2019-01-17 13:25


Florian Walter, suspectat de evaziune, a plecat din ţară cu zece zile înainte de începerea anchetei

 |  07:42
Florian Walter, suspectat de evaziune, a plecat din ţară cu zece zile înainte de începerea anchetei

Omul de afaceri Florian Walter, suspectat că a coordonat o reţea specializată în evaziune fiscală şi dat în consemn la frontieră în 6 mai, ar fi plecat din ţară cu zece zile înainte de începerea anchetei. Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, acesta a fost localizat ultima dată la Monaco.

Potrivit surselor citate, Florian Walter nu se mai află în România, el părăsind ţara la sfârşitul lunii aprilie, înainte ca procurorii DIICOT să declanşeze ancheta în cazul său. Ultima dată omul de afaceri ar fi fost localizat la Monaco.

Dacă pe numele lui Florian Walter va fi emis un mandat de arestare, atunci vor putea fi declanşate procedurile de urmărire naţională şi internaţională, au mai afirmat sursele citate.

Florian Walter a fost dat în consemn la frontieră, după ce, în 6 mai, anchetatorii au făcut mai multe percheziţii, iar acesta nu a fost găsit. Omul de afaceri este suspectat că a iniţiat şi coordonat gruparea suspectată de evaziune fiscală şi spălare de bani, operaţiuni financiare în care este implicată SC Compania Romprest Service SA, alături de alte societăţi comerciale, între care unele considerate firme-fantomă.

În acest dosar, procurorii DIICOT l-au audiat şi pe unul dintre finanţatorii clubului de fotbal Petrolul Ploieşti Nicolae Capră, care are calitatea de suspect în acest dosar şi este arestat preventiv într-un alt dosar de evaziune fiscală, instrumentat tot de DIICOT.

De asemenea, soţia lui Nicolae Capră, Cristina Capră, administrator al uneia dintre firmele implicate în dosar, a fost audiată ca martor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-13

TAGURI: florian, walter, suspectat, evaziune, pleaca, tara, zece, zile, inainte, incepe, ancheta, localizeaza, monaco
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA COMUNA
13 Mai 2015

tiganul are fitile mari
CROCODILUL FLAMAND
13 Mai 2015

CUM SE CHEAMA SHERPALAUL CU OKELARI?ASTALOSSSSSSSSSSSSSS.....PROBABIL CA A SASAIT SERPALAUL SI AU SCOS COMPLICELE PE USA DIN DOS...LA FEL CA PE HAISSAM
PENTRU CARACATITA
14 Mai 2015

Tiganul va zice ca a fost operat la rinichi sau coloana vertebrala . Il fac pierdut la fel ca pe PATRICIU si ii gasesc o mascota inlocuitor si il inmorminteaza la fel . Cine a tinut dosarele 10 ani ? La castelul de la TIPARESTI la cautat cineva ? Are putin 4 etaje , garaje , helesteu , piscina , terenuri de tenis . Poate il gaseste .
Random imageUltimele stiri

loading...