2019-01-23 18:03


Fost șef ANAF, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre controlul de la RISE Project

 |  22:23
Fost șef ANAF, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre controlul de la RISE Project

Scandalul stârnit de controlul ANAF la redacţie RISE Project, înainte de publicarea unei anchete despre Liviu Dragnea şi Tel Drum, nu a fost potolit de explicaţiile oficiale ale preşedintele instituţiei. Fostul şef ANAF din perioada 2012-2016, Gelu Diaconu, afirmă că totul a fost o acţiune premeditată.

"Nu am avut o interventie publica imediata legata de descinderea inspectorilor antifrauda (!!!) la sediul publicatiei Rise Project in control inopinat, pentru ca am asteptat sa citesc dezmintirile oficiale ale teldrumistilor Liviu Dragnea si Bogdan Stan. De cand am citit comunicatele tandemului, starea de indignare a fost inlocuita de una de bine. Nu ma mai pot opri din ras. Adevarul este complet diferit fata de varianta prezentata de Dragnea&Co! Semn ca ii lasa nervii", scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Ulterior, fostul preşedinte ANAF a afirmat, într-o declaraţie pentru stiripesurse.ro, că are mai multe informaţii despre acest caz, însă "toate la timpul lor".

"Doar atât: acțiune premeditata. Foarte grav! Am numele participanților, coordonatorul, de unde au fost detașați, starea de indignare care apasă majoritatea salariaților Antifraudei. E un precedent îngrozitor! O sa realizați mai târziu nocivitatea găștii care a pus mâna pe ANAF", a mai declarat Gelu Diaconu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-07

TAGURI: anaf, rise project, control, dezvaluiri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CICORE
06 Iul 2017

De ce nu merge ANAF la Ministerul Transporturilor ? Dar DNA ? Alta intrebare !
MARCEL
07 Iul 2017

NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR IN COLONIA ROMANIA. ANAF A PRIMIT PROBABIL DISPOZITII SA ACTIONEZE
TACHE
07 Iul 2017

Toate scarbele care nu au ajuns la ciolan, sau nu-l mai tin in gura au ceva de spus. Pana acum nu au stiut nimic.
ANONIM
07 Iul 2017

RISE Project este un ONG al lui SOROS. "UN PRIETEN AL ROMANIEI" si care isi vede numai interesele lui ....ESTE SINGURA OBIECTIE
Random imageUltimele stiri

loading...