2018-12-10 02:00


Geoană aruncă BOMBA: „În PSD a existat coloana a cincea a lui Băsescu!”. Ce spune despre al doilea mandat al fostului președinte

 |  23:18
Geoană aruncă BOMBA: „În PSD a existat coloana a cincea a lui Băsescu!”. Ce spune despre al doilea mandat al fostului președinte

Mircea Geoană a declarat duminică seara, la Antena 3, referitor la alegerile prezidenţiale din 2009, că cel de-al doilea mandat al lui Traian Băsescu este „ilegitim”, existând indicii cu privire la un demers coordonat şi organizat de fraudare şi de influenţare a scrutinului. Fostul social-democrat a ţinut să precizeze că în PSD a existat „coloana a cincea a lui Băsescu”, informează News.ro.

"A existat coloana a cincea a lui Băsescu în PSD. Sunt lucruri triste, pentru că într-un fel este evident că mandatul doi al lui Traian Băsescu este ilegitim, este evident că există indicii cu privire la un demers coordonat şi organizat de fraudare şi de influenţare a alegerilor prezidenţiale din 2009. Acest lucru este fără dubiu. Cred că a existat o acţiune coordonată, spun cu toată rezerva faptului că corb la corb nescoţându-şi ochii, dovezile după atâţia ani de zile sunt cel mai greu de obţinut, dar cred că nu a existat instituţie a statului român care să aibă de-a face direct sau indirect cu alegerile, să nu fi fost implicată", a precizat Mircea Geoană, care a pierdut alegerile prezidenţiale din 2009, în turul al doilea, în faţa lui Traian Băsescu.

Fostul social-democrat a mai spus că deţine informaţii potrivit cărora s-ar fi creat "un rezervor de CNP-uri" în rândurile populaţiei de etnie romă, în favoarea lui Traian Băsescu.

"Nu spun că s-a întâmplat, dar informaţii în acest sens există”, a subliniat Geoană.

„Este ANORMAL ca un demnitar să refuze să vină la comisia de anchetă!”

El a ţinut să precizeze că nu are niciun fel de emoţie pozitivă sau negativă în legătură cu constituirea comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009.

"Dar este extrem de evident, dacă dorim să dăm într-adevăr Parlamentului, care este un for democratic indispensabil, puterea pe care ar trebui să o aibă într-o democraţie, este anormal, spre deosebire de ceea ce se întâmplă în America, ca în faţa Parlamentului, un demnitar, cu excepţia judecătorilor, să refuze să vină”, a completat Mircea Geoană. 

În acest moment, în Parlament se discută despre înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009. Propunerea de înfiinţare va fi votată săptămâna viitoare într-un plen reunit. În paralel, Parchetul instanţei supreme a început urmărirea penală in rem în dosarul alegerilor prezidenţiale din 2009, ancheta pronind de la dezvăluirile făcute de Dan Andronic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-08

TAGURI: geoana, coloana a cincea, psd, basescu, presedinte, bomba
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SILBERSTEIN FINKELSTEIN
08 Mai 2017

toti sunteti marionetele GOLDMAN SACHS si MAFIA TRAFiCANTILOR DE ARME din gruparea CARLOS SaCALUL-VIKTOR BOUT-PLESiTA-RISTEa PRIBOI...nici o diferenta intre PROSTANACUL si QIOMBETELE
ANONIM
08 Mai 2017

Este cunoscut faptul , si a recunoscut aseara Geoana in haznaua voiculesciana ca ponta si dragnea erau tradatorii din interior. Ulterior analfabetii si incultii i-au adus in fruntea tarii pe acesti doi penali si borfasi. Orice comisie e de prisos.Nu este normal si moral sa apari in fata unor lichele penale .Acesti borfasi vor sa denigreze in continuare justitia si sa mai incaseze niste bani pentru comisia de hoti infiintata.Este propaganda ieftina a organizatiei mafiote psd. O reluare a comisiei Nana fara nici un rezultat. Psd trebui trecut in ilegalitate si desfiintat iar closetele Tv de partid ale lui felix si fugaru ghita inchise de CNA ul pesedizat si el.
Random imageUltimele stiri


loading...