2018-07-18 19:41


Gruparea FIREA - PANDELE iese în larg. Cum a ajuns soțul Speranței CLIȘERU, mâna dreaptă a cuplului de primari, să se ocupe de operațiunile petroliere din Marea Neagră

 |  14:00
Gruparea FIREA - PANDELE iese în larg. Cum a ajuns soțul Speranței CLIȘERU, mâna dreaptă a cuplului de primari, să se ocupe de operațiunile petroliere din Marea Neagră

Iulian Clișeru, soțul Speranței Clișeru – mâna dreaptă a cuplului Firea-Pandele, implicată în conducerea mai multor firme ale primăriilor din București și Voluntari-, a prins și el un post călduț, de această data pe mâna premierului Mihai Tudose. Concret, el a fost numit în funcția de vicepreședinte al Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.

Decizia premierului de numire a lui Iulian Clișeru ca vicepreședinte al unei instituții strategice a statului român a fost publicată în Monitorul Oficial marți seara. Decizia e contrasemnată de Secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc.

Speranța Clișeru, fost prefect de Ilfov, este un personaj-cheie în București si Voluntari, eminența cenușie din spatele primarilor Gabriela Firea și Florentin Pandele.

În prezent, Speranța Clișeru, consilierul pe probleme de administrație al primarului Gabriela Firea, este membru în Consiliile de Administrație ale mai multor companii înființate de Primăria Capitalei: Compania Municipală Pază și Securitate și Compania Municipală Dezvoltare Durabilă. De asemenea este membră și în CA de la RATB.

Anterior, ea a fost administratorul public al Orașului Voluntari, practic mâna dreaptă a primarului Pandele. 

Soțul său, Iulian Clișeru, a lucrat în ultimii ani ca inginer șef la o importantă companie daneză de transport naval, Rederiet A.P. Moeller A.S.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-09

TAGURI: cliseru, pandele, firea, primar, bucuresti, voluntari, offshore, marea neagra, tudose, petrol

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRAGI DE PAR
05 Oct 2017

Ca sa arunci cu noroi in oameni onesti nevinovati Dar ra asculta asta :o sora a menajerei lui Iohannis a ajuns inspector scolar laun inspectorat de invatamant Aceasta fura carti din scoala si i le aducealui Iohannis sa le citeasca De aia el era asa destept incat vindea copii romanilor pentru organe De atata desteptaciune a facut evaziune fiscala 24 de ani A furat 100 milioane euro el cu cel de la consiliul judetean Sibiu dela aeroportul SIBIU dIN CAUZA FURTULUI LUCRARILE AU FOST FACUTE IN BATAIE DE JOC IAR DUPA INAUGURAREa facuta de omul cu ochi de peste mort aeroportul s a surpat A furat case si s a improprietarit din fondul de case ale statului A DECIMAT CENTRUL sibiului Toate casele le a dat degeaba la organizatia sa fascista iar statul devine chirias in propriile case ITI PLACE ASA FASCISTOID NEBUN?
ANONIM
05 Oct 2017

Ziceți ceva și de transportul public al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/04526149.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie de M5 până în 2020 integral!
Random imageUltimele stiri

Apa Nova