2019-03-19 04:06


Gică HAGI a trăit un adevărat ŞOC de sărbători

 |  12:41
Gică HAGI a trăit un adevărat ŞOC de sărbători

Casa lui Gheorghe Hagi din Pipera a fost spartă de hoţi în perioada sărbătorilor. Poliţiştii au un cerc de suspecţi şi au deschis dosar penal pentru furt calificat. Pe lâncă casa Regelui, hoţii au spart şi reşedinţa ambasadorului Republicii Pakistan. Prejudiciul nu a fost încă stabilit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Ilfov, Ciprian Romanescu, a precizat pentru News.ro că nu se poate preciza exact când au avut loc acestea pentru că proprietarii au lipsit de acasă, nici acum nu au revenit, iar sesizările la Poliţie au fost făcute recent de către angajaţi ai acestora. Din acest motiv, nici prejudiciul nu a fost încă stabilit.

Sursa mai sus amintită a mai precizat că una dintre case era păzită de o firmă de pază, iar cealaltă de Jandarmerie. Este vorba despre reşedinţa ambasadorului Republicii Pakistan, care are asigurată paza de jandarmi, iar cealaltă locuinţă îi aparţine lui Gică Hagi.

În legătură cu evenimentul produs la reşedinţa ambasadorului Republicii Pakistan, Jandarmeria Bucureşti precizează că, în baza protocoalelor încheiate, se asigură paza obiectivului cu un post permanent, asigurat cu un jandarm.

”Obiectivul este situat într-un complex de vile şi se învecinează cu proprietăţi private, vile cu 1, 2 etaje. Jandarmul nu are vizibilitate şi nu poate interveni decât la intrarea principală în obiectiv, iar reşedinţa nu are camere de supraveghere conectate la cabina jandarmului sau alt sistem de alarmă care să atragă atenţia asupra faptului că se întâmplă ceva în interior”, precizează Jandarmeria care mai menţionează că pătrunderea în interiorul obiectivului nu s-a făcut prin zona supravegheată de jandarm.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-06

TAGURI: gica hagi, casa sparta, hoti, pipera, suspecti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FANE IPSOS
07 Ian 2018

CARE SOC ??? SOCUL CA FISU' E O PETARDA ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...