2018-12-14 17:16


Infractorii români au jefut 17 baruri în Spania

 |  13:38
Infractorii români au jefut 17 baruri în Spania

Autoritățile spaniole au reținut trei bărbaţi, de naţionalitate română, dezmembrând un grup care se dedica spargerii barurilor din diferite localităţi. Pagubele estimate în urma furturilor se ridică la 28.000 de euro.

Grupul acționa în vecinătatea Comunităţii autonome La Rioja reușind să spargă 17 baruri, de unde au sustras până la 14.000 de euro şi au produs pagube estimate la circa 28.000 de euro. Cei trei arestaţi, cu vârste între 21 şi 24 de ani, locuiesc în Coruña, potrivit Gărzii Civile, relatează Agerpres. Grupul a început spargerile din octombrie 2010. Hoții acționau organizat. Efectuau în prealabil o recunoaştere a obiectivelor, a terenului învecinat şi a interiorului localului ales pentru a fi prădat şi stabileau astfel căile de acces şi de scăpare în cazul în care ţintele erau supravegheate de poliţie sau de alarme. În timpul nopții treceau la fapte şi furau, orientându-se mai ales asupra maşinilor de jocuri de noroc pe care le forţau cu un obiect contondent.

Autoritățile spaniole au găsit la domiciul acestora bani, o toporişcă şi alte unelte de spargere, cinci telefoane mobile, mănuşi, trei scurte negre cu glugă şi mai multe bilete de avion cu destinaţia România. Totodată, maşina cu care fugeau de la locul spargerilor a fost confiscată de poliție.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-07-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...