2019-01-21 23:01


Gabriel Mutu vrea să dea un milion de euro pentru tăierea crengilor din Sectorul 6 al Capitalei

 |  11:29
Gabriel Mutu vrea să dea un milion de euro pentru tăierea crengilor din Sectorul 6 al Capitalei

Edilul sectoruui 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, vrea să angajeze o firmă care să taie crengile pomilor din sector. Pe modelul foștilor edili, Rareș Mănescu și Cristian Poteraș, actualul primar al sectorului 6 al Capitalei angajează firme private care să taie crengile timp de doi ani.

Potrivit unui anunț de licitație postat pe site-ul public de achiziții, Primăria Sectorului 6, prin ADP-ul de sector, a decis să angajeze o firmă privată pentru toaletarea copacilor. Potrivit anunțului, edilul Gabriel Mutu vrea să încheie în acest sens un acord cadru cu o valoare maximă de aproximativ un milion de euro. 

Ultimii doi primari ai sectorului 6 au făcut o tradiție din a da milioane de euro pe tăierea crengilor. Astfel, după ce Primaria sectorului 6 a avut în mandatul fostului primar al sectorului, Cristian Poteraș, un contract, timp de patru ani, cu o valoare de aproximativ 6,24 milioane de euro, pentru servicii de tăiere și toaletări de arbori, scos cioate și rădăcini, predecesorul său- primarul Rareș Mănescu a continuat tradiția și a încheiat un acord-cadru pe doi ani, prin care să dea maxim 4,3 milioane de euro tot pentru aceleași servicii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-25

TAGURI: sector 6, gabriel mutu, taiat crengi pomi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Ian 2018

ADMINISTRATIILE SECTOARELOR 5 SI 6 SUNT CELE MAI MAFIOTIZATE . Izolarea termica a blocurilor nu-i nici la jumatatea celorlalte sectoare din Buc. , strazile sunt ca in epoca primitiva, sobolani sunt mai multi decat populatia, populatia saraca are pondere mai mare, etc
ANONIM
26 Ian 2018

Pai iau si ei, dar dau si la FUND atia lui nea Duda: Casa Regala.... Asta e care patroneaza risipa cu orice pret, dar nu au voie sa stie romanii de rand
Random imageUltimele stiri

loading...