2019-02-17 09:59


Jaf de 5 milioane de euro pus la cale de un român

 |  19:24
Jaf de 5 milioane de euro pus la cale de un român

La sfarsitul anului trecut, un tanar din Ploiesti a furat, la comanda, diamante in valoare de 5 milioane de euro dintr-un magazin parizian. Povestea nu s-a terminat ca-n filmele cu jafuri spectaculoase realizate de sex-simboluri hollywoodiene, hoțul român aflandu-se acum in arest pentru 30 de zile.

“Inculpatul a fost arestat pentru 30 de zile pentru infracţiunile de constituire de grup infracţional organizat şi furt calificat” a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Alina Anton, purtător de cuvânt al Tribunalului Prahova, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, decizia poate fi atacată cu recurs.

Surse judiciare au declarat că tânărul a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru furtul a două diamante şi două inele a căror valoare se ridică la cinci milioane de euro. Furtul a fost comis în Franţa, la sfârşitul anului trecut, dintr-un magazin de bijuterii. Tânărul ar fi fost ajutat de doi cetăţeni sârbi ca să săvârşească infracţiunea şi nu este exclus, spun surse judiciare, ca furtul să fi fost la comandă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-14

TAGURI: jaf, diamante, roman
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


_C'
16 Ian 2017

..Da ! Aici avem un caz d e Hot profesionist ca mod de actiune si desfasurar e insa a dat dovada de am atorism si lipsa de expie renta cind a venit vorba de vinzarea marfii...Adic a mai exact spus sa grabi t si nu a avut rabdare pi na sa apara cumparatorul potrivit si de incredere. ..Adica cum naiba poti fi atit de Stiupid si sa te intorci in Romania si cu cele doua Diamante de ma re valoare asupra ta !!.. .Macar daca le ascundeai undeva unde sa nu le poat a gasi nimeni, si astfel erai asigurat dupa ce ies eai afara in libertate... Cum poti fi atat de IDIOT si sa vii in RO-Mania ci nd astia te vind pe nimic la primul colt de strada ??...Fratee erau 5 milio ane de Euroi !. Cum dracu sa ai incredere chiar si in asa zisul bun prieten ??...Iti ia Diavolu' mi ntile pe loc numai la auz ul unei asemena sume !!!. ..Se pare insa ca acest t inar lipsit de expierenta in ale vinzarilor direct e sau cu amanuntul si cu TVA Nu a invatat se pare NIMIC din esentialul film elor de actiune si de pro fil...Dar inca mai repet PROSTIA sa cea_MAARE a fo st ca nu a si-a ascuns Ma rfa inainte de a trece la negocierile propriu-zise cu asa zisii cumparatori _...restul comentarilor f iind de prisos____...pe d ata viitoare Nuu~?....... .PS. ...Macar daca isi lu a si El diploma la "Acad emia Infractorilor" ce a vea sediul si inregistrat a cu capitalul social si nu mai stiu cum se cheama in mun. P. Neamt !..si p oate nu ar fi fost prins atit de repede....._Stiup iiiiiid_________!.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...