2019-05-19 22:03


Guvenul Dăncilă își face PUBLICITATE pe bani în presa internațională

 |  16:06
Guvenul Dăncilă își face PUBLICITATE pe bani în presa internațională

Guvernul Dăncilă a cumpărat publicitate în prestigioasa publicaţie „Politico”, a descoperit europarlamentarul Siegfried Mureşan. Advertorialul, care poartă încă de la început eticheta „conţinut sponsorizat”, vorbeşte despre priorităţile mandatului României la Preşedinţia Consiliului UE.

Europalmentarul Siegfried Mureșan consideră, într-o postare pe Facebook, că este dezonorant ca ţara noastră să fie nevoită să plătească pentru ca presa internaţională să scrie despre ea. „În mod normal, presa internaționala se bate pentru a avea interviuri cu miniștrii țărilor care preiau președinția UE”, scrie europarlamentarul Siegfried Mureşan. „Cu miniștrii guvernului Dăncilă nu vrea sa stea nimeni de vorbă”, adaugă el.

„E un lucru rău pentru România să apărem ca şi conţinut sponsorizat. În mod normal, când preiei preşedinţia Uniunii Europene, toată presa vrea să ştie care sunt priorităţile şi vrea să discute cu miniştrii guvernului tău. Vedem că în cazul Vioricăi Dăncilă, nimeni nu vrea să discute cu Carmen Dan, Petre Daea, Eugen Teodorovici sau care mai sunt miniştrii acestui Guvern”, a declarat europarlamentarul Siegfried Mureșan la Digi24

El consideră că „Guvernul Dăncilă nu mai e credibil pe plan internaţional. Când Uniunea Europeană spune în raportul MCV că modificările pe care la faci la justiţie merg în direcţia greşită, când Comisia de la Veneţia îți spune: vă rugăm, nu modificați Legile justiţiei, Codul penal, Codul de procedură penală şi în ciuda recomandărilor Comisiei de la Veneţia, neţinând cont de raportul MCV şi tu nu înţelegi acest lucru, e clar că pierzi încrederea partenerilor internaţionali”, a argumentat europarlamentarul PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-16

TAGURI: guvern dancila, publicitate, politico, siegfired muresan, advertorial
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
16 Dec 2018

Crapă de ciudă acest securist vopsit in europarlamentare..de ciuda ca nu a ajuns PM la propunerea chiorului....securisti se propun între ei ....MUY BIEN
ANONIM
16 Dec 2018

Nu se lasa jigodia nici mortVrea el sa demonstreze prostia i neroada Bai rahat SICRID muresan buna instruire ti a facut Coldea si kodruta sau cine dracu Cand a fost Bulgaria nu te am auzit sa gavaresti nimic ca nu i buna ca i basoalda ca i izoalda ti a placut si ESTONIA si Austria si MaltaRomania nu i buna pentru ca ati sapat o la radacina non stop de cand este ea RomaniaScarbe vandute V ati vandut tara si sufletul cretini imputiti !
ANONIM
16 Dec 2018

Mafia ps d si puscariasul draknea FURA TOT '' PENTRU CA POT ''. ANALFABETA VA MERGE SI EA LA PUSCARIE ALATURI DE GUNOAIELE PSD.
ANONIM
17 Dec 2018

CE SA ASTEPTI DE LA AVORTONUL ACESA NAZIST? ATI VAZUT SASI IMPUTZITI SA APERE INTERESELE ROMANIEI? ASA CEVA NU EXISTA. MI-AM PETRECUT VIATA INTR-O LOCALITATE CU ASTFEL DE LIGHIOANE SI STIU CE SENTIMENTE AU PENTRU ROMANI IAR DE LA EROAREA ASTA GENETICA NAZISTA CU NUMELE ACESTA CARAGHIOS'''ZIGFRID'' CE SA ASTEPTI? NUME DE MARE EROU LA O STARPITURA PITZIGAIATA-- INTRUCHIPAREA TICALOSIEI SI A ANTIROMANISMULUI CORCITURA INFECTA
ANONIM
17 Dec 2018

Bai SICRID MUIE eXISTa o insula pustie in Malvine s au prin arhipelagul caraibelor Ce ar fi sa ti iei tu toate secaturile in frunte cu mafiotul chior si johanus si sa ti faci tu acolo guvern cum vrei tu Ia o si pe kodruta cheovesi si pe tarcea ,ciolos ,valceanu ,sika ,camelia bogdan ,alinutza hoata ,babuina stricata ,tot plutonul acela de securisti care l flancau pe ,,popularul ,si iubitul de popor'' johanus Ia o si pe livia stanciu ,ca ea va da droguri de la ea ,si pe portocala si pe onea Pe toti acolitii vostri Faceti va voi acolo de cap cum vreti voi puneti l pe chior presedinte ,adui o pe udrea ca sa aiba ce linge si gata discutia Tara asta nu va vrea ,nu va doreste pentru ca sunteti nazi ba ,sunteti scarbe ba!
Random imageUltimele stiri


STARBAG