2018-10-22 13:38


Ioan Rus, sunat de Ponta pentru a prelua Ministerul de Interne

 |  09:39
Ioan Rus, sunat de Ponta pentru a prelua Ministerul de Interne

Ioan Rus, fost ministru de Interne din guvernarea Năstase, a fost sunat de către premierul desemnat Victor Ponta care i-a propus să preia acest portofoliu în noul guvern. Ponta i-a spus lui Rus că propunerea se va concretiza dacă Ministerul de Interne va reveni în responsabilitatea PSD.

Ponta a avut o discuţie telefonică cu Ioan Rus în care l-a anunţat că se află pe lista potenţialilor miniştri din Cabinetul său. Surse din PSD susţin că Rus ar fi acceptat oferta lui Ponta de a prelua Ministerul de Interne pentru şase luni.

Miercuri, propunerile lui Victor Ponta pentru ministere urmează să fie supuse aprobării Comitetul Executiv al PSD.

Fiindcă Ion Iliescu şi Ioan Rus nu se află în relaţii cordiale, după ce la Congresul din 2005 Rus l-a sprijinit pe Mircea Geoană, reîntoarcerea fostului ministru de Interne în echipa guvernamentală nu este privită cu ochi buni de preşedintele de onoare al PSD.

Vicepreşedintele PNL Victor Paul Dobre este un alt nume aflat pe lista lui Ponta pentru Ministerul de Interne. Dobre conduce departamentul de Administraţie al liberalilor, fiind propus de Crin Antonescu în guvernul din umbră al PNL. Liberalul ar urma să devină ministrul delegat pe Administraţie, în cazul în care Rus va fi ministru plin, scrie .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-04-21

TAGURI: Ioan_Rus, Victor_Ponta, PSD
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...