2017-01-20 22:22

DEZVALUIRI


Imagini cu persoane îmbrăcate în poliţişti care par a fura. Poliţia face anchetă - VIDEO

 |  18:30
Imagini cu persoane îmbrăcate în poliţişti care par a fura. Poliţia face anchetă - VIDEO

Poliţia Capitalei aînceput, sâmbătă, o anchetă internă, după ce un post de televiziune a datpublicităţii câteva imagini surprinse de camerele de supraveghere ale unuimagazin în care apar mai multe persoane purtând uniforme de poliţişti care para fura mai multe mărfuri.

"Amprimit imaginile de la un post de televiziune şi ni s-a spus că ele au fostfilmate în noiembrie anul trecut de camerele de supraveghere de la un magazindin lanţul Mic.ro aflat pe raza Secţiei 9 Poliţie din Bucureşti. Şeful PoliţieiCapitalei a dispus o anchetă internă în legătură cu aceste imagini", adeclarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei,Diana Sarca.

Aceasta a precizat căreprezentanţii postului de televiziune care a dat publicităţii imaginile le-auspus celor din Poliţia Capitalei că cei surprinşi în imagini ar fi poliţişti dela Secţia 9.

"O echipă de larespectiva secţie de poliţie a contactat deja reprezentanţii lanţului demagazine pentru a solicita acele imagini. Urmează să analizăm întreagaînregistrare, pentru a stabili în primul rând cine sunt cei care apar înimagini, dacă ei sunt sau nu poliţişti, şi apoi pentru a vedea dacă eiîntr-adevăr fură mărfuri din magazinul respectiv. În funcţie de rezultateleanchetei, care a fost dispusă în urmă cu câteva zeci de minute, vor fi luatetoate măsurile legale", a mai spus Diana Sarca.

Postul de televiziune adifuzat, sâmbătă, câteva imagini surprinse de camerele de supraveghere dintr-unmagazin. În acestea apar două persoane care poartă haine de poliţişti şi carepar a sustrage o brichetă şi două deodorante de pe un raft.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-08-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image