2019-01-17 19:25


Iaşi. Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia într-un fast-food a fost prins

 |  14:01
Iaşi. Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia într-un fast-food a fost prins

Bărbatul căutat de poliţişti pentru că şi-a înjunghiat fosta iubită, vineri, într-un fast-food din municipiul Iaşi a fost reţinut, duminică, la Botoşani. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Gheorghiescu, bărbatul a fost identificat pe raza comunei Coşula, în urma unor acţiuni derulate de Poliţia Transporturi Feroviare.

Oficialii IJP Botoşani susţin că Belmondo Cobzaru a fost reţinut şi transportat la sediul Postului de Poliţie al comunei Frumuşica, urmând ca, ulterior, el să fie predat poliţiştilor ieşeni.

Reamintim că o femeie a ajuns la spital, vineri, cu plăgi la gât şi la faţă, după ce a fost înjunghiată de către soţul său. Incidentul a avut loc pe stradă, în zona Gării Iaşi.

Femeia, în vârstă de 39 de ani, locuieşte de câteva luni într-un centru de ocrotire a victimelor violenţei domestice din Iaşi, după ce a fugit de acasă, întrucât soţul său o lovea frecvent. Vineri dimineaţă, femeia a fost urmărită de către soţ, fiind înjunghiată pe stradă, în zona gării din Iaşi, în apropierea unui fast-food unde femeia este angajată. Ea a fost transportată la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-10-18

TAGURI: iasil, politisti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...