2018-07-16 21:29


ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ: Nicolae Vlad, asasinul şi violator în serie, poate primi pedeapsa maximă

 |  19:31
ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ: Nicolae Vlad, asasinul şi violator în serie, poate primi pedeapsa maximă

Procurorii au cerut închisoare pe viaţă pentru Nicolae Vlad, asasinul japonezei Yurika Masuno şi al altor două femei. Acesta mai este acuzat că a violat alte şapte persoane. Pentru poliţiştul Gică Ştefănache, acuzat de favorizarea acestuia, Parchetul a solicitat condamnarea la închisoare cu executare.

Procurorul prezent la şedinţa de judecată a reiterat toate acuzaţiile aduse lui Nicolae Vlad şi complicelui acestuia. Acesta a arătat că Nicolae Vlad a realizat un concurs de infracţiuni în 15 august 2012, când a violat-o pe studenta japoneză Yurika Masuno, apoi a strangulat-o şi i-a luat mai multe obiecte.

Totodată, procurorul a vorbit şi despre faptele din 5-6 august 2012, când Nicolae Vlad a intrat în locuinţa unei femei, pe care a violat-o, a ucis-o şi apoi i-a luat mai multe bunuri. Referitor la aceste fapte, procurorul a arătat că, după crimă, Nicolae Vlad a dezbrăcat-o pe femeie şi a încercat să simuleze un accident, deschizând gazul de la aragazul din bucătărie.

Procurorul a vorbit şi despre faptele de viol şi intrare prin efracţie din luna martie 2012, despre faptele din mai, când Nicolae Vlad a intrat peste o femeie de 70 de ani, imobilizată la pat, cu care a întreţinut relaţii sexuale orale, precum şi despre alte fapte din februarie, aprilie şi decembrie 2012.

Acesta a precizat că la dosar este depusă o expertiză din care rezultă că Nicolae Vlad suferă de tulburare de personalitate antisocială, cu predispoziţie la violenţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-11-30

TAGURI: asasinul japonezei, violator in serie, inchisoare pe viata, YurikaMasuno, Nicolae Vlad

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova