2016-12-10 11:04

DEZVALUIRI


Interlop din Buzău arestat pentru şantaj şi ameninţare

 |  13:54
Interlop din Buzău arestat pentru şantaj şi ameninţare

Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Buzău, Marian Negociu, zis Nissan, a fost reţinut ieri pentru 29 de zile. Acesta este acuzat de şantaj şi ameninţare. Interlopul împrumuta cu sume foarte mari de bani diverşi oameni de afaceri, apoi le cerea dobânzi uriaşe. Procurorii susţin că au dovezi din care reiese că cei care nu puteau sau refuzau să plătească erau şantajaţi, bătuţi sau obligaţi să cedeze prin acte notariale o parte dintre bunurile personale către interlop. Nissan a fost monitorizat de către anchetatori timp de peste un an, perioadă în care s-a stabilit că acesta a exercitat ameninţări cu acte de violenţă, cu distrugerea de bunuri şi cu răpirea de persoane, sau a agresat mai multe victime cu scopul de a le determina să îi restituie diverse sume de bani sau să încheie anumite contracte. Până acum au fost identificate cinci victime ale interlopului, cu toţii oameni de afaceri din Buzău. De menţionat că Marian Negociu a mai fost condamnat la închisoare, cu suspendare, în anul 2003, pentru proxenetism, infracţiunile fiind comise în Germania.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-21

TAGURI: Tribunalul BuzauComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Sorin Blejnar rămâne în arest încă 30 de zile Tribunalul Prahova a prelungit, marți seară, arestul preventiv pentru fostul șef al ANAF, Sorin... 29 Noi 2016 | (0)
Buzău. Şofer prins conducând cu 185 de kilometri/oră pe DN 2 E85 IPJ Buzău a anunţat că un şofer în vârstă de 32 de ani din Bucureşti a fost surprins prins... 25 Noi 2016 | (2)