2018-06-25 05:21


INCREDIBIL. Cine se află printre CLIENŢII grupului TEAMNET, fondat de Sebastian GHIŢĂ

 |  17:23
INCREDIBIL. Cine se află printre CLIENŢII grupului TEAMNET, fondat de Sebastian GHIŢĂ

Sebastian Ghiţă a fost capturat săptămâna trecută la Belgrad, după mai multe luni de căutări. Ceea ce este paradoxal e că printre clienţii grupului Teamnet, fondat în urmă cu mulţi ani chiar de Ghiţă, se află Ministerul de Interne din Serbia, Poliţia de Frontieră sârbă şi Comisia de Valori Mobiliare din această ţară. Compania are birouri în România, Serbia, Belgia, Republica Moldova, Franţa, Turcia şi Croaţia.

În ultimii şapte ani, grupul Teamnet şi-a extins activitatea în centrul şi estul Europei, Orientul Mijlociu şi Nordul Africii, în prezent deţinând birouri de lucru în oraşele Bucureşti, Iaşi, Galati, Bistriţa Năsăud, Belgrad, Bruxelles, Chişinău, Lausanne, Istanbul şi Zagreb, se arată pe site-ul companiei.

Din portofoliul clienţilor grupului Teamnet fac parte şi trei instituţii ale statului sârb: Ministerul de Interne din Serbia, Direcţia Poliţiei de Frontieră din cadrul Ministerului sârb de Interne şi Comisia de Valori Mobiliare din Republica Serbia.

Potrivit sursei citate, directorul executiv al grupului Teamnet este Bogdan Padiu, societatea fiind fondată de Sebastian Ghiţă şi reprezentant al acesteia până în 2012.

Săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad, potrivit politiei romane, care precizeaza ca acesta s-a legitimat cu acte false, scrie Mediafax. Fostul deputat este acum in custodia politiei din Belgrad, urmand ca în perioada următoare sa se desfasoare procedurile de extradare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-20

TAGURI: sebastian ghita, teamnet, clineti, serbia, ministrul de interne, politiaq de frontiera

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AGENTURILI LUI CEAUSESCU
19 Apr 2017

"agenturili" lui Ceausescu sunt de fapt capitalistii de cumetrie FSN
IOANA
19 Apr 2017

JEGURILE ASTA DE DAM PSD NICIODATA NU OR SA AJUNGA LA NIVELUL LUI CEAISESCU ,CEAISESCU SIA APARAT TARA SI INGRIJIT POPORUL DOBITOCII DE ACUM SIA FUGARIT POPORUL AU DOSTRUS TARA GUNOAIELE
Random imageUltimele stiri

Apa Nova