2018-09-26 18:20


Fost director al OSIM, suspectat de conflict de interese penal. Riscă cinci ani de ÎNCHISOARE

 |  10:25
Fost director al OSIM, suspectat de conflict de interese penal. Riscă cinci ani de ÎNCHISOARE

Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat, joi, că a descoperit indicii privind o posibilă încălcare a regimului juridic al conflictului de interese în materie penală de către Alexandru Cristian Strenc, fost director general adjunct al Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

"Persoana evaluată, în calitate de director general adjunct al Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci, cu atribuții de director general, a semnat contractul individual de muncă în baza căruia fiul său a ocupat funcția de examinator de stat de specialitate", se precizează într-un comunicat al ANI transmis Agerpres.

Conform aceleiași surse, inspectorii de integritate au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 6 — București în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către Alexandru Strenc a infracțiunii de conflict de interese, care se pedepsește cu închisoarea de la unu la cinci ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-04

TAGURI: osim, conflict de interese, inchisoare, fost director, alexandru cristian strenc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


E-HE, LA BULAU !!
04 Mai 2017

OSIM este o institutie anchilozata, ramasa in veacul trecut, din pacate. Acolo sunt numai rude si oameni angajati pe criterii de gasca !! D-l Strenc a lucrat si la Legea brevetelor de serviciu in vigoare, care este o bataie de joc !!! Mai nou, si-a tras firma de consiliere, nu face nimic decat ia bani explicand generalitati, ce scrie in legea aia proasta... Inventatorii sunt sclavi pe plantatie !! RUSINE !!! Sa se aplice legile !!
STRENC ALEXANDRU
06 Mai 2017

Mai "Ehe.." eu am scris 6 carti in domeniu dintre care 2 apărute in Olanda si una de referinta in Romania ptru brevete. Tu in afara de mizeria asta ordinara, ai mai scris ceva notabil?
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...