2019-03-20 11:31


Fiul lui Iosif Boda, suspendat de la șefia Agenției Medicamentului

 |  19:45
Fiul lui Iosif Boda, suspendat de la șefia Agenției Medicamentului

Preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale (ANMDM), Daniel Boda, va fi suspendat din funcţie începând cu data de 3 septembrie, atunci când revine din concediul de odihnă.

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au precizat pentru “Puterea” că fiul lui Iosif Boda şi-a depus cerere de concediu încă din luna iunie, iar revenirea este preconizată pentru sâmbătă. Atunci, ministrul Ladislau Ritli va semna ordinul de suspendare din funcţie până la finalizarea procesului în care este implicat. “Nu putem face nimic până pe 3 septembrie, însă atunci, ministrul va anunţa suspendarea sa, au afirmat reprezentanţii ministerului.

Boda este acuzat de faptul că ar fi primit 5.000 de euro mită pentru a dispune restituirea autorizaţiei de funcţionare a unei societăţi de distribuire medicamente. Oficialul ANMDM ar fi încasat banii în luna septembrie a anului trecut.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FARMACISTUL
03 Sep 2011

SA MEARGA SA-I CARE MAPA LU' TAICA'SU CA SI ASA NU A FACUT UCENICIE A FOST BAGAT CU PILE DIRECT LA SEFIE SI HOTIE.
HIPOMIC
05 Sep 2011

ei, a vazut cineva ordinul ala de suspendare? sintem in 5 septembrie, anuntul zicea ca in 3 va fi semnat... intre "va fi suspendat" si "a fost suspendat" e o mare diferenta...
CIUPINGHER
07 Sep 2011

S-a rezolvat problema,fiul ramane la agentie,tatal va face ciocul mic si toata lumea va fi multumita in special cei de la putere,e limpede nu?
HIPOMIC
07 Sep 2011

7 septembrie, nici o stire oficiala despre suspendare. ce-i drept, ANM e in fierbere si circula tot felul de zvonuri... insa nu e nimic oficial inca.
HIPOMIC2
09 Sep 2011

9 septembrie, pe siteul ANM apare ca presedinte un domn Fotin... fostul tucalar al lui Boda, primul intermediar al spagilor, coafura rezista!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...