2019-04-22 15:59


Fostul primar al sectorului 2, Neculai Onţanu, îşi FACE PARTID! Cum se va numi

 |  08:44
Fostul primar al sectorului 2, Neculai Onţanu, îşi FACE PARTID! Cum se va numi

Fostul primar al sectorului 2 Neculai Onţanu vrea să-şi facă partid politic, el depunând la Tribunalul Bucureşti, alături de doi membri fondatori, medicul Ioan Gherghina şi fostul consilier local Marius Cosmescu, actele pentru înregistrarea partidului Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie.

Documentele necesare înregistrării noului partid politic au fost depuse la 1 martie, cu Neculai Onţanu preşedinte, iar Cosmescu şi Gherghina membri fondatori.

Marius Cosmescu a fost membru UNPR sector 2 şi consilier local.

În noiembrie 2016, Onţanu a înfiinţat, tot în calitate de preşedinte, Asociaţia pentru Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie "Om între Oameni", ONG care declară că are misiunea de „a contribui la dezvoltarea socială şi economică a României, la dezvoltarea conştiinţei civice a cetăţenilor români".

Marius Cosmescu este vicepreşedinte al ONG-ului, iar Ioan Gherghina este Coordonatorul Departamentului pentru strategii şi activităţi în domeniul educaţiei sanitare şi asistenţei medicale al asociaţiei.

Preşedinte de onoare al ONG-ului este Mircea Coşea.

Neculai Onţanu, care a fost timp de 4 mandate primar al sectorului 2, a fost membru al Partidului Socialist al Muncii, apoi al PSD şi apoi al UNPR.

Informaţia referitoare la înfiinţarea partidului lui Neculai Onţanu a fost difuzată iniţial de www.g4media.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-22

TAGURI: neculai ontanu, partid politic, ader,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
22 Mar 2018

EI PUSCARIABILII , INFRACTORII, BORFASII, TICALOSII, ETC IN LOC SA STEA PITITI IES CA SERPII LA DRUMUL MARE PENTRU A SE ARUNCA CU PIETROAIE IN EI.
ANONIM
22 Mar 2018

Situatia economico - sociala dezastroasa creata de politruci si guvernanti poporului roman in cei 27 ani trecuti de la evenimentele din decembrie 1989, in urma actiunilor de privatizare in cadrul “procesului de tranzitie”?, trebuie analizata, de catre reprezentantii responsabili ai societatii romanesti, loaiali si credinciosi binelui societatii, alaturi de experti, factori competenti si abilitati din punct de vedere legal si moral, luand la verifiecare fiecare caz in parte. In functie de concluziile rezultate sa se dispuna, conform bunelor practici si experiente pozitive din tarile UE, nationalizarea obiectivelor economice privatizate abuziv din punct de vedere al interesului public, pedepsirea celor care se fac vinovati de instrainare nejustificata si recuperarea pagubelor create. Guvernarile postcomuniste, n-au intreprins programe ori strategii valoroase pentru progresul economico-social al Romaniei, acestea au constituit in majoritatea cazurilor „bolovani” legati de gitul natiunii pe care au afundat-o într-o mocirla de nedescris a incompetentei si imoralitatii. Romania dupa 1989, a fost condusa numai de GROPARI, nici daca era dominata de anarhie sau se afla in razboi cu toate statele lumii nu putea realiza o asemenea contraperformanta de regres economico-social.
SOCRATE
22 Mar 2018

Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta. Sa aiba viziuni si spirit dezvoltat pentru afaceri publice si voluntariat si nu pentu afaceri mafiote. (Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica). Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori sau principii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului respectiv. Din acest punct de vedere politica romaneasca postcomunista are o manifestare nefasta.
ANONIMUS
22 Mar 2018

Trei mandate de primar nu l-au saturat de afaceri stiute si nestiute. Lacomia nu are margini. De aceea pleaca cei tineri si cei bine pregatiti cand vad ca orice fost condamnat isi poate face partid si face politica cand 10 ani ar trebui sa aiba interdictie pentru asa ceva. Cu legi multe si strambe nu vom face o tara moderna.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Mar 2018

hehe.....sectorul 2 baieti...acolo populatia geme de securisti,sunt blocuri NUMAI cu securisti adusi de prin toate judetele de pe vremea lui Ceausescu,plus blocuri ale MAPN-ului unde tot asa ceva gasesti//Mai mult de jumatate din populatia sectoruui 2 sunt securisti si fosti securisti pensionati cu tot felul de beizadele prin administratie Evident ca-si clocesc baietii un partid KUsHER mai ales ca acum PSD-ul se duce dracului,vor sa sara de pe TITANIC pe barca de salvare cu tigoinerul ONTANU marele "general" care n-a facut nici macar o zi de armata dar ca si politruc bolsevic adus de SECURITATE in bucuresti a smenuit cu ceilalti mafioti si Izmenari-securisti tot felul de terenuri la primaria sect2
LEVST.
22 Mar 2018

daca se unesc cu partidul chelarului si ninelului, pot face majoritatea in parlament... daca parlamentul este format din 19 persoane!!!
TACHE
22 Mar 2018

Cu specimenele astea, tara chiar nu mai are niciun viitor.
LEVST.
25 Mar 2018

"1968 – 1995 – Muncitor, maistru principal constructor 1995 -1996 – Expert parlamentar la Camera Deputatilor 1996 – 2000 – Consilier General în Consiliul General al Municipiului Bucuresti; 2000 – în prezent – Primar al Sectorului 2, Bucuresti...."----_____-----asta de pe o pagina care la fel ca si asa-zisa wikipedia (a lui ontanu) este total, total incompleta si neprofesionala...Deci din 1996, de la maistru caramidar, ajunge-fulminant- general de brigada, adevarat in rezerva, mai bine in conserva...Cred ca cine l-a gradat la foc automat ar trebui sa plateasca toate salariile castigate de acest ontanu ,si el la fel, cea ce este aici, este o frauda murdara, nemaiantalnita...Fantastic!Dar in Romania "orice apatrid, isi face partid"!
Random imageUltimele stiri


STARBAG