2019-01-22 21:01


Kovesi, CERCETATĂ DISCIPLINAR într-un caz referitor la divulgare de date din dosare

 |  11:24
Kovesi, CERCETATĂ DISCIPLINAR într-un caz referitor la divulgare de date din dosare

Laura Codruţa Kovesi, fostul procuror şef DNA, este cercetată disciplinar de Inspecţia Judiciară într-un caz referitor la divulgare de date din dosare aflate în curs de soluţionare, au confirmat miercuri oficiali ai IJ pentru Agerpres.

Este vorba de o sesizare din oficiu a IJ, în contexul emiterii unui comunicat de către DNA în 12 februarie 2018, în conţinutul căruia ar fi fost divulgate date din dosare aflate în curs de soluţionare, potrivit surselor citate.

Oficialii IJ au precizat că în acest caz a fost începută cercetarea disciplinară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-11

TAGURI: kovesi, cercetata disciplinar, ij, date din dosar,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAMARARA
11 Iul 2018

ÎMPRUMUT OFERTA SI TOATE SERVICII FINANCIARE ÎNTRE INDIVIZI Vă rugăm să-mi permiteți această publicație în grupul dvs. pentru a partaja și de a extinde serviciile noastre de asistență. Acest mesaj este persoane fizice, săraci, sau cei care au nevoie dintr-un împrumut special pentru a-și reconstruiască viața. Sunt deosebit și am oferi împrumuturi tuturor persoanelor aflate în nevoie. eu dispuși să vă acorde în mod fiabil de împrumuturi variind de la 8000 € până la € 9800000 ($), cu o rată a dobânzii de 2%, în funcție de suma pe care doriți să împrumute. Trimite-mi apoi aplicația în cazul în care acest lucru Ultima este gravă. Pentru informații cu privire la starea de împrumut, vă rugăm să-mi de contact, astfel încât putem fi de acord cu un acord bun, armonie și fiabilitate. E-mail: aureillelaroche@hotmail.com cordial
ANONIM
11 Iul 2018

In fine. Ea si stapanii ei din afara trebuie sa stie ca prea si-au facut de cap aici, cu dispret constant. Lacomia, bat-o vina! Dar nici Baselu nu e strain, insa i-or copt-o si lui pan` a decartat destul sa cumpere protectie externa. Aceasta e lupta cu coruptia? Dar cu coruptia externa, cand incepe lupta? A, acolo taceti si contribuiti. Iar Base pt a scapa nu dadu banul lui, nu, se infrupta de la cin nu se putu apara, asa pe furis, noaptea ca hotii.Ca sa va faceti o idee despre lupta aceasta mascarita. Mereu mascari/mistificari pt vulime. Scriu sa stie si ea cum e mintita in fata zi/noapte, ca e numai prefacatorie totul in defavoarea acestui popor pe care il iubesc, dar nu se face floare cu o primavara. Personal, nu i-as decadea atat cu exprimarea aceea, nu-mi apartine, ei sunt Copii Lui Dumnezeu Iubitor pt mine, dar asa i-au desconsiderat ai din afara. Scriu pt ca trebuie sa se stie, El, Maria-Sa Poporul trebuie sa inteleaga pt a se limpezi/trezi. Succes.
Random imageUltimele stiri

loading...