2019-01-22 00:52


Înregistrare ȘOC! Lider politic ÎNJURĂ un ziarist ca la ușa cortului: ”Să mi-o sugă”

 |  23:20
Înregistrare ȘOC! Lider politic ÎNJURĂ un ziarist ca la ușa cortului: ”Să mi-o sugă”

Lucian Morar, preşedinte interimar al PMP Maramureş, fost vicepreşedinte al CJ Maramureş, în prezent primar al oraşului Ulmeni, a fost deranjat de un text publicat de ziarmm.ro şi semnat cu pseudonimul "Carlos Şacalul". Politicianul a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe redactorul-şef al publicaţiei, pentru a-i transmite un mesaj autorului articolului deranjant, scriu cei de la Stiripesurse.ro.

"Mă da' cine e ăla, mă, Şacalul sau cine semnează la voi în ziar? Să-i spui să-mi sugă p***. No, deci la Şacalu ăla să mi-o sugă, că până amu m-o muşcat de cur, dar mă întorc şi cu partea cealaltă. (...) Pseudonim.... atuncea să mi-o sugă", a afirmat Lucian Morar.

Lucian Morar a fost ales în 2016 primar al orașului Ulmeni, însă a renunțat la funcție pentru a deveni consilier județean. A fost ales vicepreședinte al CJ Maramureș, însă la alegerile parțiale de luna trecută a renunțat la consiliul județean pentru a candida din nou la Primăria orașului Ulmeni.

Până la ora publicării acestui articol, Lucian Morar nu a răspuns solicitărilor de a comenta înregistrarea publicată de ziarmm.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-19

GALERIE MEDIA


TAGURI: inregistrare, maramures, pmp, lucian morar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BABUIN
20 Iul 2017

SCURSURI ALE SOCIETATII....SI TOTI SAU ADUNAT LA P M P CUM E TURCU SI PISTOLUL ....ZICE O VORBA DIN POPOR ASA OAMENI SI.A ADUNAT CHIORUL LÂNGĂ EL
LA PMP
20 Iul 2017

Cum e sefu' asa e si slugoiu'.
Random imageUltimele stiri

loading...