2018-12-19 07:37


Fiul unui judecător clujean, la DIICOT

 |  19:06
Fiul unui judecător clujean, la DIICOT

Fiul preşedintelui Secţiei Penale de la Tribunalul Cluj a fost reţinut de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Sibiu, în noaptea de luni spre marţi, alături de o altă persoană, pentru infracţiuni informatice.

Tânărul Ionuţ-Adrian Dincă, în vârstă de 20 de ani, fiul judecătoarei Ioana Nora Boiciuc (fostă Dincă), este acuzat că face parte dintr-un grup de criminalitate organizată care a înşelat mai multe persoane pe internet. El a indus în eroare mai mulţi cumpărători pretinzând că este un pensionar din Budapesta care îşi vinde maşina. El a fost reţinut alături de Ioan Daniel Mărginean, de 34 de ani, din comuna mureşeană Sângeorgiu de Mureş.

Potrivit anchetei, cei doi, alături de alte şase persoane, au început, din luna iulie a anului trecut, să posteze anunţuri fictive de vânzare a unor maşini second-hand pe mai multe site-uri româneşti de profil, cum ar fi , , , .

Primele reţineri în acest dosar au fost făcute săptămâna trecută. Prejudiciul estimat în acest caz se ridică la aproximativ 50.000 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-14
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...