2019-02-18 08:17


IMAGINI REVOLTĂTOARE: Un bătrân cu mari dureri, ignorat trei ore de medici la Urgență

 |  16:56
IMAGINI REVOLTĂTOARE: Un bătrân cu mari dureri, ignorat trei ore de medici la Urgență

A plâns şi a implorat medicii să-l ajute! În zadar, însă. Medicii l-au ignorat, iar uşile cabinetelor au rămas tot închise. Sunt clipele umilitoare prin care a trecut un bătrân bolnav din Roman. Scenele cu omul în vârstă care s-a rugat minute în şir de medici să-l ajute au provocat revoltă pe rețelele de socializare, informează B1 TV.

Bătrânul, care abia se ține pe picioare, s-a rugat minute în șir să fie ajutat, însă nici medicii, nici asistentele nu i-au dat atenție. Din filmare se observă că, deși stă în fața salonului unde sunt preluate urgențele medicale, bătrânul este complet ignorat de personalul care trece pe lângă el. În ciuda lacrimilor și rugăminților, ușile se tot închid. Durerea, în schimb, stăruie.

”Nu mai pot, domnule, nu mai pot! Vreţi să mor?”, plângea bătrânul.

Impresionați, ceilalți pacienți l-au sfătuit să insiste.

În fața unui alt cabinet medical, bătrânul în vărstă de 84 de ani s-a lovit de aceeași indiferență. Răpus de durere şi simţind că îl lasă picioarele, omul s-a sprijinit de un perete, în timp ce uşa medicilor a rămas tot închisă.

”Vai de mine! Nu mai pot, Doamne! Nu mai pot să stau!”, a continuat să se plângă el.

Pacientul de 84 de ani este purtător cronic de sondă urinară și ajunge periodic la spital. Reprezentanții Spitalului Municipal Roman au explicat că pacientul nu a fost îngrijit în acele momente deoarece medicii erau ocupați cu urgențe de tipul codului roșu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-07

GALERIE MEDIA


TAGURI: batran, urgenta, upu, roman, medici
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ASTA-I ROMâNIA
07 Ian 2017

ȘI ASTA NE AȘTEAPTĂ PE TOȚI! Acum, s-au spurcat la bani medicii, la fel sau mai rău ca parlamentarii și ”oamenii de afaceri” - pentru că au fost umiliți, pentru că au salarii de kk-t, pentru că au fost disponibilizați de guvernul lindicului odios BOC și-a lui BĂSESCU, obligați să se ”descurce”, fără să aibă NICIODATĂ ceea ce le trebuie dpdv medical - ca instrumentar și alte produse, obligând pacienții sau însoțitorii/tutorii/părinții/rudele/vecinii, cin se nimerește să -l aducă pe bolnav în pragul lor SĂ LE CUMPERE! AU GÂNDIT-O PARȘIV - LAS CĂ SE DESCURCĂ EI, ÎNTREGIREA SALARIULUI ȘI-L TRAG DIN ȘPAGA DE LA PACIENȚI! HUOOOOO POLITICIENI DE KK-T, FOȘTI MINIȘTRII-SINIȘTRII DE (ANTI)SĂNĂTATE! S-A DAT UN ATAC CONCENTRAT LA ADRESA POPORULUI ROMÂN, MAI ALES DIN PUNCTUL ĂSTA DE VEDERE...
ÎNCĂ CEVA....
07 Ian 2017

DE CE DRACU NU BĂGAȚI MULTE SALVĂRI, CA SĂ NU MAI POPOSEASCĂ ÎN PRAGUL VOSTRU ATÂȚIA OAMENI? De ce nu puneți medici dotați cu tot ce le trebuie pentru a acorda primul ajutor, fără să-l cărați în sunetul asurzitor la sirenelor DEGEABA...doar pentru a muri pe holurile voastre împuțite, datorită lipsei de personal, iar a celui rămas- INUMAN, DEPERSONALIZAT, ANIMALIZAT? NU VREȚI SĂ INTRAȚI ÎN NORMALITATE! PREFERAȚI SĂ FIȚI PRINȘI CU ȘPAGA ÎN BUZUNAR ȘI BĂGAȚI LA PRESĂ! REVOLTAȚI-VĂ, SPUNE-ȚI CE/CÂT VĂ TREBUIE CA SĂ NU MAI TRATAȚI OAMENII CA PE VITE!
IAR GUVERNELE DE KK-T
07 Ian 2017

de ce nu au stabilit până acum un plafon de contribuție pentru SĂNĂTATE realist, atât cât să nu mai auzi că n-au feșe sterile, seringi de unică folosință, antibiotice și mai știu eu ce, iar nenorocita aia de șpagă să nu mai existe?!
VICTOR
15 Dec 2017

