2018-11-16 11:48


UPDATE. Iaşi: Medic, ridicat de procurori pentru luare de mită

 |  14:13
UPDATE. Iaşi: Medic, ridicat de procurori pentru luare de mită

UPDATE, ora 15.10: Şeful Clinicii de Ortopedie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi, prof. univ. dr. Paul Botez, a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de luare de mită, în urma unui flagrant, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, Carmina Pascal, şefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Potrivit sursei citate, prof. univ. dr. Paul Botez a fost reclamat de un pacient că a condiţionat efectuarea unei intervenţii chirugicale contra sumei de 5.000 de lei. În reclamaţia depusă de pacient, condiţionarea actului medical ar fi avut loc pe 9 iulie.

Miercuri, pe 10 iulie, procurorii şi poliţiştii au descins în cabinetul reputatului medic ieşean, unde au găsit mai multe plicuri în care se aflau diverse sume de bani, totalizând 65.000 de lei, 44.000 de euro şi 2.500 de dolari.

Prof. univ. dr. Paul Botez a fost dus la audieri la Serviciul de Investigare a Fraudelor şi reţinut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de joi medicul urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Şeful Clinicii de Ortopedie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi, prof. univ. dr. Paul Botez, a fost ridicat de procurori pentru luare de mită, a confirmat joi pentru Agerpres dr. Doru Baltag, directorul medical al unităţii sanitare.

Potrivit sursei citate, prof.univ. dr. Paul Botez a fost reclamat de un pacient. În urma descinderii în biroul reputatului profesor ieşean procurorii au găsit un plic cu bani.

Prof. univ.dr. Paul Botez a fost ridicat şi dus la audieri pentru luare de mită.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-12

TAGURI: iasi, paul, botez, mita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...