2017-01-18 06:17

DEZVALUIRI


Finul primarului Gheorghe Falcă întreţine drumurile pietruite din Judeţul Arad

 |  16:36
Finul primarului Gheorghe Falcă întreţine drumurile pietruite din Judeţul Arad

Palcu Impex SRL,firma care îl are ca asociat şi administrator pe Ovidiu Palcu, va încasa de labugetul Consiliului Judeţean Arat peste 564.000 de lei fără TVA pentru lucrăride întreţinere a drumurilor pietruite din judeţul Arad. Ovidiu Palcu este finulprimarului Aradului, Gheorghe Falcă, şi membru al Partidului Democrat Liberal.

Consiliul JudeţeanArad a publicat, la data de 22 martie 2011, pe site-ul SEAP, privind SistemulElectronic al Achiziţiilor Publice, un anunţ de participare prin intermediul căruiaşi-a făcut cunoscută intenţia de a achiziţiona de pe piaţa liberă servicii de întreţinerea drumurilor pietruite la nivelul întregului judeţ. La data de 29 aprilie 2011,Consiliul Judeţean Arad a organizat o licitaţie publică, la care au fostprimate oferte din partea a trei agenţi economici. În urma deliberărilor,autoritatea contractantă a atribuit contractul, în valoare de 564.000 de lei fărăTVA, companiei Palcu Impex SRL, cu sediul în localitatea Sebiş. PotrivitOficiului Naţional al Registrului Comerţului, firma câştigătoare este patronatăşi administrată de un membru PDL pe nume Ovidiu Palcu, despre care se ştie căeste finul primarului Aradului, Gheorghe Falcă. De altfel, societatea în cauzăeste abonată la contractele publice atribuite de Consiliul Judeţean Arad şi decătre Primăria Municipiului Arad. De altfel, Gheorghe Falcă este ginerele luiGheorghe Seculici şi fin al preşedintelui Traian Băsescu.

Contractul privind întreţinereadrumurilor pietruite din Arad, semnat cu firma fimului lui Gheorghe Falcă, areo durată de opt luni de zile de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.Potrivit anunţului de atribuire, costul acestor lucrări vor fi suplimentate,pentru perioada 2012- 2013, cu încă 1.303.746,82 lei fără TVA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-01-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image