2019-02-21 07:58


Grindeanu a aflat de la PAZĂ că vine președintele IOHANNIS la ședință

 |  13:28
Grindeanu a aflat de la PAZĂ că vine președintele IOHANNIS la ședință

Presedintele Iohannis nu a reusit sa-si duca surpriza la bun sfarsit pentru ca ofiterii SPP i-au spus premierului Grindeanu ca seful statului este in drum spre sedinta de Guvern. Iohannis nu si-a anuntat prezenta la sedinta de miercuri, insa motivul principal pentru care a dorit sa stea langa Grindeanu la Palatul Victoria, respectiv discutia despre modificarea Codului Penal, prin Ordonanță de Urgență, în scopul unei grațieri în masă nu s-a aflat pe ordinea de zi.

"Am aflat în momentul în care se apropia de Guvern, într-un mod informal, să spunem, de la cei care asigură paza. Dar să fim clari: e dreptul constituțional al președintelui de a veni și de a prezida ședințe de guvern", a afirmat Grindeanu, într-un briefing de presă, la finalul ședinței Executivului.

Întrebat de jurnaliști dacă o colaborare instituțională nu ar presupune un anunț sau telefon, prim-ministrul a răspuns că nu el este cel căruia trebuie să i se adreseze această întrebare.

"Dacă m-aș duce neanunțat la Cotroceni, probabil că ar trebui să mă întrebați", adăugat prim-ministrul, citat de Agerpres.

"Am aflat că domnul Iohannis va veni să prezideze ședința de Guvern, de la paznici”, a spus Sorin Grindeanu.

Înainte de ședința de Guvern, Klaus Iohannis a declarat jurnaliștilor că a vorbit cu Sorin Grindeanu despre legea grațierii și despre modificările Codului Penal. De asemenea, președintele a declarat că Sorin Grindeanu l-a invitat la Palatul Victoria pentru ședință.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-18

TAGURI: iohannis, grindeanu, spp, sedinta, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...