2019-03-26 02:23


HORINCĂ la MUZEU! Directorul, mort de beat în timpul programului

 |  17:31
HORINCĂ la MUZEU! Directorul, mort de beat în timpul programului

Ilie Gherheş, directorul Muzeului de Etnografie şi Artă Populară Baia Mare, a fost filmat în timp ce se afla în biroul său, într-o stare evidentă de ebrietate. Totul s-a întâmplat pe 12 ianuarie, in timpul orelor de program, informează 2mnews.ro, care transmite să că acest fapt va duce la demiterea lui Gherheș de la conducerea instituției aflate în subordinea Consiliului Judeţean Maramureș.

”Eu nu mă tem de nimeni pe lumea asta. (...) Pe mine mă cheamă Ilie Gherheș și beau sută la sută....”, spune directorul muzeului în înregistrarea cu pricina. 

Câteva zile mai târziu, Gherheș a avut și o reacție, precizând că a ajuns în această stare după ce a băut horincă împreună cu niște colegi. 

„Omule bun, au venit la mine nişte colegi şi un primar, să-i scriu o prefaţă la o lucrare. Eu nici măcar nu eram în birou când au scos o sticlă de horincă şi au împărţit. Eu nu ştiu cât eram de în stare de ebrietate, că pân’ la urmă n-am putut să-i refuz. Era ora 15 şi ceva. Bineînţeles că-mi reproşez… Nu mi se pare normal, nu trebuia să se-ntâmple, asta e! Da’ mai mult ce pot să fac, omule bun? Trebuie neapărat să facem un material pe tema asta?…”, a declarat Ilie Gherheş pe 16 ianuarie, potrivit sursei citate.

VEZI IMAGINILE AICI


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-16

GALERIE MEDIA


TAGURI: horinca, muzeu, baia mare, ilie gherhes
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIA LU VASILE
17 Ian 2017

No dragule tucu-te pe bur tica aia goala, nu-i bai ca te-oi imbatat, numa' vezi de tine bine muzeul sa nu fuga.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...