2017-01-20 12:10

DEZVALUIRI


Jaf la o casă de amanet din Urziceni

 |  19:49
Jaf la o casă de amanet din Urziceni

Doi bărbaţi au jefuit, ieri după-amiază, o casă de amanetdin Urziceni, după ce l-au bătut pe angajatul unităţii. Hoţii au reuşit să furedintr-un sertar al unui birou suma de 5.000 de lei, urmând ca dupăinventarierea tuturor bunurilor administratorul să stabilească exactprejudiciul cauzat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al InspectoratuluiJudeţean de Poliţie Ialomiţa, subinspector Iuliana Fecioru, anchetatorii austabilit că, în timp ce angajatul casei de amanet, un bărbat de 55 de ani, dinmunicipiul Urziceni, se afla în incinta unităţii, a fost solicitat de către opersoană necunoscută să-i amaneteze o pereche de cercei.

„În timp ce bărbatul examina cerceii, a fost agresat decătre individul respectiv şi de o altă persoană care a intrat ulterior înincinta societăţii comerciale. Suspecţii, care nu aveau cagule şi nu au folositarme de foc, au părăsit la scurt timp casa de amanet, iar vânzătorul a apăsatbutonul de panică, la faţa locului venind angajaţii firmei de pază cu careunitatea are contract, dar indivizii dispăruseră”, a declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, subinspector IulianaFecioru.

„Partea vătămată, care a suferit traumatisme faciale, afost transportată la Camera de Gardă a Spitalului Urziceni, unde i s-au acordatîngrijiri medicale şi ulterior a fost transportat la Spitalul de UrgenţăFloreasca din Bucureşti”, a mai declarat subinspectorul Iuliana Fecioru.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii făceaucercetări în vederea identificării celor doi bărbaţi suspecţi de comitereainfracţiunii de tâlhărie din municipiul Urziceni, în zonă fiind instituitefiltre rutiere. După vizionarea imaginilor surprinse de camerele desupraveghere ale casei de amanet, anchetatorii vor stabili fizionomia celor doiatacatori.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-03-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image