2019-02-23 19:11


Gheorghe Nichita a recunoscut că pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru Adina Samson iese din limitele normalului

 |  12:54
Gheorghe Nichita a recunoscut că pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru Adina Samson iese din limitele normalului

Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, a recunoscut în fața judecătorilor de la Tribunalul București că este extrem de gelos, iar pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru Adina Samson iese din limitele normalului. Nichita a ţinut să precizeze că din această cauză a apelat și la sprijinul unui psiholog.

Detalii despre acest caz apar în motivarea deciziei judecătorilor de la Tribunalul București, care au respins pe 1 mai propunerea procurorilor DNA de arestare preventivă a lui Gheorghe Nechita.

Primarul a mai spus în fața judecătorilor că iubita lui, Adina Samson, suferă de o boală autoimună, iar el a făcut tot ce este posibil pentru a-i reda acesteia starea de sănătate, inclusiv la unități medicale din Germania.

Gheorghe Nichita a susţinut că Adina Samson a avut mai multe căderi psihice, fiind aproape de o tentativă de suicid.

Primarul Iaşiului le-a mai spus judecătorilor că a petrecut timp îndelungat cu Adina Samson și că "îi este extrem de greu să accepte ideea despărțirii, fiind extrem de gelos, conștientizând însă că este o diferență de vârstă de 25 de ani".

"Pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru martora Samson Adina Mihaela iese din limitele normalului, motiv pentru care a apelat și la sprijinul unui psiholog care este chiar decanul Facultății de psihologie din Iași. Nu crede că trebuie să fie arestat pentru o pasiune umană, pe care încearcă să o amelioreze și să o vindece", le-a mai declarat primarul magistraților, potrivit motivării instanței.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: gheorghe, nichita, recunoaste, pasiune, dezvolta, adina, samson, iese, limita, normal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JEANA LYNDYK (IEȘANCÎ)
05 Mai 2015

DOMNI, ÎI DI GROAZÎ FUTTALLAUL AISTA! FUGAREȘTI GAINILI PI HUDIȚE, O BAGAT GROAZA ÎN TĂTI MÎȚÎLI DIN IEȘI ALERGÎNDULI NOAPTIA PI ACOPERIȘURI. (MOTANII O TRIMES O JALBÎ CHIAR LA ONU) NU SA MAI POATI. GUVERNU DOARMI.
INTERNARE GRABNICA LA SOCOLA !
07 Mai 2015

Acolo e locul tau bosorog obsedat ! Inchipuiti-va cu ce se ocupa jagardeaua asta la primarie , de ce era in stare , cata minte mai avea in cap . A facut PSD-ul de ras mosul asta in calduri obsedat de fete tinere de varsta fetelor lui . Rusine porcule !
IULIA TABACU
11 Mai 2015

Nichita fiindca a cheltuit nejustificat banii publici pe pshihologi si pe hartuiri sexuale sa fie intemnitat la ani grei be inchisoare ca sa fie pilda pentru altii in functii de conducere ca la inchisoare cheltuiesc tot din restul banilor publici pe care i au furat tot de la cetateni
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...