2017-01-23 02:32


Florin Pandele, achitat într-un dosar al DNA

 |  19:29
Florin Pandele, achitat într-un dosar al DNA

Primarul localităţii ilfovene Voluntari, Florentin Pandele, a fost achitat, luni, prin decizia Tribunalului Bucureşti, care însă nu este definitivă, în dosarul în care a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie în legătură cu autorizarea construirii unui ansamblu rezidenţial.

De asemenea, judecătorii au decis să achite şi celelalte persoane trimise în judecată în acest caz, respectiv arhitectul-şef Iosif Moscu, secretarul general al primăriei Carmen Şerban  şi alte trei persoane, acuzate de infracţiuni de corupţie. Decizia nu este definitivă fiind contestată de DNA la Curtea de Apel Bucureşti.

Florentin Pandele este acuzat de fals intelectual în formă continuată, la fel ca şi arhitectul-şef al Direcţiei Urbanism din cadrul Primăriei oraşului Voluntari, Iosif Cristian Moscu, şi Carmen Nicoleta Şerban, secretar general al Primăriei oraşului Voluntari.

În rechizitoriu, se arată că, în cursul anului 2007, Oguz Yilmaz a cumpărat de la Gheorghe Florea, contra sumei de 320.000 de euro, un teren din Voluntari, pentru a construi ansamblul rezidenţial ATHOS. Anchetatorii susţin că Oguz Yilmaz i-a oferit lui Gheorghe Florea 180.000 de euro pentru a interveni pe lângă funcţionari din cadrul Primăriei Voluntari în vederea obţinerii certificatului de urbanism şi autorizaţiei de construire. La 25 septembrie 2007, Florentin Pandele a eliberat în fals actele necesare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image