2018-09-24 18:36


IMAGINI INCREDIBILE: Șef din Poliție în uniformă, FILMAT în timpul unei partide de sex

 |  22:31
IMAGINI INCREDIBILE: Șef din Poliție în uniformă, FILMAT în timpul unei partide de sex

Un șef din Poliția Română a dat lovitura vieții sale pe Internet cu imagini absolut incredibile care l-au costat funcția. Este vorba despre șeful Postului de Poliţie Rurală din comuna Crişcior, judeţul Hunedoara, Adrian Ancheş. Acesta a demisionat joi din funcţie după ce pe internet au fost difuzate imagini cu tentă sexuală în care acesta apare în uniforma de serviciu, alături de o femeie dezbrăcată.

"În urma înregistrării video care a apărut în spaţiul public în data de 24.08.2017, referitoare la angajatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, şeful Secţiei 4 de Poliţie Rurală Crişcior, aducem la cunoştinţa publicului că poliţistul, aflat în concediu de odihnă, a luat decizia de a demisiona din funcţia de şef de secţie, solicitarea sa fiind aprobată", se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis joi AGERPRES.

În ceea ce priveşte conţinutul, modul şi împrejurările în care au fost efectuate înregistrările în care apare poliţistul, acestea fac obiectul verificărilor dispuse de conducerea IPJ Hunedoara şi efectuate de Biroul Control Intern şi de Structura de Securitate din cadrul acestei instituţii, precizează comunicatul.

Poliţistul a mai fost cercetat disciplinar de către superiorii săi în luna martie, după ce mai multe imagini cu acesta au fost publicate pe o reţea de socializare, bărbatul fiind fotografiat dezbrăcat, cel mai probabil la în timpul unei ieşiri la iarbă verde.

Poliţistul demisionar va fi numit într-o funcţie corespunzătoare pregătirii şi experienţei sale, susţine IPJ Hunedoara.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-25

GALERIE MEDIA


TAGURI: partida de sex, politist porno, sef politie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JAPITA URATA SI NESIMTITA
25 Aug 2017

ASA sunt unii "melitieni" curvari
LEVST.
25 Aug 2017

este evident ca individul a fost "lucrat", personal sunt mult, mult mai interesat ce s-a mai intamplat cu maiorul SRI -din Arad-care lucra doua job-uri, sa se intretina, saracul, vindea droguri...Probabil ca si pe asta l-au mutat intr-o functie corespunzatoare pregatirii, dar mai ales experientei, cel mai probabil il vor pune sa gestioneze depozitul de obiecte si droguri confiscate...Nu mai vorbim ca "procesul" va dura ani si ani, pana cand lumea se va plictisi de subiect, iar maiorul va fi considerat reformat, si atunci la ce bun sa-l mai pedepsesti?!
BABUIN
27 Aug 2017

A fost mutat în jobul lui real ....peste al curselor din sat....acum va fi oficial....inainte era cica politia.... NISTE JIGODII ASTEA SUNT ....SI VOR SALARII MARITE
TACHE
28 Aug 2017

Adevarat. Mare sef din Politia Romana !
JASARI
06 Oct 2017

oferta de împrumut între individ. cu o experiență de 8 ani în domeniu, creditele noastre structurale au creat un sistem foarte fiabil și legal pentru a ușura oferta, astfel încât clienții noștri să fie mai siguri, prin urmare, dacă aveți impact cu banca, dificultăți financiare, proiecte de construcție sau altele, vă faceți griji mai mult. Macro-Finance la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta. Oferim împrumuturi cuprinse între 5000 EURO și 5000.000 EURO, cu un plan de rambursare pentru a studia în funcție de posibilitățile dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie. jeniefinance@gmail.com web.facebook.com/jeniefinance.fr
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...