Un medic concediat de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sanpetru, dr. Horia Ionut Leoveanu, a facut dezvaluiri socante despre modul in care sunt tratati bolnavii, teroarea sub care lucreaza personalul si abuzurile care se fac. -Cadavrele erau tinute intr-o camera dezafectata a sectiei de la parter, timp mai multe zile, pacientii erau tratati numai de TBC, chiar daca aveau si alte afectiuni, iar externarile se faceau preferential-, spune Leoveanu. Acestea sunt insa doar o parte din neregulile descrise de Ionut Leoveanu. Medicul Horia Ionut Leoveanu a fost angajat la Spitalul TBC din Sanpetru in iunie 2000. Nu este pneumolog, dar are specializare in medicina generala. Sustine ca medicul Gheorghe Lupu l-a impiedicat sa-si faca meseria. -Am fost efectiv sechestrat in cabinet. Nu puteam examina nici un bolnav si nici sa fac vreo mentiune in fisa. Am observat apoi neregulile la medicamente. Pacientii primeau doar tratament pentru TBC. Daca aveau si alte afectiuni, nu erau tratati. Medicul Lupu ridica din sertare medicatia primita de bolnavi pentru alte afectiuni-, sustine dr. Leoveanu. Acuzat de omor -Am avut un pacient pe nume Andreuca. Suferea de hipertensiune. I-am prescris medicamente pentru aceasta boala. Medicul Lupu a sistat tratamentul dupa trei zile. Starea pacientului s-a inrautatit. Medicul Lupu i-a prescris Furosemid, dar a fost prea tarziu. Bolnavul a facut un accident cerebral. A fost transferat la Neurologie, unde a decedat-, continua medicul Leoveanu. Cazurile sociale nu prezentau interes pentru Spitalul TBC. -Medicul Lupu a refuzat sa efectueze controale pacientilor considerati cazuri sociale. Spunea ca oricum mor si ce conteaza un tigan in minus. Aceste cazuri mi se repartizau mie. Am fost nevoit sa apelez la colegii de alte specialiatti pentru a transfera acesti bolnavi la alte unitati spitalicesti pentru a primi tratament-, spune medicul concediat. Morga in salon O alta problema strigatoare la cer, afirma medicul Leoveanu, se refer
VICTOR
23 Mar 2018

Un medic concediat de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sanpetru, dr. Horia Ionut Leoveanu, a facut dezvaluiri socante despre modul in care sunt tratati bolnavii, teroarea sub care lucreaza personalul si abuzurile care se fac. -Cadavrele erau tinute intr-o camera dezafectata a sectiei de la parter, timp mai multe zile, pacientii erau tratati numai de TBC, chiar daca aveau si alte afectiuni, iar externarile se faceau preferential-, spune Leoveanu. Acestea sunt insa doar o parte din neregulile descrise de Ionut Leoveanu. Medicul Horia Ionut Leoveanu a fost angajat la Spitalul TBC din Sanpetru in iunie 2000. Nu este pneumolog, dar are specializare in medicina generala. Sustine ca medicul Gheorghe Lupu l-a impiedicat sa-si faca meseria. -Am fost efectiv sechestrat in cabinet. Nu puteam examina nici un bolnav si nici sa fac vreo mentiune in fisa. Am observat apoi neregulile la medicamente. Pacientii primeau doar tratament pentru TBC. Daca aveau si alte afectiuni, nu erau tratati. Medicul Lupu ridica din sertare medicatia primita de bolnavi pentru alte afectiuni-, sustine dr. Leoveanu. Acuzat de omor -Am avut un pacient pe nume Andreuca. Suferea de hipertensiune. I-am prescris medicamente pentru aceasta boala. Medicul Lupu a sistat tratamentul dupa trei zile. Starea pacientului s-a inrautatit. Medicul Lupu i-a prescris Furosemid, dar a fost prea tarziu. Bolnavul a facut un accident cerebral. A fost transferat la Neurologie, unde a decedat-, continua medicul Leoveanu. Cazurile sociale nu prezentau interes pentru Spitalul TBC. -Medicul Lupu a refuzat sa efectueze controale pacientilor considerati cazuri sociale. Spunea ca oricum mor si ce conteaza un tigan in minus. Aceste cazuri mi se repartizau mie. Am fost nevoit sa apelez la colegii de alte specialiatti pentru a transfera acesti bolnavi la alte unitati spitalicesti pentru a primi tratament-, spune medicul concediat. Morga in salon O alta problema strigatoare la cer, afirma medic
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...