2018-05-24 07:01


IMAGINILE MITEI: Cum a prins DNA în flagrant un președinte de consiliu județean

 |  16:50
IMAGINILE MITEI: Cum a prins DNA în flagrant un președinte de consiliu județean

Au apărut imaginile de la flagrantul în care Nicolae Ioțcu, fostul președinte al Consiliului Judeţean Arad, a primit 10.000 de euro mită de la un om de afaceri, chiar în fața locuinței sale. Nicolae Ioţcu a fost condamnat în prima instanță la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, după ce ar fi cerut bani de la administratorul unei firme pentru atribuirea unui contract, informează B1 TV.

Fostul şef al Consiliului Judeţean Arad a fost prins chiar în faţa vilei sale din oraş.

În imagini sunt surprinse primele minute ale flagrantului, în care Nicolae Ioțcu este întrebat de procurorul de caz de ce a aruncat din mână, pe capota mașinii, plicul cu bani.

Ioțcu a evitat să atingă plicul în care erau 10.000 euro, iar când a fost întrebat ce e cu banii a ridicat din umeri și a susținut că "s-a speriat".

A refuzat să numere banii pe motiv că "nu a luat niciun leu de la nimeni", iar când polițiștii au vrut să confrunte seriile banilor cu cele din procesul verbal, Ioțcu a susținut că nu vede pentru că nu are ochelarii la el.

Administratorul public al județului Arad, Cristian Dragăn, este cel care a colaborat cu DNA şi a recunoscut că suma de 10.000 de euro nu era altceva decât mită.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-30

GALERIE MEDIA


TAGURI: dna, imagini, flagrant, consiliu judetean, nicolae iotcu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova