2019-02-22 02:39


IMAGINILE ZILEI: Scandal pe muzică simfonică în Comisia pentru Coduri

 |  21:01
IMAGINILE ZILEI: Scandal pe muzică simfonică în Comisia pentru Coduri

Un nou scandal a izbucnit în Comisia pentru Coduri. Comisia parlamentară specială condusă de Florin Iordache s-a reunit pentru a continua dezbaterile la Legea 303/2004, privind Organizarea Judiciară. Însă în timpul dezbaterilor, s-a auzit muzică simfonica. Aceasta a reușit la un moment dat să acopere discuțiile.

De vină pentru incident se pare că este un ales USR. Steluța Cătăniciu i-a replicat acestuia să dea muzica mai tare. La rândul său, Florin Iordache a ținut să precizeze că: „Muzica vă ajută probabil la concentrare”.

Dimineață, comisia a avut o ședință de două ore în care au vorbit despre modificările propuse la cele două coduri penale pentru transpunerea Directivei Parlamentului European privind prezumţia de nevinovăţie. Șeful DIICOT și ministrul Justiției au fost prezenți la dezbateri. Astfel, ministrul Justiției a anunțat că daca Parlamentul nu va transpune directiva, atunci Guvernul va trebui să emită o OUG în acest sens. Acesta a adăugat că eventuala OUG nu se poate compara cu OUG 13.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-24

GALERIE MEDIA


TAGURI: scandal, comisia, coduri, justitie, usr, muzica simfonica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SALVAMAR
20 Dec 2017

Cretinii, de la "scufundati Romania", at fi bine sa puna manele ca sa poata dormi berarul gotiu & co. !
@ SALVAMAR
20 Dec 2017

Corect ....manelele sunt ptr porcii ce dorm pe pet.uri...si scrofele ce si.o trag în anus!!!!
ALLISON HOWARTS
22 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...