2019-01-21 17:56


Kovesi l-a SURPRINS pe Liviu Dragnea: Sincer, nu mă așteptam...

 |  14:44
Kovesi l-a SURPRINS pe Liviu Dragnea: Sincer, nu mă așteptam...

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat vineri că nu se aștepta ca șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, să nu vină la audierea din cadrul Comisiei parlamentare de anchetă cu privire la alegerile prezidențiale din 2009.

"Sincer, eu nu mă așteptam să refuze prezența la această comisie. Până la urmă, ce ar avea de ascuns? De ce s-ar ascunde să răspundă la niște întrebări despre acea întâlnire? Dacă a fost o întâlnire nevinovată de ce s-ar feri să vorbească despre acea întâlnire? Nu știu ce va face comisia, mă așteptam să accepte prezența la comisie", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă i se pare că refuzul șefei DNA de a veni la audieri ar încurca demersul comisiei de anchetă.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a anunțat joi, printr-o adresă trimisă Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, că nu se va prezenta la audierile din Parlament din 14 iunie, pe motiv că plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât că "procurorii nu pot fi citați și obligați să se prezinte în calitate de martori în fața Comisiilor parlamentare, deoarece, conform normelor constituționale, fac parte din autoritatea judecătorească".

"Referitor la adresa dumneavoastră cu nr. 4C-30/49/07.06.2017 privind solicitarea de a mă prezenta în dala de 14 iunie 2017 în fața Comisiei parlamentare de anchetă, vă comunic faptul că, la data de 24 mai 2007, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât că 'procurorii nu pot fi citați și obligați să se prezinte în calitate de martori în fața Comisiilor parlamentare, deoarece, conform normelor constituționale, fac parte din autoritatea judecătorească'. Prin Decizia nr.317 din 13 aprilie 2006 și Decizia nr.45 din 17 mai 1994, Curtea Constituțională a României a decis că dispozițiile din regulamentele interne ale Senatului sau Camerei Deputaților care prevăd obligativitatea persoanelor citate de a se prezenta la comisia de anchetă sunt neconstituționale. Față de aceste aspecte, vă comunic faptul că nu mă voi prezenta în data de 14 iunie 2017 la ședința Comisiei de anchetă", se preciza în adresa trimisă de Kovesi în atenția președintelui comisiei, Mihai Fifor, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-10

TAGURI: kovesi, liviu dragnea, suprins, comisia de ancheta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BADIU DOREL
09 Iun 2017

INFORMATII strict INTERZISE !!! NOUTATI !!! IN ROMANIA: Acum uitati de BOLI ! CARE ESTE SECRETUL, PTR. O VIATA LUNGA SI SANATOASA ??? http://docdro.id/AM5HWcQ ; ORICE AFECTIUNE POATE FII VINDECATA, AICI...AVEM ANTIDOTUL http://docdro.id/N0fsUqH ; https://www.docdroid.net/LjBGJ03 ; http://docdro.id/ahBdbF5 ; Apel international ONU https://www.youtube.com/watch?v=pSYw2gLOryE&feature=youtu.be ; AICI in Bucuresti, beneficiati pe loc de efectuarea a 28 de TESTE SI REMEDII, fara recoltare de sange si urina, la DOMICILIUL ; BIROUL DVS. sau la Cabinetul nostru situat in Bld. Alex. Obregia (fost Metalurgiei) nr. 27, bl. A18, ap.4, interfon 04 DE LUNI-DUMINICA 10 – 19 cu programare; 0784376111; 0784376111; SKYPE : dorel.badiu2 ; bdor56@gmail.com ; AVETI CURAJ SA COMENTATI, SA VA AJUTATI POPORUL ?? https://www.youtube.com/watch?v=uhNDuTahN14 ; INCENDIAR: Rabinul Eli Caufman despre Elie Wiesel: Se vrea antisemitism pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani. VIDEO http://www.cunoastelumea.ro/incendiar-rabinul-eli-caufman-despre-elie-wiesel-se-vrea-antisemitism-pentru-ca-antisemitismul-asta-le-aduce-bani-video/ ;
M.R.
10 Iun 2017

Unde dreaq a mai vazut ca procurorii care instrumenteaza dosare de cercetare penala sa fie chemati sa dea socoteala in fatza penalilor?! Suntem de rasul lumii!
ASTERYX
10 Iun 2017

Daca japita este vinovata nu se va prezenta decat cu catuse la maini Tu postac prost si nebun ai impresia ca e bine sa se faca dosare la comanda politica Vad ca ataci parlamentul Cu ce drept ?esti in cardasie cu "campul tactic "sau ce?Mi se pare ca esti nebun si ar trebui sa fii dus la spitalul de boli mintale labagiule
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Iun 2017

cine a furat se va duce la PUSCaRIE...BaSTA-GAME OVER
UNDE DREAQ
10 Iun 2017

Ce exprimare dedobitoc!
HENRIETTA FERNANDO
10 Iun 2017

Bună ziua, Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi oportunității de viață. Noi oferim tot felul de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor, și mai mult. Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu căutați mai mult, deoarece suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru de trecut. Oferim împrumut de la 5000 de euro la 50.000.000 de euro la o rată a dobânzii extrem de ridicată de 2%. Contactați-ne astăzi prin e-mailul nostru acum și vom fi bucuroși să vă facem problemele financiare și lucrurile din trecut. Nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Trimiteți-ne un e-mail la: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)
TURUIANU MIHAI DAN
11 Iun 2017

Fratilor!Nu intrati in card cu sarlatanii astia ca va iau locuintele Am un vecin care a luat imprumut de la blestematii astia a vrut sa plateasca ultima rata dar astia nu au raspuns la telefon au stat ascunsi si au iesit dupa expirarea datei de plata In clauza lor nenorocita specificau ca le pot lua casa daca nu platesc la termen Si le a luat o Acum stau in parc cu familia dar la iarna? Sa fie blestemati pe vecie acesti camatari lacomi si rai
Random imageUltimele stiri

loading...