cercetărilor efectuate, s-aconstatat că Augustina Balaciu, ajutată de Elica Balaciu şi D.R., a atras încurtea unui imobil din sectorul 1, doi bărbaţi cărora a reuşit să le sustragă, prinameninţare şi lovire, portofelele aflate asupra lor. Aceeaşi Balaciu Elica,ajutată de doi bărbaţi, a sustras din geaca unui bărbat ce întreţinea relaţiisexuale suma de 650 de lei. D.R., ajutat de alte trei persoane, prin ameninţarecu un cuţit, l-a deposedat pe un bărbat, prin smulgere, de lănţişorul de aur dela gât şi o verighetă prinsă de lanţ, în timp ce acesta întreţinea relaţiisexuale. Balaciu Elica i-a sustras unui bărbat, în timp ce acesta practicarelaţii sexuale, suma de 2.400 de lei. Domnu Victor a tăinuit bunurile sustrasede la unul dintre ,,clienţi’’, ulterior solicitându-i acestuia suma de 450 lei,în vederea recuperării lor. Iordache Elena, ajutată de Sava Eugenia, i-asustras unui bărbat cheia autoturismului şi a furat din portbagajul acestuia ogeantă ce conţinea suma de 400 de euro, 370 lei, actele personale, douătelefoane mobile şi alte înscrisuri. Balaciu Cătălina, ajutată N.I., i-asolicitat unui bărbat 500 de lei, în vederea restituirii bunurilor furate şil-a obligat să retragă de la un bancomat suma de 2.000 de lei, pe care ulteriorşi i-a însuşit.

Poliţiştii fac apel la persoanele careau fost tâlhărite de această grupare să se prezinte la Secţia 3 Poliţie pentrucontinuarea probatoriului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ZIGZAG
24 Mar 2011

pe cand o vizita si la mi ss psd la alde negoita st iti voi..

Adauga un comentariu

Random image