2019-01-20 23:21


Fost concurent de la INSULA IUBIRII, acuzat că făcea trafic cu COCAINĂ în Centrul Vechi

 |  00:21
Fost concurent de la INSULA IUBIRII, acuzat că făcea trafic cu COCAINĂ în Centrul Vechi

Pollak Bohus, cunoscut sub numele de Ben, fost concurent al emisiunii "Insula Iubirii", difuzată de Antena 1, a fost reţinut de procurorii DIICOT, fiind suspectat că făcea trafic de droguri în Centrul Vechi al Capitalei sau în zona Alba Iulia, potrivit comunicatului oficial al procurorilor.

"La rândul său, inculpatul Cimpoeru Lucian Florin i-a atras în grupare pe inculpaţii Ionescu Constantin Marius, Vasile Giovanni Vicenţio, Mihai Cristian Cosmin şi Pollak Bohus, iar mai apoi, singur, împreună cu/sau prin intermediul inculpaţilor Ionescu Constantin Marius, Vasile Giovanni Vicenţio şi Pollak Bohus a pus în vânzare cocaină, la preţul de 100 euro/gram, în zona Piaţa Alba Iulia şi centrul vechi din municipiul Bucureşti. Sumele de bani obţinute din vânzarea drogurilor de mare risc fiind împărţite între cei patru", se arată în comunicatul DIICOT, citat de Mediafax.

Procurorii DIICOT au reţinut 33 de persoane după percheziţiile de miercuri ce au vizat clanul Ştoacă din Capitală, suspiciunile fiind de proxenetism şi trafic de droguri.

Printre cei reţinuţi se numără şi Ben, fost concurent al emisiunii "Insula Iubirii". Ben a participat în ultimul sezon al emisiunii, alături de iubita lui de la acea vreme, Diana. Cei doi s-au despărţit la finalul emisiunii.

„Când era cu mine nu consuma droguri. Am auzit acum ceva timp că estre dependent de droguri și am rămas șocată. Știam că face niște măgării, dar nu mă gândeam la asta. Sunt șocată!”, a mărturisit Diana pentru Cancan.

Diana crede că o fostă iubită l-ar fi băgat pe Ben în probleme.

”Am rămas prieteni. Acum 3 săptămâni am vorbit cu el. A fost ultima noastră conversație pentru că ne-am certat deoarece l-am avertizat să aibă grijă cu cine umblă. Nu a vrut să mă asculte. Are iubită, dar eu cred că cea cu care umbla el înainte l-a băgat în combinații proaste pentru că s-a certat cu ea și este răzbunătoare.”, a mărturisit Diana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-08

TAGURI: ben, insula iubirii, trafic cocaina, centrul vechi, Pollak Bohus
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Iun 2018

PE TURNATORUL BOTEZATU , NU IL INTREABA NIMENI ??? DAR FEMEILE DIN JURUL LUI ???????
LEVST.
08 Iun 2018

Femeie de 31 ani, amurit in arestul capitalei."..Potrivit acestora, femeia de 31 de ani era cunoscuta consumatoare de substante stupefiante si se afla incarcerata din data de 30.05.2018..."_____-------_____ 2 aspecte: Justitia ar trebui sa "monitorizeze"( retroactiv) clientii respectivului, iar daca unul dintre ei a murit(prin intoxicatia cu drogul respectiv-overdose) individul trebuie sa fie inculpat si pentru participare voluntara la omucidere...2) aceasta femeie( apartinatorii) trebuie sa dea in judecata politia, care NU a luat toate masurile pentru siguranta detinutei...Nu sunt adeptul programelor lungi(si costisitoare) de dezintoxicare, insa acest deces este tipic, s-a produs la ziua de varf a dezintoxicarii fortate (withdrawl)- intrerupere abrupta-politia are obligatia sa asigure doze minimale de drog, macar pentru cateva zile, tocmai pentru a evita decesele...In mare, legislatia pentru drogurile"serioase", trebuie inasprita masiv...
BOHUS POLLAK
11 Noi 2018

TREI FOSTI CONCURENTI (BOHUS POLLAK) DE LA ”INSULA IUBIRII” AU DEPUS PLANGERI LA DIICOT PENALE DUPA EXPERIENTA DIN THAILANDA rei fosti concurenti ( Bohus Pollak )de la ”Insula iubirii” au depus plangeri penale dupa experienta din Thailanda. Ei sustin ca producatorii s-ar fi constituit in grup infractional, care i-a terorizat, pur si simplu, pe durata show-ului. Droguri, prostitutie, sclavie sunt doar cateva dintre acuzatii. Liviu Gherman, Bianca Alexandra Hinceanu si Pollak Bohus (cunoscut sub numele Ben) au dorit sa ajunga vedete, motiv pentru care au participat la ”Insula iubirii”. Un reality-show unde, alaturi de partenerii lor, si-au testat fidelitatea. La final s-au intors schimbati din Thailanda. Pentru ca, dupa cum sustin, ar fi trait acolo un calvar. Motiv pentru care au facut plangere penala. Initial, au ajuns in fata procurorilor DIICOT, unde au povestit, cu lux de amanunte, ce li s-ar fi intamplat in Thailanda. Acestia le-au clasat, insa, cazul, motiv pentru care Liviu Gherman, Bianca Alexandra Hinceanu si Pollak Bohus au contestat decizia lui Tribunalul Timis. In continuare, va prezentam cele mai importante pasaje din dosar. “Petentii au formulat plangerea penala pentru constituirea unui grup infractional organizat, prev. de art. 367 C.p., lipsire de libertate in mod ilegal, prev. de art. 205 C.p., santaj, prev. de art. 207 C.p., sclavia, prev. de art. 209 C.p., trafic de persoane, prev. de art. 210 C.p. proxenetism, prev. de art. 213 C.p., folosirea serviciilor unei persoane exploatate, prev. de art. 216 C.p., violarea vietii private, prev. de art. 226 C.p., inselaciune, prev. de art. 244 C.p. si fals in inscrisuri sub semnatura privata, prev. de art. 322 C.p.”, este un fragment din dosarul de la Tribunalul Timis. In continuare va prezentam detaliat, acuzele celor trei fosti concurenti de la ”Insula iubirii” la adresa producatorilor emisiunii. Este absolut socant ce ar fi patit Liviu Gherman, Bi
Random imageUltimele stiri

loading...