2019-01-17 13:28


Fosta iubită a lui Gheoghe Nichita: Primarul m-a bătut, mă hărţuia şi ameninţa că mă va distruge

 |  10:37
Fosta iubită a lui Gheoghe Nichita: Primarul m-a bătut, mă hărţuia şi ameninţa că mă va distruge

Adina Samson, fosta iubită a primarului Iaşiului, Gheorghe Nichita, a declarat, că edilul a bătut-o, o hărţuia şi ameninţa că o va distruge, după ce în septembrie 2014 i-a comunicat acestuia că vrea să încheie relaţia. Aceasta a mai spus că în luna octombrie a făcut o plângere la Parchet împotriva lui Nichita.

Citeşte şi: Primarul Gheorghe Nichita: Va veni momentul în care voi spune tot ce trebuie spus

”În luna septembrie 2014 i-am comunicat domnului primar că vreau să închei această relaţie sub toate aspectele. Timp de două luni de zile, până în luna octombrie 2014, acesta m-a urmărit, m-a hărţuit, m-a ameninţat. Într-o seară când mă întorceam acasă cu sora mea a trimis un borfaş în faţa blocului să mă ameninţe cu moartea. Văzând acest lucru, am făcut această plângere la Parchet”, a spus femeia.

Fiind întrebată ce i-a spus persoana care a ameninţat-o, Adina Samson a afirmat: ”A spus că nu îmi va fi bine”.

Aceasta a mai precizat că în luna noiembrie şi-a retras plângerea depusă la Parchet, la insistenţele primarului şi ale unor persoane din anturajul acestuia şi pentru că nu se întâmpla nimic cu acea plângere.

Femeia a susţinut că ştia că ameninţarea îi este transmisă din partea primarului pentru că i-a fost spus explicit acest lucru şi că ameninţările au continuat. De asemenea, de ziua primarului, de Sfântul Gheorghe, edilul i-a transmis că o va distruge şi că acesta va fi singurul lui scop în viaţă.

Fiind întrebată cât timp a durat relaţia cu Gheorghe Nichita, Adina Samson a spus că au fost împreună câţiva ani, dar primarul nu a divorţat din cauza ei.

Femeia a mai afirmat că a fost lovită de către Nichita.

”M-a cerut în căsătorie de nenumărate ori...Cu asemea persoană, cum să te căsătoşti?. Ultima oară, m-a cerut în căsătorie după episodul de la mall. Atunci i-am spus că ne vedem la tribunal şi mi-a trimis mesaj că nu, că o să ne vedem la starea civilă”, a povestit Adina Samson.

Ea a precizat că are şi o înregistrare audio în care primarul o ameninţă că o va distruge şi că îl va trimite pe şeful Poliţiei Locale, Liviu Hliboceanu, să o urmărească.

Fiind întrebată despre incidentul în care a fost implicată în timp ce era la mall şi la care se face referire în dosarul lui Nichita, Adina Samson a spus că a fost ameninţată de doi indivizi pe care nu îi cunoştea, dar a bănuit că ar avea legătură cu un clan.

Chestionată dacă va cere daune, ea a spus că va da în judeactă Poliţia Locală şi pe primarul Nichita, precum şi anumite persoane care i-au fost complice edilului şi care ”ştiau de tot ce se întâmplă şi se dădeau prietenele” ei.

Întrebată de ce a ales să aibă o relaţie cu Nichita, Adina Samson a spus că acesta părea un om echilibrat, care ştia ce vrea de la viaţă.

”Asta mi-a şi plăcut la un moment dat. Era un om absolut normal. După aceea mi-am dat seama că sunt anumite probleme, poate şi din trecut, pe care nu şi le-a rezolvat. Într-adevăr, a mers şi la psiholog o lungă perioadă de timp, eu l-am încurajat să meargă la psiholog, să-şi rezolve anumite traume din copilărie (...) Se trata şi pentru gelozie. Bine, nu a fost gelos doar cu mine, probabil şi cu alte persoane şi de-aia le-a făcut viaţa un calvar”, a mai spus tânăra, precizând că Nichita a avut relaţii şi cu alte angajate din primărie, lucru care ”se ştia”.

Femeia a ţinut să precizeze că niciodată nu a făcut o plângere la DNA şi că singurul său demers a fost cel de la Parchet.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: fosta, iubita, gheorghe, nichita, primar, bate, hartuie, ameninta, distruge, plangere, parchet
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
05 Mai 2015

Asta era BAronul NIKITA......HRUSHCIOV.....tractoristul de la Iesi
Random imageUltimele stiri

loading...