2018-11-19 22:06


Infractorii români transportă la Londra sute de cerşetori, hoţi şi prostituate

 |  10:13
Infractorii români transportă la Londra sute de cerşetori, hoţi şi prostituate

Infractorii români transportă cu autocarele la Londra sute de cerşetori, hoţi şi prostituate înaintea Jocurilor Olimpice. În fiecare noapte autorităţile evacuează până la 60 de români fără adăpost din zona Marble Arch şi Oxford Street.

Sute de bărbaţi, femei şi copii fără nici un ban coboară din autocare la West End, deja dotaţi cu hărţi care le indică unde să lucreze. Imigranţii care dorm pe unde apucă au împânzit străzile din zona Marble Arch.

Patru cerşetoare care foloseau copii cu vârsta chiar şi de trei săptămâni au fost arestate şi un număr de 50 de femei aduse în zonă pentru a lucra ca prostituate au fost descoperite de poliţiştii britanici.

Mii de lire sterline au costat evacuarea oamenilor şi curăţarea mizeriei. Munca suplimentară a paznicilor a determinat costuri suplimentare de 13.000 de lire (circa 16.000 de euro), iar broşurile pentru a-i avertiza pe localnici să nu le dea bani cerşetorilor au costat 8.000 de lire (aproape 10.000 de euro). "Credem că ne confruntăm cu primele acţiuni antreprenoriale pro-active ale unor bande organizate înaintea Jocurilor Olimpice", a afirmat un responsabil de reducerea infracţionalităţii la Westminster.

Nickie Aiken, membru al Cabinetului Consiliului Westminster pentru protecţia comunităţii,  a precizat că:"Am avut întotdeauna probleme cu est-europenii care vin aici. Dar în ultimele trei săptămâni au venit cu o intensitate pe care nu am mai întâlnit-o până acum". Aceştia revin pentru că Marea Britanie are reputaţia că oferă ajutoare şi cazare deşi sunt trimişi înapoi în România, a explicat Aiken, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-11-10

TAGURI: cerşetoare, prostituată, Jocurile_Olimpice, Marea_Britanie, infractor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...