2018-12-15 11:46


Florian Coldea, acuzat de ŞANTAJ la vârful SRI. Ce a declarat Vanghelie

 |  19:34
Florian Coldea, acuzat de ŞANTAJ la vârful SRI. Ce a declarat Vanghelie

După ce a fost acuzat că îşi concentrează atenţia pe supravegherea românilor în loc să ţină sub control grupurile care ar putea finanţa teroriştii de pe teritoriul României, Serviciul Român de Informaţii se confruntă cu o nouă dezvăluire bombă. Marian Vanghelie a declarat, la Antena 3, că Florian Coldea l-ar fi ameninţat pe George Maior, şeful său de la acea vreme, cu un dosar. Fostul primar a povestit cum s-a creat la momentul respectiv binomul și interesele care îi uneau pe cei din SRI și DNA.

"Acești oameni, cred că au fost o mână de oameni, domnul Maior, domnul Coldea, doamna Kovesi, domnul Oprea, ei au creat acest mecanism și într-o formă sau alta, s-au avut unii pe alții la mână. Pentru că înțeleg că domnul Coldea îl ținea pe domnul Maior și îl șantaja cu dosarul fregatelor, înţeleg că domnul Maior semna şi erau lucrurile dirijate către dânsul fără nicio problemă, cele care nu erau de competenţa domnului Coldea. (...)

În prima fază se fereau, nu aveau încredere totală, până la urmă atâtea nelegiuri au reuşit să facă încât chiar au reuşit să facă şi echipă", a spus Vanghelie, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-22

TAGURI: coldea, vanghelie, santaj, sri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
21 Oct 2017

chiar daca milogul asta nu ar fi spus-o , toata lumea banuia macar, ca Romania este condusa pe si prin acest sistem mafiotic, unde bisericutele se fac dupa interese, iar tradarile, vanzarile, santajele, amenintarile si razbunarile sunt modul operational al sefilor tarii, insa presa aservita este permanent la datorie sa-i prezinte pe nemernici ca pe niste arhangheli, care- daca se dovedeste a fi patati- trebuie sa fie-intotdeauna- din cauza altora , care vor sa "destabilizeze tara" ,... de fapt sistemul , si au dreptate, sistemul mafioso trebuie salvat cu orice pret, chiar cu terminarea natiei si a statului roman...
ANONIM
21 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/45826153.https://petitieonline.net/petitie/09726156.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare grabnic!Capitala are nevoie de magistrala 7 până în 2020!
LEVST.
22 Oct 2017

cand a aparut problema rovanei(cap de) plumb si a siriencei-prin maritis, slana ranceda de Sibiu, a sarit imediat cu fleanca, cum ca cele doua "trebuie sa-si dea demisia"...De ce nu zice si acelasi lucru si de alt general de mucava si mai ales de reprezentantul sau(pentru romani nu face nimic) in USA( gheorge cel minor), ca ambasador si sa-i sugereze sa-si dea demisia , sa se intoarca in tara si sa se puna la dispozitia autoritatilor , inclusv pentru dosarul "cazul fregatelor", care este de ani si ani musamalizat...Sau mai efectiv, sa-l demita din post si sa-i ceara reantoarcerea in tara, imediat...sasalaul este unul dintre cei mai perversi reptilieni, fatati pe pamant romanesc...
@LEVST
22 Oct 2017

PERFECT ADEVARAT CA SPUNETI
CU RESPECT ,NU SUNT PENAL
22 Oct 2017

Asa spunea alogenul Justitia nu este pentru el si cei ca el Justitia este pentru catei
Random imageUltimele stiri


loading...