2018-10-20 03:28


Judecătoare trimisă după gratii pentru mită

 |  16:26
Judecătoare trimisă după gratii pentru mită

După aproape un an de termene de judecată, Georgeta Buliga, fostă judecătoare de la Curtea de Apel Iaşi - Secţia civilă, a fost condamnată astăzi de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) la 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Buliga a cerut într-un proces de partaj 4.000 de euro, din care spunea că 3.000 ar fi destinaţi colegelor din completul de judecată. Judecătoarea de la Curtea de Apel a întors deciziile instanţelor inferioare, care constataseră că 90% din bunuri trebuiau să revină soţiei celui care i-a dat mită. În data de 27 noiembrie 2010, în momentul în care trebuia să primească a doua tranşă din bani, 3.000 de euro ascunşi într-un buchet de flori, procurorii anticorupţie au organizat flagrantul. De menţionat că Georgeta Buliga a fost reţinută încă de la data la care s-a realizat flagrantul, fiind judecată în stare de arest, perioadă ce i se va scădea din perioada de detenţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-07-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUMITRU IUGA
05 Noi 2011

Ciocu mic tovarasi magistrati! Sunteti de belea! Or fi si ceva exceptii dar in tagma voastra se pare ca asta este regula. Ajunge un mar putred si se strica toata lada! La aia peste ocean judecatorul si seriful sunt alesi de comunitate, pe cand si la noi asa ceva?
TATAMARE
06 Noi 2011

Asta nu a fost procuroare la Prahova?!
METIN CERCHEZ
07 Noi 2011

dna vino si la constanta sa vezi ce averi de milioane de euro au procurorii teodor nita dat afara de 2 ori din magistratura si reprimit fara concurs -si valentin stefan-mercedsuri ultim tip-cls-ct 10 atp,jeep toyota ultim tip ct 10 esy,bmw seria 7 98 wxs,jeep audi q7 ,audi a3 si a4 si a6 si a8 si bmw ct 65 atp si ct 19 atp si peugeot si vile benzinari primo si afvari cu kurzi -etc-si deliorga cristian- avea dosar penal coruptie-acum e judecator tribunal constanta-jeep merceds ml si audi a4 si a6 si multe altele-dna e corupta ca si csm si sri-
Random imageUltimele stiri


loading...