2019-03-23 23:04


KOVESI, la ieşirea de la Parchet, după ce a fost audiată: Sunt hărţuită, am 18 DOSARE PENALE/ Ce spune despre extrădarea lui Nicolae Popa

 |  14:32
KOVESI, la ieşirea de la Parchet, după ce a fost audiată: Sunt hărţuită, am 18 DOSARE PENALE/ Ce spune despre extrădarea lui Nicolae Popa

Fostul procuror şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat, la ieşirea de la audierile din Secţia pentru Investigarea Magistraţilor, că i s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect şi că a făcut două cereri de recuzare.

Kovesi a declarat încă de miercuri seară că are calitatea de suspect în acest dosar, iar acuzaţiile din cauză sunt abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Adina Florea, procurorul de caz, a explicat ulterior că ancheta în care este vizată Laura Codruţa Kovesi este tratată ca orice altă speţă, fără a fi analizate aspecte cu dublă măsură, subliniind totodată că, dacă fosta şefă a DNA nu se va prezenta la audieri, vor fi avute în vedere măsurile privind citarea şi aducerea sa. Florea a mai spus că dosarul e deschis în urma unei sesizări a lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018.

Laura Codruţa Kovesi a mai spus, după audierea de la Secţia de anchetare a magistraţilor, că nu a comis niciodată fapte penale şi că nu a avut nicio atribuţie legată de extrădarea lui Nicolae Popa, respingând acuzaţiile care i se aduc,, potrivit Mediafax.

Kovesi: Nu e o coincidenţă. Sunt hărţuită, am 18 dosare penale

Fostul procuror şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat că este hărţuită de doi ani şi jumătate şi are 18 dosare penale, susţinând că la fel sunt urmăriţi şi alţii din sistem care au comentat legile justiţiei.

"Nu este nicio coincidenţă. De doi ani şi junărate sunt hărţuită. Am patru acţiuni disciplinare, am 18 dosare penale", a declarat Laura Codruţa Kovesi, la ieşirea de la audieri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-15

TAGURI: kovesi, parchet, dosare penale, extradare nicolae popa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Feb 2019

Daca un procuror sef la DNA spune ca "Nu este nicio coincidenţă. De doi ani şi junărate sunt hărţuită. Am patru acţiuni disciplinare, am 18 dosare penale"..va ganditi mai departe sa inteleget ce inseamna asazisa "justitie mafiota" pentru un cetatean simplu in tara cu "DEMOCRATIA oRIGINALA" si "CAPITALISMUL DE CUMETRIE TIGANEASCA"
ANONIM
15 Feb 2019

Adina florea este sluga mafiei psd adusa de bolsevicul t.t. pentru a executa ordine venite din partea '' LA FAMIGLIA '' psd. Toti borfasii mafiei psd-alde veti infunda puscaria in frunte cu porkarul dublu condamnat penal draknea care a furat banii de HRANA a copiilor orfani din Teleorman. Muie ciuma rosie.
ANONIM
15 Feb 2019

Daca un judecator spune ca a fost hartuit 8 ani de zile el si familia sa de catre o plagiatoare incompetenta care a distrus vieti si afaceri si familii ea destrabalandu se cu spp ul si cu ghita prin vie si cu securistii pe la K1 k2 k14 etc apai va dati seama ca acest procuror incompetent trebue sa raspunda si el si acolitii inclusiv mafiotul tradator iohanus inclusiv tractoristul lazar
ANONIM
15 Feb 2019

,,Justitie mafiota'' adevar graita i scarba nazi O intorci ca la PITESTI cum va convine voua drogatilor mincinosi si prosti Minti de la obraz ,scarba imputita O faceti pe prostii ,nu stiti nimic din faradelegile KodruteiOsa va aduceti aminte nu avea grija Veti da socoteala animalelor ATI fugarit lumea din tara care mai de care la munca prin tari straine Aici justitia si dreptatea statea in mana unor curve si a unor golani dobitocilor naziAti pus bete n roate cat ati putut si ati franat mersul economiei La asta va pricepeti Din cauza voastra au ars tineri iar ceilalti au fugit care incotro pentru ca nu se mai poate cu o kodruta nazi cu un sas hot cu un pohontu si un coldea borfasi Nazisti hoti ,mincinosi ,rai si prosti MARS SI SIKTIR
ANONIM
15 Feb 2019

Hărțuite sunt numai JAVRELE...
NEGRO
15 Feb 2019

Crearea Sectiei de Anchetare a Magistratilor Romani de catre bandele de mafioti politici PSD-ALDE-UDMR inseamna adevarata intoarcere la metodele justitiare bolsevice din anii 1945-1964 din Romania. Protapirea in functie a frustratei fizice, profesionale si morale Adina Florea, muierea care in atatia ani de activitate in domeniu a declarat pe propria-i raspundere ca nu a fost niciodata un functionar juridic onest, ci o jalnica marioneta in mana papusarilor justitiei romane, arata decaderea morala si profesionala a celor ce dispretuiesc ideea de dreptate in Tara adusa la sapa de lemn de oligarhii rosii. Desigur, ceea ce incearca mafiotii cu adanci radacini bolsevice, i-am numit pe Dragnea, Tariceanu, Slugarel Toader, Docila, Cap de Pwula, Mitraliera, Ciordache, Cacalicea, Omul cu fruntea ingusta, si mai noua aratare care semneaza cu numele de Plesoianu, etc. este o blasfemie adusa civilizatiei, democratiei si conditiei umane. Dar au si ei o lamentabila scuza. Le-a luat Dumnezeu mintile. Asa ca vor pieri pre propria limba: a urateniei, prostiei si decrepitudinii si mai ales a prabusirii in iluzia puterii de-o clipa. Caci nu vor fi vesnici, desi ipochimenii chiar cred aceasta. Un salut tuturor si nu uitati: e in mainile noastre scaparea e cosmarul PSD-ALDE-UDMR: haideti la vot!
ANONIM
16 Feb 2019

TE MIRLEAI CU GIGOLO GHITA , CU GENERALISIMUL OPREA . DAR SI GORILA DE LA SECU
INTREBARE
18 Feb 2019

Câți futaci are structura srl de futut cordutza?!?
ANSWER
18 Feb 2019

Gangbang
COADA DRACULUI
18 Feb 2019

SA STAI IN CELULA DIN PUSCARIE CU UDREA DE PLESCOI . TE PUNE SA O LINGI PE TIGANCA . ZICI CA AI FUGIT DIN TARA , DAR ARE GORILE UDREA CU BICA SI NU SE TERMINA BINE . CINE II INTREABA PE MAGISTRATI DE HOTARIRILE SI FAPTELE LOR ? NU RASPUNDE NICIODATA DE NIMIC ??????
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...