2018-10-22 09:19


În casa Familiei Bodnariu. Dezvăluiri incredibile despre abuzurile din Norvegia

 |  18:39
În casa Familiei Bodnariu. Dezvăluiri incredibile despre abuzurile din Norvegia

Zilele acestea, un grup de parlamentari români și-a făcut bagajele și a plecat în Norvegia să verifice cu ochii lor situația familiilor de români care reclamă abuzul Protecției Copilului. Procedurile prin care autoritățile norvegiene despart mii de copii de părinții lor sunt absolut de necrezut, dezvăluie Mircea Dolha, deputat PNL.

”E un sistem diabolic, se iau copiii din familii doar pe baza unor denunțuri verbale sau scrise” este concluzia parlamentarilor români. Aceștia au făcut mai multe fotografii pentru a demonstra că minorii luați de Barnervernet au fost crescuți în mod corespunzător.

” Am vizitat casa deja celebrei familii Bodnariu, amplasată într-un peisaj idilic. Am stat de vorbă cu aceşti bieţi părinţi iubitori şi absolut devastaţi de pierderea copiilor, descoperind astfel că Marius şi Ruth au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a le asigura celor mici un trai decent într-un cadru sănătos. Am discutat, de asemenea, cu vecinii acestei familii, dar şi cu membri ai comunității locale care îi cunosc îndeaproape. Toți au doar cuvinte de laudă la adresa lor. Ştiți că Ruth Bodnariu, mama copiilor, este asistent psiholog pediatru de aproape 20 de ani? Şi că nu i s-a retras dreptul de a profesa? Deci poate lucra cu alți copii la locul de muncă, dar Barnervernet i-a luat proprii copii? Lucrurile nu se vor opri aici şi vă promit că vom face tot ce este posibil pentru ca situaţia să revină la o normalitate, iar cei 5 copii să se întoarcă acolo unde le este locul - ACASĂ!!!a arătat Mircea Dolha,  președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara graniţelor țării din cadrul Camerei Deputaţilor.

Dolha povestește pe pagina sa de Facebook care este procedura prin care copiii sunt luați din sânul familiilor: ”Pentru ca dovezile pe care le-au adus, de violenta in sanul familiei nu sunt sustinute, nu au probe necesare, oricate fotografii, examinari medicale au facut ei, pentru ca de multe ori se bazeaza pe un denunt al unei educatoare sau a unei invatatoare sau a unui vecin, iar dupa aceea, este foarte grav, copilul respectiv sau copiii in cazuri, care sunt de varsta frageda, de cinci ani, de sapte ani, sunt supusi unui adevarat interogatoriu, care poate dura patru ore. Dupa patru ore, si un adult va garantez ca cedeaza, dar mintea unui copilas? Am aflat cu stupoare ca aceste interogatorii sunt facute precum in filme, la un geam de sticla, unde nu vezi cine te-ntreaba, doar auzi. Copilul este pus pe un scaun, Si in cadrul unei familii, copilul a fost intrebat de douazeci si trei de ori, daca nu a fost lovit. Copilul a raspuns ca nu, iar a douazeci si patra ora, dupa ce-a stat patru ore in aceasta ancheta, deci nu gresesc daca o numesc ancheta, pentru ca asa se cheama, a spus ca da’ poate ca m-au lovit, asupra capului, va rog ca nu mai pot. Si asta a fost acuzarea pentru ca acel copil sa fie luat. ”

Ministerul Familiei din Norvegia a arătat deschidere pentru discuţiile cu delegaţia Parlamentului României în vederea soluționării acestor situații.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-22

GALERIE MEDIA


Citeste si:
Protecția copilului din Norvegia, prima reacție oficială
Protestul românilor din Marea Britanie și Irlanda: „Norvegia, nu mai răpi copii!”

TAGURI: abuzuri copii, familia bodnariu, protectia copilului norvegia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


APUCAțI NORVEGIENII
22 Ian 2016

ăștia....se cade-n extreme pt.c-așa SE VREA! Copiii viitorului trebuiesc crescuți la/de către Stat (anumiți reprezentanți ai săi, bine plasați) care, să-i lipsească de căldura sufletească și armonia din familie, făcând din ei cetățenii viitorului - reci, aspri la suflet, aproape dezumanizați, apți pentru lucrurile odioase și inimaginabile gândite de dereglații mondiali! Nu poți face lucrul ăsta atâta timp cât părinții veghează asupra lor și-i iînconjoară cu grije, cu dragoste. Punct.
MAI MULTE, PE:
22 Ian 2016

http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=601907&title=de-ce-experimentul-norvegian-prin-care-se-iau-mii-de-copii-anual-de-la-parintii-lor-naturali-se-va-fi-izbi-de-cea-mai-mare-rezistenta-in-romania-platon-republica-despre-cum-sa-fie-crescuti-copiii-la-comun-fara-a-si-cunoaste-parintii-
Random imageUltimele stiri


loading...