2016-12-10 03:08

DEZVALUIRI


Ghiţă: Sunt prieten cu cei care apar în dosarul lui Niculae

 |  16:30
Ghiţă: Sunt prieten cu cei care apar în dosarul lui Niculae

Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft, a declarat pentru gandul.info că nu a fost chemat la DNA în cazul omului de afaceri Ioan Niculae, privind finanţarea campaniei electorale a PSD, dar că se cunoaşte cu Viorel Hrebenciuc şi a apreciat că numele său apare în dosar în contextul unei interceptări. „Am aflat şi eu din presă. Nu am fost chemat niciodată la DNA în dosarul acesta, nu m-a întrebat nimeni nimic, nu am dat nici o declaraţie Am înţeles că este un dosar disjuns din cel al lui Niculae, dar nu văd ce legătură am eu cu el. Probabil este vreo interceptare, pentru că eu am mai vorbit cu nea Hrebe, mă cunosc şi cu el şi cu Geoană, şi este posibil ca un ziarist să vadă numele meu în dosar şi au dat că sunt cercetat. În afară de sponsorizările legale pe care le-am făcut şi care apar în Monitorul Oficial, altceva nu am mai făcut.Poate că am făcut o dată un sondaj la Insomar, dar nu mai ţin minte. Sunt prieten cu cei care apar în dosar, dar la momentul acesta eu nu ştiu nimic", a spus Ghiţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-03

TAGURI: sebastian ghita, prieten, niculaeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Sebastian Ghiță are în continuare interdicția de a părăsi România Deputatul Sebastian Ghiță rămâne sub control judiciar pe cauțiune cu interdicţia de a... 22 Noi 2016 | (4)
Sebastian Ghiță anunță plângeri penale privind defrișările pădurilor Deputatul Sebastian Ghiță a anunțat, luni, într-o conferință de presă, că va face plângeri... 05 Dec 2016 | (4)