2019-02-21 18:09


GRINDEANU s-a decis și face marele ANUNȚ: Gata cu ORDONANȚA!

 |  18:06
GRINDEANU s-a decis și face marele ANUNȚ: Gata cu ORDONANȚA!

Premierul Sorin Grindeanu a decis abrogarea ordonanţei de urgenţă de modificare a Codului Penal, dar va trimite un act normativ legat de această chestiune către Parlament.

UPDATE

”Am ascultat multe opinii, de la colegii de partid, colegi de politică, am auzit foarte multe opinii de la oameni simpli, de la vocea străzii. Vin astazi sa va spun decizia mea ca prim ministru dupa dezbaterea publică : nu vreau și nu doresc să dezbinăm România. România nu poate fi ruptă în două, ea pare ruptă în două, este ultima mea dorință. În același timp, tot ceea ce înseamnă deciziile CCR care nu au fost puse în practică, e conform legii, să/și găsească transpunea, e obligatorie pentru toată lumea

Dincolo de mitinguri, am urmărit toată țara, pozițiile oamenilor, unele argumentate, s-a creat un clibaj în societate, membrii și susținătorii.

Vă anunț că am luat câteva decizii: mâine vom face în regim de urgență o ședință pentru abrogarea acestei ordonanțe.

Vom gasi calea legala , abrogare prorogare sa nu intre in vigoare OUG.

E nevoie de a avea o concordanță deciziile CCR și cadrul legal: o să demarez o consultare cu toate partidele, pornind de la deciziile CCR și de la forma pe care o avem, excluzând pragul de 200.000 de lei, astfel încât în cel mai scurt timp să trimitem spre Parlament un cadru legal.

Ministrul Justiției își va asuma decizia acestei ordonanței” a declarat premierul Sorin Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat declarații de presă la ora 20.20.

Decizia vine după o întâlnire a premierului cu liderii celor două partide care formează coaliţia de guvernare, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin.

Vom reveni cu amănunte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-04

GALERIE MEDIA


TAGURI: sorin grindeanu, abrogare, ordonanta, codul penal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


F-B-I
04 Feb 2017

Draftul Ordonantei de Urgenta pentru modificarea Codului Penal, care a scos sute de mii de romani in strada, a fost scris de Alina Bica, condamnata in prima instanta in doua dosare de coruptie, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate situatiei. Draftul a fost insusit de ministrul Florin Iordache, care a mai facut cateva modificari. Bica, fosta sefa DIICOT, are deja doua condamnari in prima instanta: una la 4 ani de inchisoare, alta la 3 ani si jumatate. Ea a participat la redactarea noului Cod Penal. Bica este al doilea personaj cu probleme penale majore cu influenta asupra actiunilor PSD si ale guvernului PSD - ALDE; Hotnews a dezvaluit ieri ca proiectul de buget a fost influentat decisiv de Darius Valcov. In acest moment, deciziile majore in PSD privind justitia si economia sunt luate de trei personaje cu probleme majore in justitie: Liviu Dragnea (condamnat definitiv si trimis in judecata intr-un nou dosar), Alina Bica (doua condamnari in prima instanta) si Darius Valcov (inculpat in trei dosare de coruptie)
UN FOST CETATEAN
04 Feb 2017

CHIAR DACA SE ABROGA OUG SE VA CONTINUA...VA FI RAZBOI CIVIL CA IN KOSOVO.....ASA DORESTE SOROS...GERMANIA...RUSIA ...UNGARIA...RUSIA...CU SPRIJINUL PRESEDINTELUI.....VOM VEDEA...SPER SA NU FIE ASA....TOTUL ESTE PUS LA PUNCT SI DE CATRE UE SI ALTELE ....MULTUMIM IOHANIS...SI GERMANIA
MAFIA PSD.
04 Feb 2017

Dupa abrogarea O UG toata mafia psd sa paraseasca guvernarea .Romanii sa nu plece din strada pana ce ultimul pesedist spurcat nu paraseste functia detinuta. Acest psd trebui sa dispara definitiv din esicherul politic.
RAI
04 Feb 2017

Concordanță cu ccr inseamna sa schimbi un singur cuvant nu sa încerci in parlament o smecherie.nu s-a inteles ce se vrea clar .
MAFIA PSD.
04 Feb 2017

Dupa ce anunti abrogarea ordonantei poti sa - ti anunti si demisia slugoi al puscariasului dragnea.
CROCODILUL FLAMAND
04 Feb 2017

PLECATI DRACULUI GUVERN DE MARIONETE PENTRU MAFIOTI SI PUSCARIASI......................DEMISIA.....SAU DACA NU ANTICIPATE................SI VETI PIERDE 100%ALEGERILE....VA GARANTEZ
HAZNAUA TIGANEASCA
04 Feb 2017

SCIRBA DE SCUIPAT , A LUIBANDITUL DE TELEORMAN . LATRINA ORDINARA , INCULTULE A LUI SIRBU
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...