2019-01-23 07:52


Jean Pădureanu, eliberat condiţionat. Decizia, contestată de procurorii DNA

 |  08:12
Jean Pădureanu, eliberat condiţionat. Decizia, contestată de procurorii DNA

Fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa Jean Pădureanu, ar putea fi eliberat condiţionat, după decizia de joi a Judecătoriei Sectorului 4, care a fost însă contestată de procurorii DNA. Pădureanu a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare în dosarul Transferurilor.

Contestaţia DNA se va judeca la Tribunalul Bucureşti, care va da o decizie definitivă în acest caz. Până atunci, Jean Pădureanu rămâne în închisoare.

Fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa a fost condamnat definitiv, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani, în dosarul privind transferul unor jucători. Executarea pedepsei a început în ziua în care a fost condamnat şi expiră la 3 iulie 2017.

În 12 iunie 2014, Tribunalul Ilfov a respins cererea lui Jean Pădureanu de întrerupere, din motive medicale, a executării pedepsei, decizie confirmată de Curtea de Apel Bucureşti (CAB) în 1 octombrie 2014.

Alături de Jean Pădureanu, au fost condamnaţi, în dosarul Transferurilor, George Copos, la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica, la trei ani şi şase luni, Cristian Borcea şi Ioan Becali, la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali, la patru ani şi opt luni, Gheorghe Popescu, la trei ani, o lună şi zece zile, Gheorghe Nețoiu, la trei ani şi patru luni de închisoare, toţi fiind încarceraţi din 4 martie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-01

TAGURI: jean, padureanu, eliberat, conditionat, decizie, contestat, procuror, dna, dosarul, transferurilor, condamnat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...